Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bahşiş anketi

forgiver

Öne çıkan mesajlar

amerikada eyvallah orada calisanlar calistiklari yerden cok az bir para aliyorlar, gecim kaynaklari bahsis uzerine. ama burada adam hem calistigi yerden ayda 1000-1500 tl arasi alacak hem de yuzde 15 20 bahsis alacak bizden? yok oyle bir dunya. ben de maksimum 5 birakirim duruma gore, eger hesap 50 tl altindaysa 2-3 tl bisi atarim 50-100 arasiysa 5 tl birakilabilir. 100tl uzerinde hesap gelecek yerlerde ztn hizmet ucreti vs oluyor genelde bahsisi direk cakiyorlar.

bir de su 5 tl yi hepsini 1 lik getiren yerlere uyuz olurum, en dusuk bozuklugu birakir gerisini alirim genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Once insan gibi sunu goturup kagit 5 lirayla degistirmesini soylerim. Reddederse muduruyle sefiyle falan konusmak istedigimi soylerim getirir zaten.

Eger bunlarin ise yaramadigi tirt bir mekandaysam, adeta demin 1 lirasi kalsin diyen ben degilmisim gibi para ustunun neden bir lira eksik oldugunu sorarim. Garsonla garson olurum. Onlar bana 5 lirayi bozuk bozuk getirecek kadar cirkinlesmisse hicbir seyden cekinmem her turlu pisligi yaparim. Romayi da yakarim kavga ederim.

O kagit bes lirayi veya kagit bes lira yoksa bes adet bir lirayi almak icin elimden geleni yaparim, hicbir sey olmamis gibi o bozuklari almam oradan. Terbiyesizler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...