JsH Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 %10 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Bugün Isparta'da dünyanın en saçma kafesine 1 tane su içmeme rağmen 8 lira servis ve canlı müzik parası adı altında bişi ödedim. Bu ne lan ben sadece su içtim diyince bu şekilde çalışıyoruz bıdı bıdı diye kavga çıktı. 8 ne lan hayvanoğlu hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ısparta da deniz var mı şezlong parası almışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 yağmur yağıyor, belki kapalı alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 genelde karttan ödüyorum ben de. pek memnun kalmadığım bi yer olmuyor genelde ev arkadasım yapıyor yemekleri yada fast food takılmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 amerikada eyvallah orada calisanlar calistiklari yerden cok az bir para aliyorlar, gecim kaynaklari bahsis uzerine. ama burada adam hem calistigi yerden ayda 1000-1500 tl arasi alacak hem de yuzde 15 20 bahsis alacak bizden? yok oyle bir dunya. ben de maksimum 5 birakirim duruma gore, eger hesap 50 tl altindaysa 2-3 tl bisi atarim 50-100 arasiysa 5 tl birakilabilir. 100tl uzerinde hesap gelecek yerlerde ztn hizmet ucreti vs oluyor genelde bahsisi direk cakiyorlar. bir de su 5 tl yi hepsini 1 lik getiren yerlere uyuz olurum, en dusuk bozuklugu birakir gerisini alirim genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 parayı bütünletir hiç bahşiş bırakmam, hatta üşenmezsem 4 lira bozuk bırakıp 10 lira bütün isterim. normalde bahşiş bırakırım ama uzun oturduğum bi yemekse, %10-15 arası falan. ama öyle terbiyesizlik yapanları da hiç sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Bahşiş bırakmam için para üstünü full bozuk getiren adam avucunu yalar abi. O direk terbiyesizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 adama parayı gerir verir bütünletirim yada ben bozuk verip bütün para alırım en olmadı kredi kartından geçerim (((o) alır bahşiş. Ben bahşiş mi alıyom lan yaptıgım her işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Ben çalışırken balkon demirinde yürüyorum senede 20 lira bahşiş alıyorum lan totalde. O da eski bi tanıdık var hep o veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Demirde ne işin var len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 adam makinacı demirden kopamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 soğugu çekecen ishal olcan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Abi baba mesleği tentecilik bizim, yardım ediyoruz Bugün koysan sirkte ipte yürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Circus De Le Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Seagle boşver tenteciliği gel bak hazır atolye var işçide vardır sizde kalıp aparat işine girelim sağlam para var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 %10 veririm rajonu bozmam,balık lokantasında garson şefi ilede balık fiyatı üstüne pazarlık yaparım acımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Torna beyler, ama batarsak zarar büyük. Litvanya'ya gidip dönerci açarız o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 %10 cokmus parayi sokaktami buluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 aksam kamyoneti getir seagle küçük sanayiye girelim tel kesme makasıyla alıp götürelim cncleri tükanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 mesleklerini icra ettikleri için adamlara para ödedikten sonra tekrar para ödenmesi hiç mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Once insan gibi sunu goturup kagit 5 lirayla degistirmesini soylerim. Reddederse muduruyle sefiyle falan konusmak istedigimi soylerim getirir zaten. Eger bunlarin ise yaramadigi tirt bir mekandaysam, adeta demin 1 lirasi kalsin diyen ben degilmisim gibi para ustunun neden bir lira eksik oldugunu sorarim. Garsonla garson olurum. Onlar bana 5 lirayi bozuk bozuk getirecek kadar cirkinlesmisse hicbir seyden cekinmem her turlu pisligi yaparim. Romayi da yakarim kavga ederim. O kagit bes lirayi veya kagit bes lira yoksa bes adet bir lirayi almak icin elimden geleni yaparim, hicbir sey olmamis gibi o bozuklari almam oradan. Terbiyesizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 abi yediğim yemek güzelse hizmetde iyise ne var ki 6 lira bahşiş vermek çok mu fazla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 herkes liseliymis gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bahşişin tanımında bir zorakilik, emrivakilik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar