Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En son masaüstümü 7sene önce aldım 4sene önce bi laptop aldım yani hiç donanımla aram kalmadı uzun süredir.

Artık yeni bir makina alayım diyorum amacım bf3 gibi yeni oyunları rahat bir şekilde oynuyabilmek 800-1000tl arası bir fiyat verebilirim sadece kasadan bahsediyorum tabi (monitör için ayrı konu açarım)

Kasayı kendim toplamak istemiyorum hiç ugrasamam zaten o kadar bilgimde yetmiyor hem garantisiyle falanda servis ugrassın istiyorum.

Saglam performansı yüksek uzun yıllar kullanabileceğim kasa önerilerinizi bekliyorum pati guruları.
Mesaj tarihi:
yok silinmesin de öyle alma bence. önce bi sistem oluştur bütçene ve amacına uygun, sonrasında da kafana yatan bi yere gidip satın al hepsini. zaten hepsini aynı yerden aldığında montaj vs olayını da hallederler. garanti sorunu da yaşamazsın böylece.
Mesaj tarihi:
mümkün abi niye olmasın sdfs

hiç gitmeden bile adamlar montaj yapıp eve yolluyorlar artık

ama git tabi.pazarlık falan yaparsın
Mesaj tarihi:
deno seninkiler çok pahalıymıs.

Bu arada iyi güzel diyorsunuzda zaten parçaları bilmediğimden hazır sistemlerden alayım diyorum bilsem parcaları adamlara toplatırım dediginiz gibi ne bilem işlemcisidir ekran kartıdır anakartıdır bunları ne almak lazım ramler bi yıgın cesit olmus zaten powersupply fanlar falan hiç dokunmam adamlar halletsin
Mesaj tarihi:
abi işte şimdi bütçene göre bilen biri ortalama parça isimleri söyler alırsın

benmimde hiç fikrim yoktu senelerdir laptop vardı.burdan kafamda fikir oluştu gidip almıstım
  • Yeni Oluştur...