Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablosuz Gaming Mouse Tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mouse için "para bayılmak" terimini anlamadım.

yani oyunlarda en önem verilen iki parça birisi ekran kartıysa bir diğeri de mouse artık.
buna rağmen şu alete para verirken üzülme olayı bitse keşke :P

toggie gaming mouse diyorsun sonra fazla oyun oynamıycam ama uzaktan medya kontrolü için kullanıcağım diyorsun, sonra ama oyunda da rahat ettirsin diyorsun.
eğer medya odaklı çalışacaksan o air modelini mutlaka tavsiye ederim. hani çok fazla oyun oynamayacaksan, oyun oynadığın zamanlarda da a4tech mouselardan daha kötü gelmeyecektir kullanması.

patide sırf ucuz diye a4tech mouseları çok popüler ama oyun kısmında o kadar iyi değiller.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Kablolu ama ya. Valla atıcam kendimi simdi camdan asagı.

http://www.hitechreview.com/gaming/mad-catz-unveiled-new-cyborg-r-a-t-line-gaming-mice/20956/

rat 9'lar kablosuz.

ancak özellikle mouse'u kişiselleştirmek istemiyorsan gereksiz olur diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Bone said:

mouse için "para bayılmak" terimini anlamadım.

yani oyunlarda en önem verilen iki parça birisi ekran kartıysa bir diğeri de mouse artık.
buna rağmen şu alete para verirken üzülme olayı bitse keşke :P

toggie gaming mouse diyorsun sonra fazla oyun oynamıycam ama uzaktan medya kontrolü için kullanıcağım diyorsun, sonra ama oyunda da rahat ettirsin diyorsun.
eğer medya odaklı çalışacaksan o air modelini mutlaka tavsiye ederim. hani çok fazla oyun oynamayacaksan, oyun oynadığın zamanlarda da a4tech mouselardan daha kötü gelmeyecektir kullanması.

patide sırf ucuz diye a4tech mouseları çok popüler ama oyun kısmında o kadar iyi değiller.

valla anlamadıgın kısmı anlatmaya kasamayacagım.

ama dogrudur baslıga gaming yazmamam gerekiyordu. pro degilim, az oyun oynuyorum. tek istedigim buyuk olsun elim rahat etsin uzerinde. ve kablosuz olsun.

rat 9'un muhabbeti de gecti yukarda.
Mesaj tarihi:
toggie said:
rat 9'un muhabbeti de gecti yukarda.

rat 7'yi gördüm, üstüne "kablolu ama" diyince rat 7'yi beğendiysen rat 9'un kablosuz olduğunu belirtmek istedim.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Yazdıklarımı okuyacaksın. Okumayacaksan cevap vermeyeceksin.

senin anlamadığın nokta gaming mouse, "merhaba bakkal amca ben bir gaming mouse bir pergel bir de silgi alacağım" diyerek alınacak bir alet değil.

palm grip mi kullanıyorsun claw grip mi kullanıyorsun, bileğinin milimetrik hareketi ile 8 tur attıracak 5600 dpi mi kullanacaksın 800 dpi mi , ne çeşit yüzeyde kullanacaksın normal pad geniş yüzey ekstra kaygan pad ,tuş takımı önden algılamalımı olmalı yoksa komple tuş algılamalı mı? ve bunun gibi bir dünya soruya cevap bulup ondan sonra seçenekleri değerlendirmek lazım.

kablosuz gaming mouse alınacaksa burada herkesin mamba demesinin bir nedeni var.

senin bir gaming mouse a ihtiyacın olup olmadığından en azından kablosuzuna ihtiyacın olduğundan bile emin olup olmadığın şüpheli duruyor.

en temizi yatarken kullanmak için bir vx nano alıp devamında ihtiyacı değerlendirmek.
Mesaj tarihi:
Hey allahım ya. Baslıga gaming yazma hatasında bulundum. Millet konuyu okumadan gelip akıl veriyor.

Gaming mouse istemiyorum. Yeterince buyuk ve kabosuz mouse istiyorum. Elimden gelse baslıgı da degistirecem ama olmuyor.
Mesaj tarihi:
senin ilk koyduğun fare gayet yeterli

ben de de revolution var hani tek sorunu pilinin çabuk bitmesi, sanırsam pil ömrü dolmaya başladı nereden baksan 4 senelik

bugün şimdiki farem bozulsa hiç düşünmem gider o ilk koyduğunu alırım keza ben de çok oyun oynamıyorum oynasam da dünya şampiyonluğu gibi bir hedefim yok ve evet uzaktan medya oynatıcıları yönetmek çok büyük rahatlık ayrıca pil ömrü çok güzel
Mesaj tarihi:
Şunu buldum gezinirken.
http://www.exa.com.tr/logitech/klavye_setler/logitech_mk710-338-12088.html

İlk mesajda linkini verdigim mouse ile aynı fiyata. Daha mantıklı geldi. Baska modellere de bakıyorum ama genelde istedigim buyuklukteki mouse'lar gaming mouse olarak gectiginden kablolu oluyor. Ya da mamba falan gibi cok yuksek bedelli oluyor.

Yılların Logitech Mediaplay mouse'u bozulmasaydı, degistirmeye hic niyetim yoktu aslında. Cok memnundum aletten.
Mesaj tarihi:
Ben senin gosterdigin ustteki mouse'la, solar wireless keyboard'u aldim. Bunlari usb'den takilan ufak receiveri ortak kullaniyor mu acaba ? Fare iyi duruyor avuca oturcak gibi
Mesaj tarihi:
Kablosuz mause'u yatagin yaninda birakip kumanda gibi kullanmaya devam ederken kablolu mause'u da bilgisayarin basinda oturup oyun oynarken falan kullanmaya ne dersin?
  • Yeni Oluştur...