Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kusura bakma ben biraz yabani biriyim

kozalak

Öne çıkan mesajlar

evet aynen böyle dedi peşinden koşturduğum (en azından koşturmaya çabaladığım) kız.

tam saymadım ama bugün 5. davetimde de reddedildim.
daha detay vereyim şimdi.
kızla fizik tedaviye gitmediğim her iş çıkışı aynı metroya biniyoruz. evi de benden bi kaç durak geride. iş çıkışı ayrılana akdar muhabbet gayet iyi, konuşuyo ediyo, öyle soğuk bi tavrı da yok. bugün 5. reddedilişi de yaşadıktan sonra böyle bi cevap aldım kendisinden. ( ha bu arada bu davetleri yüzyüze yapmadım. şartlar öyle gerektirdi gibi diyelim.)

ne yapayım şimdi? evcilleştir dediğinizi duyar gibiyim merak etmeyin ama o şu aşamada imkansız gördüğünüz gibi. arkadaş diyo ki böyle devam, elbet bi gün kabul edecek vs vs.

sizce koşturmaya devam etmeli mi? ne yapmalı ne etmeli?
Sosyal ağlarda paylaş

olayi 5.ye kadar getirmis olman büyük hata.
2.de anlariz genelde biz =P
5 ne abi?

hic mi yüzsüz gibi hissetmiyosun?
gurur murur yapmiyosun`?
5 kez reddetiyse 6.da da kabletmez.
yok, birakcaksin pesini. gelir kendisi teklif ederse, olur anca su saatten soora.
bu kadar israrci bir insandan kimse hoslanmaz.

konusmasina da aldanma her gün, bir insan hosmuhabbet olabilir, konusabilir herkesle, bu senden hoslanacagi anlamina gelmez illa.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tarz kızların içinde fırtınalar kopar, ağzına kadar cognitive dissonance ve kişilik bunalımı yaşarlar. elde etmesi en kolay kız tipidir. tek ve en kolay yolu şu: ona kendisini kadın gibi hissettir. hayvan gibi değer ver, derdini dinle, akıl veriyor gibi görün (gerçek anlamda akıl verme. hem riskli hem de o kadar efor sarfetmene gerek yok, bayarsın yoksa) hediyeler al, süpriz yap, çiçek yolla.
mesela sağda solda konuşurken "çiçek ne ya çok banal" der ama kendi çiçek alınca diğer kızlardan daha çok sevinir. onun için para harca, bütçe ayır, yoğun bi harcama yap ilk başlarda. yatırımının karşılığını alınca o kadar harcamana gerek kalmaz zaten.
özetle,
yardır hacıt.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...