aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yalayarak mi? gizli mesaj var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 tabiki yalayarak lan. nası yicekler başka. salatalığı da tuzlayarak yiyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bir kıza 1 teklif edersin aga. Reddeder. 2.ciyi etmek gibi bir hataya düşersin. Reddederse kesin biter. O yüzden, kıza teklif etmek bir şanstır. Zamanın yeterince olucak, tavrın düzgün olcak. Kendini garantiye alcan. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bora bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Fistan said: herding kas sonra animal tamingi gm le rahat alırsın istemsiz güldüm :D yahu şu sitededa madem bu kadar uocu var neden pati uo açıldıgında max 3 player oluyo sdjfk birinin çok fazla fake accountı var hemde 3 yıldızlı ama dur bakalım..1111!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 kozalak said: ( ha bu arada bu davetleri yüzyüze yapmadım. şartlar öyle gerektirdi gibi diyelim.) bu ne ya? ben anlamadım? ne demek bu davetleri yüz yüze yapmadım? telefonla mı yaptın? mevzu ile ilgili olarak da düşüncem net...devir değişti kardeşim, artık sizin jenerasyon her şeyi çıkara dayalı yaşıyor. hayat çok hızlı. bu ortamda 5 kez aynı kıza çıkma-arkadaşlık-vs. teklif ediyorsun ve o kız "ben yabaniyim,daha uğraşman lazım lan benimle" anlamında cevap vermiş sana. yok olm, uğraşma, sallama artık bu kızı. lan yapıyorsunuz böyle, ondan sonra kalkıyor kızların bir tarafı. kaldırmayın kardeşim kızların bir tarafını. sonra sizin jenerasyondan diğer çocuklar kastırıyor işte. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 kızın haberi var mı bu davetlerden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 balon said: bir kıza 1 teklif edersin aga. Reddeder. 2.ciyi etmek gibi bir hataya düşersin. Reddederse kesin biter. O yüzden, kıza teklif etmek bir şanstır. Zamanın yeterince olucak, tavrın düzgün olcak. Kendini garantiye alcan. Öyle. gezegenleri unutmuşsun, gezegenler hizalanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 cetintas said: kozalak said: ( ha bu arada bu davetleri yüzyüze yapmadım. şartlar öyle gerektirdi gibi diyelim.) bu ne ya? ben anlamadım? ne demek bu davetleri yüz yüze yapmadım? telefonla mı yaptın? mevzu ile ilgili olarak da düşüncem net...devir değişti kardeşim, artık sizin jenerasyon her şeyi çıkara dayalı yaşıyor. hayat çok hızlı. bu ortamda 5 kez aynı kıza çıkma-arkadaşlık-vs. teklif ediyorsun ve o kız "ben yabaniyim,daha uğraşman lazım lan benimle" anlamında cevap vermiş sana. yok olm, uğraşma, sallama artık bu kızı. lan yapıyorsunuz böyle, ondan sonra kalkıyor kızların bir tarafı. kaldırmayın kardeşim kızların bir tarafını. sonra sizin jenerasyondan diğer çocuklar kastırıyor işte. B)- abi şöyle ki, kızla sadece yemekhanede yemek esnasında karşılaşıyoruz, bir de iş çıkışı denk geliyoruz o kadar. şirket içi mesajlaşma zımbırtıları var, ordan konuşuyoduk. daha doğrusu ben konuşuyodum. diğer kısma gelecek olursak, evet koştukça bi tarafları kalkıyor. o yüzden sevmiyorum ben koşmayı, ama biraz da böyle deneyelim bakalım dedim işte. haa bir de, facebooktan beni ekleyen kendisi. başta benim bi olayım yoktu, sadece tanışmıştık bi arkadaşın vasıtasıyla o kadar. sonra biraz muhabbet oldu, tam iyiye gidecek gibiyken ben perte çıktım işte. sonrası da böyle. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 hayır birde randevuya çıktın diyelim kızı tavlama şansın %2 fln çünkü kız senin gibi haftada belki 3-4 kişiyle böle buluşuyor arkadaş ortamlarına giriyor, vs.. yane kızın etrafında senden başka bi 30-40 erkek daha var ve onu senden daha iyi tanıyolar yane 40 erkege %1 şans versek %40 5-6 adet dost ayagı yapan kanka erkek olsa %5 versek bunlarada %30 eder kıza yavşağanda 2-3 tane olsa of abi şansın çok zor. sana olacakları söliyim kızla buluştun güzel gitti 2. defa buluştun 3. defa buluştun 4. defasında kızın yanına başka bi erkek gelicek sevgilim dicek yeni tanıştık çıkıyoruz ahahah kalıcan öle aynen böle olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yavşağan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 kozalak said: şirket içi mesajlaşma zımbırtıları var, ordan konuşuyoduk. daha doğrusu ben konuşuyodum. zaa, IT'nin makarası olmuşsundur mesajlarınla ahahah. o mesajlaşma şeysileri izleniyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 lan harbiden yaaaa.... hadi ben bilgisayarla üniversitede, o da bilgisayar odasındaki 10 bilgisayarın 6sı çalışmayan, çalışanlarda da siyah dos ekranı olan, basic-fortrun öğretilen neslin evladıyım. office kullanmayı ilk iş yerimde kafa-göz yararak öğrendim. şirket eposta adresi ile diğer ülkelerdeki şirket çalışanlarına gönderdiğim epostaların takip edilebileceğini düşünemeyecek kadar cahildim(7 sene oluyor bu mevzu olalı);bu nedenle çalıştığım çok büyük bir alman firmasından kovuldum. e sen nasıl bilmezsin? şirketlerin tamamı artık çalışanların her türlü yazışmalarını takip ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abooo rezalete gel valla it olsam carsaf carsaf basıp sirkete dagıtırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 durun abi sakin olun. ben de IT ciyim. öyle oturup da yazıştıklarını izlemiyo kimse. belirli filter lar var, yazışmalarında o filterlara takılırsan uyarı gider, napıyo bu adam diye loglara bakarlar. ha koydukları filterlar neler bilmiyorum ama hatunlara yazanlar çok. bişe olmadığına göre no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 cidden meraktan soruyorum it herif diye dalga geçen çıkıyor mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 cetintas said: lan harbiden yaaaa..... abi ne yazmıştın ki bu kadar kıl olmuş adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 fraulein möchten sie etwas nach der arbeit trinken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 kozalak said: tam saymadım ama bugün 5. davetimde de reddedildim. 5 kere reddedilcek kadar nasıl bir tipin var acaba merak ettim foto paylaşırmısın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 goldbären said: fraulein möchten sie etwas nach der arbeit trinken ? heheheheheh "roket adam" said: cetintas said: lan harbiden yaaaa..... abi ne yazmıştın ki bu kadar kıl olmuş adamlar? çok uzun mevzuyu özetleyeyim. 15 günlük eğitim için almanyadaydık,benimle birlikte işe giren diğer 3 arkadaşım ve bir tane de şefimiz ile. 16-17 ülkeden 40ı aşkın şirket bünyesine son 1 sene içerisinde katılan mühendis aynı eğitime katılmıştık.şirket dünyanın en büyük 3üncü cirosuna sahip kimya şirketiydi o zaman,şimdi de sanırım hala öyle.her neyse 15 gün boyunca akşam yemeklerinde bizim gidip kendi kendimize yemek yememize izin vermediler,aşırı disiplinli bir firma,manyakça bir disiplin. bizi alıp abidik kubidik yemeklerin servis edildiği aslında oranın standartlarına göre de oldukça iyi restaurantlara götürüyorlardı ama inanın hepimiz aç kalıyorduk.abi şöyle bir yemek olabilir mi?suda yüzen nohut,üzerine de fesleğen...salça yok,domats yok,et yok.lan böyle yemek olur mu?neyse işte...ben de epostamda bu 40 küsür kişiye,"almanların yemeklerşi rezaletti,allahtan biraları şahaneydi de muhabbetimiz çok güzel oldu." ve "umarım amerikalılar ırak'a demokrasi götürdükleri gibi almanya'ya da yemek kültürü getirmeye kalkmazlar çünkü onların yemekleri almanlardan da beter." yazdım. 3 gün sonra alman ceo'nun talimatı ile (dismiss cetin demiş lavuk,bende çıkışımın ardından diğer firma personeline gönderdiği epostada var,bir gün belki paylaşırım sizle)türkiyedeki firmada 20% hissesi olan türk patron tarafından "seni kovuyorum" denilerek işten çıkarıldım. :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Lord_Argos said: kozalak said: tam saymadım ama bugün 5. davetimde de reddedildim. 5 kere reddedilcek kadar nasıl bir tipin var acaba merak ettim foto paylaşırmısın (: tipim gayet iyi, foto koymayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 cetintas said: goldbären said: fraulein möchten sie etwas nach der arbeit trinken ? heheheheheh "roket adam" said: cetintas said: lan harbiden yaaaa..... abi ne yazmıştın ki bu kadar kıl olmuş adamlar? epostamda bu 40 küsür kişiye,"almanların yemeklerşi rezaletti,allahtan biraları şahaneydi de muhabbetimiz çok güzel oldu." ve "umarım amerikalılar ırak'a demokrasi götürdükleri gibi almanya'ya da yemek kültürü getirmeye kalkmazlar çünkü onların yemekleri almanlardan da beter." yazdım. 3 gün sonra alman ceo'nun talimatı ile (dismiss cetin demiş lavuk,bende çıkışımın ardından diğer firma personeline gönderdiği epostada var,bir gün belki paylaşırım sizle)türkiyedeki firmada 20% hissesi olan türk patron tarafından "seni kovuyorum" denilerek işten çıkarıldım. :? abi senin keywordler: alman, amerika, demnokrasi, ırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 abi kıza teklif edilmez ki . Ortam olur yakınlaşmışsındır , hafif fiziksel yakınlık kurarsın sonra da öpersin , sonra çıkıyor olursunuz.İlleği teklif ediceksen de normali ikidir.İlkinde genelde reddederler çünkü beklemedikleri birşeydir , hiç düşünmemişlerdir falan sonra kafalarında kurgulamaya başlarlar .Olsa nasıl olurdu diye düşünürler ikinciyi ettiğinde de kabul ederlerse çıkıyor olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 off abi kıza çıkma teklif etmedim. çıkma teklif etmek ne lan ayrıca. sadece gel kahve içelim yemek yiyelim muhabbeti yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 kız gerçekten yabaniymiş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar