mokoko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 cavanagh said: direk evlendirme dairesine gideceksen vapuru salla, metrobüsün son durağı evlendirme dairesi zaten, ben yine de vapurla gidicem diyorsan da unuttum iskelenin adını ama üsküdar motorlarının kalktığı yerin yanında barbarostan sahile inerken aşağıda ışıklar var, ışıklardan geçince sahil tarafında otobüs durakları var ordan üsküdara motorlar kalkıyor hemen yanından da kadıköy vapuru kalkıyor artık ordan kalkmıyo kadıkoy vapuru. otobus duraklarının arkasında bi tane vapur iskelesi var ama orası değil senin yerin. sağa donup yuru. birazcık ilerde bi iskele daha var. ztn tipinden anlarsın yepyeni bembeyaz bi iskele. orası kadıkoy iskelesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 hayrettin iskelesi sanırım eski olan tadilata girmişti orası en son, tekrar açıldıysa bilmiyorum ama yine ordan kalkıyor google maps'te hayrettin iskelesi sokak diyor, o yol üzerinde kalkan ne varsa=) edit: siz yazarken ben de yazmışım, ordan kalkıyor işte ne istiyorsan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 lan saf bana msj atsana ben götürürm seni nereye gitceksen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 abi vapur varken ne metrobüsü :D inanamıyorum size bunu diyenler artık istanbulun sahipleri oluyo heralde o kadar baymış ki böle zevk almııyım çabucak gidip geleyim rahat edeyim :D BİN VAPURA AL SİMİTİ AT MARTILARA OOOOOOOOOH BOŞVER DAİREYİ KAPTIR ORDAN ADEKSE GOGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar