MERTCAN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ne olacak bu fernerin hali arkadaşlar berbat bu takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bence Fener şu anda gayet iyi... M.Utd maçında sağlam fark yediler ve sağlam dağıldılar; hatta Daum ve oyuncular arası da açıldı ama yine de Türkiye liginde en iyi takım şu anda FB. Nesi var ki? Çok sağlam bir kadrosu var. Her ne kadar elindeki kadroya göre çok kötü de oynasa hala Türkiye Ligi için çok üst düzey bir futbol sergiliyor... CL de üst tura çıkmasını isterim ama çıkamaz gibi geliyor bana... Ama yine de FByi küçümsemek büyük hata...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 manchester ve lyon cıkar.fener uefaya.sparta da elenir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 2. olarak çıkarız.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Diablo, 01 Ekim 2004 20:56 tarihinde demiş ki: manchester ve lyon cıkar.fener uefaya.sparta da elenir O uefa kuralı kalktı yanlış hatırlamıyosamm..ilk iki de direk elemeler oynuo[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: MERTCAN, 01 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: ne olacak bu fernerin hali arkadaşlar berbat bu takım Ben bu soruyu bir yerden hatırlıyorum. Dıymı _Tora_ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: insight_13, 01 Ekim 2004 21:47 tarihinde demiş ki: said: Diablo, 01 Ekim 2004 20:56 tarihinde demiş ki: manchester ve lyon cıkar.fener uefaya.sparta da elenir O uefa kuralı kalktı yanlış hatırlamıyosamm..ilk iki de direk elemeler oynuo olabilri walla ben bole biliodum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 uefa kupasindaki gruplar 5 takimli bunlarin ilk 3 u diger tura yukselior, 8 grup var yani 24 takim yukseliyor ve cl dende her gruptan 1 takim olmak uzere 8 takim gelior etti sana 32 takim bole devam ediyor.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bi m.united e yenildik diye herşeybitmiş gibi ne olucak bu fenerbahçenin hali diye topik açılmaz şuanda türkiyenin en ii takımı fener ayrıca fener bu guruptan çıkar işte okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya böle buyuk konusmayın bari.herşey lyon maçından sora belli olcak bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 fener kadro olarak turkiyenin en iyi takimi ama oyun olarak kesinlikle degil tamamen bireysellik on planda. lyon ve manu varken o gruptan cikmasida cok zor bana gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: amendment, 01 Ekim 2004 22:17 tarihinde demiş ki: fener kadro olarak turkiyenin en iyi takimi ama oyun olarak kesinlikle degil tamamen bireysellik on planda. lyon ve manu varken o gruptan cikmasida cok zor bana gore +1, kaliteli oyuncular var fakat taktik yok. hatta gençlerbirliği maçı da bunun kanıtıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Fenerbahçe spor kulübü futbodan resmen çekildigini açıkladı artık kulüp olarak tenis oynamaya karar ver miş ve ilk maçını 6-2 kaybetmiş darısı bi dahaki maça işallah diyerek yola devam edecekmiş[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Narstil, 01 Ekim 2004 23:05 tarihinde demiş ki: Fenerbahçe spor kulübü futbodan resmen çekildigini açıkladı artık kulüp olarak tenis oynamaya karar ver miş ve ilk maçını 6-2 kaybetmiş darısı bi dahaki maça işallah diyerek yola devam edecekmiş en azindan kendi sahamizda ruya takimi olarak nitelendirmiz bir takimla 5-0 yenilmedik yenildik ama seref golumuzu de attik veya gs i uefa sampiyon u yapan teknik direktor un takimini 6-0 yendik buda yeter heralde bi dusunun bakalim fb i en son ne zaman yendiniz ole konusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 fenerbahce takımı, taraftarı kadar galibiyete inanmadı. skor 6-2 normal bir skor. kaleye tutan $utun 7 olması, fenerin 6 yemesi "neden volkan yedek?" sorusunu akla getiriyor. ayrıca 3lu defans blogu ve Hoijidonk'un guclu sawunmaya dayanamadıgının bilinmesine ragmen yıpratılması ayrı bir soru i$areti. fener bahce takımı turkiye de $ampiyon olur. ama avrupada bu sistemle yeni rezilliklere yelken acıcagını du$unuyorum. umarım yanılırım[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 way 6-0 ın rovanşında yendik[signature][hline] [Bu mesaj Diablo tarafından 02 Ekim 2004 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 real madrid'te sağlam ama oynuyamıyor takım :)[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nameless Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ben takıma hala güveniyorum ilerleyen haftalarda takım kötüye giderse o zaman konuşuruz 'ne olacak bu fenerin hali' diye[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Way Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Diablo, 02 Ekim 2004 12:02 tarihinde demiş ki: way 6-0 ın rovanşında yendik kac sene gecmis dusun bakalim fb i en son yenisinizden? kendi sahanizdada yenin artik.. kendi sahanizda bile yenemiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 16. haftayı bekle ozaman. 16. haftadaydı sanırım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Patos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ya gercekten gerek yok bole seylere arkadaslar. sen dersin ben yendim seni o der bende uefa sampionu oldum felan .. gecmisle yasamaya hic gerek yok. profesyonellikten bi haber futbolcular ve basin yuzunden biz burada kendimizi yiyioruz.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Way Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Patos, 02 Ekim 2004 12:43 tarihinde demiş ki: ya gercekten gerek yok bole seylere arkadaslar. sen dersin ben yendim seni o der bende uefa sampionu oldum felan .. gecmisle yasamaya hic gerek yok. profesyonellikten bi haber futbolcular ve basin yuzunden biz burada kendimizi yiyioruz. bende bole dusunuyodum ama man-fb mac topic ini gorunce niye bole olayim ki dedi karsimdaki benim takimima saygi duymusa ben nye onun takima saygi duyayim? aha buraya yaziyorum bjk ya da gs her hangi bir takima yenilsin onlarin yaptigi her seyi bende yapicam ne yaptiklarini gormek icin man-fb mac topic ine bakmak yeterli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BloodMaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 iste bazı arkadaşlar bunu anlamıyo geçmişe mazi derler biz 6-0 açmayalım diyoruz zorla damarımıza basıyosunuz sen şimdi gene başarı kazan konuşalım zaten fener kurtlar sofrasında bişey olsada dalga geçsek diye bakıyo millet bu takımı kimseye yedirmezler beyler bunu böle bilin konuşmiyim diyorum olmuyo herkez önce kendi g......doğrulsun gelsin sonra konuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cemad Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 way zamanında sen yaptın mı arkadaşlarına bilmiyorum ama leeds maçından sonra arkadaşlarım benim resmen ağzıma sıçmıştı ehuhe. karşılıklı yani bu tür şeyler:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ben leeds gol atarken gooool diye sevinemiyordum ama mactan sonra bi takim sakalar bizde yaptik arkadaslarimiza zaten futbolun guzelligi orda.ama elin ingilizi benim armasinda turk bayragi olan takimima 6 tane saydirirken goool diye ayaga kalkamiyorum farkli bakis acilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Spor Spor Genel fenerbahce × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
nameless Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ben takıma hala güveniyorum ilerleyen haftalarda takım kötüye giderse o zaman konuşuruz 'ne olacak bu fenerin hali' diye[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Diablo, 02 Ekim 2004 12:02 tarihinde demiş ki: way 6-0 ın rovanşında yendik kac sene gecmis dusun bakalim fb i en son yenisinizden? kendi sahanizdada yenin artik.. kendi sahanizda bile yenemiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 16. haftayı bekle ozaman. 16. haftadaydı sanırım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ya gercekten gerek yok bole seylere arkadaslar. sen dersin ben yendim seni o der bende uefa sampionu oldum felan .. gecmisle yasamaya hic gerek yok. profesyonellikten bi haber futbolcular ve basin yuzunden biz burada kendimizi yiyioruz.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Patos, 02 Ekim 2004 12:43 tarihinde demiş ki: ya gercekten gerek yok bole seylere arkadaslar. sen dersin ben yendim seni o der bende uefa sampionu oldum felan .. gecmisle yasamaya hic gerek yok. profesyonellikten bi haber futbolcular ve basin yuzunden biz burada kendimizi yiyioruz. bende bole dusunuyodum ama man-fb mac topic ini gorunce niye bole olayim ki dedi karsimdaki benim takimima saygi duymusa ben nye onun takima saygi duyayim? aha buraya yaziyorum bjk ya da gs her hangi bir takima yenilsin onlarin yaptigi her seyi bende yapicam ne yaptiklarini gormek icin man-fb mac topic ine bakmak yeterli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 iste bazı arkadaşlar bunu anlamıyo geçmişe mazi derler biz 6-0 açmayalım diyoruz zorla damarımıza basıyosunuz sen şimdi gene başarı kazan konuşalım zaten fener kurtlar sofrasında bişey olsada dalga geçsek diye bakıyo millet bu takımı kimseye yedirmezler beyler bunu böle bilin konuşmiyim diyorum olmuyo herkez önce kendi g......doğrulsun gelsin sonra konuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 way zamanında sen yaptın mı arkadaşlarına bilmiyorum ama leeds maçından sonra arkadaşlarım benim resmen ağzıma sıçmıştı ehuhe. karşılıklı yani bu tür şeyler:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ben leeds gol atarken gooool diye sevinemiyordum ama mactan sonra bi takim sakalar bizde yaptik arkadaslarimiza zaten futbolun guzelligi orda.ama elin ingilizi benim armasinda turk bayragi olan takimima 6 tane saydirirken goool diye ayaga kalkamiyorum farkli bakis acilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar