DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Arkadaşlar bilgisayar/bilişim işinde kullanılmak üzere bir araştırma yapmaktayım. (Yardımlarınız ve katılımlarınız sizlere ucuz ürün olarak geri dönebilir.) 3 ay içerisinde satın almayı düşündüğünüz bilgisayar donanımları, ve çevre birimleri (klavye,mouse,usb flaş disk vd.) varsa bu konu altına lütfen yazınız. Eğer sizin için önemliyse marka ve model ile birlikte, değilse farketmez. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 senden mi alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 laptopuma pil alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 a couple of rams. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ekran kartını değiştirecektim ama amd 7 serisi kartlar çıkana kadar erteledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 çok yanlış zaman başlık için ya. amd buldozer, 7xxx serisi kartlar fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yeni pc toplamak istiyorum ama para yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ekran kartı alabilirim aslında pci-e ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Mouse alıcam da bulamadım istedigim gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 i7 sandy bridge işlemci + uygun anakart, stream yapcam yapamıyorum eldekilerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yeni masaüstü toplucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Monitör - klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 laptop alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yalnız adam gibi donanım bulunmuyo ya. özellikle yeni ürünlerde. sadece kesin satılacak ürünler ithal ediliyo. piyasa baya moktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 harici hdd. hakkaten lan var mı en iyisi şudur dediğiniz bi ürün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 3 ay icinde bisey almayi dusunmuyorum, problem cikmadikca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yav said: laptopuma pil alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ekran kartı + ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Lütfen yazmaya devam edin.Görüşleriniz ve tercihleriniz bizim için önemli.Hem unutmayın, bu ilerideki süreçte sizin daha ucuza, daha kaliteli mallara ulaşabilmenize olanak sağlayabilir. @Fizban: Bu konuya mesaj yazmış herhangi bir patiye, yazdığı içerikle ilgili bir teklifte bulunmadım.Dediğim gibi, amaç şu an sadece araştırma yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 düzgün bir hdd almayı düşünüyorum, 64 mb cacheli falan wd black bilmemney varya onlardan. tabi 3 ay içinde değil bir ara artık indirim falan yapıcaksanız alayım sşldjgfk şuan ki bazen hdd çok ses çıkarıyor korkmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yeni desktop topladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 razer blackwidow ultimate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ginaly said: harici hdd. hakkaten lan var mı en iyisi şudur dediğiniz bi ürün? wd mybook essential 1 tb var bende memnunum gayet. http://images.maplin.co.uk/300/A98JU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 floppy disk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar