DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 vay anasını 11 olduk nerdeyse 2 boş yer var şu an :p 1 miş dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 10 kişiyle esiorz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 nasi oluyo bu simdi herkes istedigi adami secippi giriyo yoksa karakter falan mi olusturmak gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 pro aç işte bi tane onla girip oynuosun maç öncesi mevki seçip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 tamam bakarim yarin olmazsa, bugunu film gunu ilan ettim dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 eyvallah saolun ya çok eğlenceliydi, ayağınıza sağlık dsfsd de şu proyu kasmam lazım 80-90 lık adamların arasında daha ayağıma gelen topa hamle yapamadan ya biri gelip alıp gidiyor ya da 3 kişi yere atıp eziyor. ayağıma alsam da attığım paslar alakasız yerlere gidiyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 vanguardtr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 aynen ole. proların kasılması lazım acil. onceki oyunlarda ben hiç kasmazdım maçlarda oynadığımla gelişirdi ama bu oyunda yetmicek gibi gozukuyo. en azından pas gorevlerini falan yapmak lazım. yoksa hiç pas falan atılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 LF açtım bende bir tane, bende katılırım oynanacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 taş gibi LB yim.Bende katılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ben kastım da proyu bu arada asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 bende şu anda kasıorm pro'yu. adamın bileği kırıldı maçta asdadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ya ben bir tane açmıştım, adam maçta koşarken sakatlanıyordu durduk yere sergen gibi ASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 oho sen ne diyorsun. her maç 80. dakkada sakatlık kesin benim adamın gökhan zan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bOoroCk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 yusema said: taş gibi LB yim.Bende katılabilirim. OO ne guzel tam ihtiyacimiz olan bolge. . Eğer skype varsa çok iyi olur skype konferans yapıp öle oynuyoruz maçlarımızı. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Coskun hamburger olayini unutunca sahalara geri donucem ben yoksa bu aciyla cok yasayamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bOoroCk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 zhahahha :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bOoroCk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 red seni de bekleriz aramıza sanırım RB kingmişssin. . :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 rb oynamayı seviyorum ya.böyle bindirmeler falan yapınca kendimi maicon sanıyorum ama proyu hiç kasmadım.dün bi giriyim dedim online yine küfür ederek quit attım single ise sıkıyor.bi ara en azından bi 80 yapsam yeter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 evet beyler gelen var mı pro'ya? yavaştan toplanıorz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bOoroCk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Red said: rb oynamayı seviyorum ya.böyle bindirmeler falan yapınca kendimi maicon sanıyorum ama proyu hiç kasmadım.dün bi giriyim dedim online yine küfür ederek quit attım single ise sıkıyor.bi ara en azından bi 80 yapsam yeter sdf Önemli diil club maçlarında kasarsın millet öle yapiyo saten istersen gelebililirsin şuan prodayiz. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 bende geleyim ya oynanacaksa bu gece, 20-25 dakiakya gelirim sanırım girince psn'den görürseniz mesaj çakın bilgileri verin vs. hofirat psn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bOoroCk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 DarKRideR said: bende geleyim ya oynanacaksa bu gece, 20-25 dakiakya gelirim sanırım girince psn'den görürseniz mesaj çakın bilgileri verin vs. hofirat psn tamam fifaprotr club istmi request yolla maçtayz şimdi defans boşluğumuz var şuan sana uygunsa ya da kale. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 hadi lannnn oynyozmu? ben giremiyom davet gelmis, ama nasi kabul edicem ilk macimda golu caktim lan sag bek olmama ragmen ehueheu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 gel gel ana menüdeyken sol üstte request geldi dicek üçgene bas onu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar