Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fenerbahce

MERTCAN

Öne çıkan mesajlar

Bence Fener şu anda gayet iyi... M.Utd maçında sağlam fark yediler ve sağlam dağıldılar; hatta Daum ve oyuncular arası da açıldı ama yine de Türkiye liginde en iyi takım şu anda FB. Nesi var ki? Çok sağlam bir kadrosu var. Her ne kadar elindeki kadroya göre çok kötü de oynasa hala Türkiye Ligi için çok üst düzey bir futbol sergiliyor... CL de üst tura çıkmasını isterim ama çıkamaz gibi geliyor bana... Ama yine de FByi küçümsemek büyük hata...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight_13, 01 Ekim 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
said:
Diablo, 01 Ekim 2004 20:56 tarihinde demiş ki:
manchester ve lyon cıkar.fener uefaya.sparta da elenir

O uefa kuralı kalktı yanlış hatırlamıyosamm..ilk iki de direk elemeler oynuo

olabilri walla ben bole biliodum :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
amendment, 01 Ekim 2004 22:17 tarihinde demiş ki:
fener kadro olarak turkiyenin en iyi takimi ama oyun olarak kesinlikle degil tamamen bireysellik on planda. lyon ve manu varken o gruptan cikmasida cok zor bana gore

+1, kaliteli oyuncular var fakat taktik yok. hatta gençlerbirliği maçı da bunun kanıtıdır..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Narstil, 01 Ekim 2004 23:05 tarihinde demiş ki:
Fenerbahçe spor kulübü futbodan resmen çekildigini açıkladı artık kulüp olarak tenis oynamaya karar ver miş ve ilk maçını 6-2 kaybetmiş darısı bi dahaki maça işallah diyerek yola devam edecekmiş

en azindan kendi sahamizda ruya takimi olarak nitelendirmiz bir takimla 5-0 yenilmedik yenildik ama seref golumuzu de attik

veya gs i uefa sampiyon u yapan teknik direktor un takimini 6-0 yendik buda yeter heralde

bi dusunun bakalim fb i en son ne zaman yendiniz ole konusun..
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahce takımı, taraftarı kadar galibiyete inanmadı. skor 6-2 normal bir skor. kaleye tutan $utun 7 olması, fenerin 6 yemesi "neden volkan yedek?" sorusunu akla getiriyor. ayrıca 3lu defans blogu ve Hoijidonk'un guclu sawunmaya dayanamadıgının bilinmesine ragmen yıpratılması ayrı bir soru i$areti.
fener bahce takımı turkiye de $ampiyon olur. ama avrupada bu sistemle yeni rezilliklere yelken acıcagını du$unuyorum. umarım yanılırım[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

ya gercekten gerek yok bole seylere arkadaslar.
sen dersin ben yendim seni o der bende uefa sampionu oldum felan .. gecmisle yasamaya hic gerek yok.
profesyonellikten bi haber futbolcular ve basin yuzunden biz burada kendimizi yiyioruz.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Patos, 02 Ekim 2004 12:43 tarihinde demiş ki:
ya gercekten gerek yok bole seylere arkadaslar.
sen dersin ben yendim seni o der bende uefa sampionu oldum felan .. gecmisle yasamaya hic gerek yok.
profesyonellikten bi haber futbolcular ve basin yuzunden biz burada kendimizi yiyioruz.

bende bole dusunuyodum ama man-fb mac topic ini gorunce niye bole olayim ki dedi karsimdaki benim takimima saygi duymusa ben nye onun takima saygi duyayim?

aha buraya yaziyorum bjk ya da gs her hangi bir takima yenilsin onlarin yaptigi her seyi bende yapicam ne yaptiklarini gormek icin man-fb mac topic ine bakmak yeterli...
Sosyal ağlarda paylaş

iste bazı arkadaşlar bunu anlamıyo geçmişe mazi derler biz 6-0 açmayalım diyoruz zorla damarımıza basıyosunuz sen şimdi gene başarı kazan konuşalım zaten fener kurtlar sofrasında bişey olsada dalga geçsek diye bakıyo millet bu takımı kimseye yedirmezler beyler bunu böle bilin konuşmiyim diyorum olmuyo herkez önce kendi g......doğrulsun gelsin sonra konuşsun
Sosyal ağlarda paylaş

ben leeds gol atarken gooool diye sevinemiyordum ama mactan sonra bi takim sakalar bizde yaptik arkadaslarimiza zaten futbolun guzelligi orda.ama elin ingilizi benim armasinda turk bayragi olan takimima 6 tane saydirirken goool diye ayaga kalkamiyorum farkli bakis acilari.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...