Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ODTÜ'yü 4.0la bitirmiş de sonra bilgisini kullanamıyor ki, sen sanıyor musun ki o bakan istediği gibi at koşturabiliyor, kendi istediği şekilde ekonomiyi düzeltebiliyor? Adam "hayır Tekel'i satmayın" dese tamam satmayız mı diyecekler? Adam da o kitlede aykırı gözükmemek için ne isteiyorsa onu yapıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Abi tamam da bak yine diyorum ben adam süper çalışıyor da demedim ben sadece adam cahil değil dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 cahil değil zaten kendilerine çalışıyolar ama bir de hiçbir çıkarı olmadığı halde forumlarda gelip savunan adamlar oluyor bunları. steve jobs bahane akpnin pazarlamacılığı çok daha şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 son iki bakanın da görev aldığı dönemde kağıt üstünde olumlu gelişmeler yaşandı sokağa yansıyan ise sürekli zamdı.. bu adamlar "elektriğe x ay zam yapmayacağız" dedikten 2 ay sonra zam gelmedi mi? geldi üstelik ne 4.0 ortalamalı adamlar var bütün başarıları o 4.0 dan ibaret gerisi fos bunlar da onlardan işte öss de yüksek puan çeken adama "çok akıllı çocuk" demeye denk bu kemal derviş döneminde yapılanların ekmeğini yiyorlar, bu tayfanın alayı öyle 94 de tayyip geldiğinde de nurettin sözenin döneminde tasarlanan ve uygulamaya geçilen projelere kondu isterse LSE bitirsinler bu kafayla gittikleri sürece bize zarar yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 cari açıkla mücadele? yurt dışından SIĞIR GETİRELİM! ??? HER GÜN YÜZDE 20 ZAAAAAAAAAAAAAAm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Zamlar cok iyi. (tu) Telefonlara az gelmis ama sudan ucuza satiliyor aletler. Bence vergi cesitleri konusunda cok yetersiziz. Daha cok vergi tipi belirlenmeli. Mesela evli olmadan birlikte yasayan ciftlerden seks vergisi alinabilir. Kalkmayanlar muaf tutulabilir tabi cok gaddar olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bence alınan herşeyin 2.sinden %50 exstra vergi alınabilir. 2. evinimi alıyorsun %50 2. arabamı alıyorsun %50 gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 BabacumMostors said: son iki bakanın da görev aldığı dönemde kağıt üstünde olumlu gelişmeler yaşandı sokağa yansıyan ise sürekli zamdı.. bu adamlar "elektriğe x ay zam yapmayacağız" dedikten 2 ay sonra zam gelmedi mi? geldi üstelik ne 4.0 ortalamalı adamlar var bütün başarıları o 4.0 dan ibaret gerisi fos bunlar da onlardan işte öss de yüksek puan çeken adama "çok akıllı çocuk" demeye denk bu kemal derviş döneminde yapılanların ekmeğini yiyorlar, bu tayfanın alayı öyle 94 de tayyip geldiğinde de nurettin sözenin döneminde tasarlanan ve uygulamaya geçilen projelere kondu isterse LSE bitirsinler bu kafayla gittikleri sürece bize zarar yazar Ya ne fosu allah aşkına Merrill Lynch'de çalışmış adam stratejist olarak, hadi eğitimini öğretimini geçtim herif dünyanın en büyük ekonomi firmalarından birinde üst düzey görev yapıyor sen hala fıs mıs çekiyosun... Yok yani hakkaten bok atmak için napıcağını şaşırıyor bazı insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 DynamicK said: Zamlar cok iyi. (tu) Telefonlara az gelmis ama sudan ucuza satiliyor aletler. Bence vergi cesitleri konusunda cok yetersiziz. Daha cok vergi tipi belirlenmeli. Mesela evli olmadan birlikte yasayan ciftlerden seks vergisi alinabilir. Kalkmayanlar muaf tutulabilir tabi cok gaddar olmaya gerek yok. Dyna, küçük düşünüyosun. Birlikte yaşayanlardan ortak yaşam vergisi alınsın, işin içinde seks de varsa onun dışında ayrıca seks başına vergi alınsın ki parayı verdik yumul olmasın, köprü geçiş ücreti gibi her seferinde ödesinler. hatta ayda 10 kereden veya 1 gecede 2den fazla yapanlar için özel tüketim vergisi (tükettin kadını allahsız) de eklenebilir üzerine. Ayrıca partner kişinin kendisinden 2-3 puan veya daha fazla üzeriyse (10 üzerinden) lüks tüketim vergisi de eklenebilir. böylece hem ortak yaşayıp hem seks yapanlar için 2 kat vergi, 2 kat profit, beraber yaşamadan seks yapanlar da ağdan kaçamıyor. Ayrıca hem "ne kırolar ne taş hatunları götürüyo"yu engelliyoruz onlara ek lüks vergisiyle, hem de "olm bu kız bunla takılıyosa kesin adamın parası vardır" derken kimsenin günahını almıyoruz hakikate bindiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Akıllı sayaç da taktıralım geceleri daha pahalı,gündüzleri daha ucuz olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 EricCantona said: fıs abi fıs işte... kafada hangi yandaşa ne kadar para yediririz. Nasıl cebi boldururuz. Nasıl kaypaklık yaparız varken fıs. Tutup cari açık çok umrumuzda değil dedikten sonra, "cari açık yüzünden bu zamlar geldi" dersen fıs. veya şöyle açıklayayim: Süper yazılımcı olabilirsin ama bunu milletin banka hesaplarına ulaşmak site çökertmek için kullanıyorsan fıstır. hükümetin bu politikaları resmen reverse robin hoodculuk yav ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yalnız düşünüyorum da o vergi gelse ona bile "bana ne abi ben zaten yapmıyorum yapan düşünsün" diyen çıkabilir, hatta kesin çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 adamlar oralarda borularını öttürüyorlsardı muhteşem kararlara imza atıp 1 e 1000 katıyorlardı da geldiler türkiyede basiretleri mi bağlandı yani? orada yapan adam burada mı yapamadı? bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 BabacumMostors said: adamlar oralarda borularını öttürüyorlsardı muhteşem kararlara imza atıp 1 e 1000 katıyorlardı da geldiler türkiyede basiretleri mi bağlandı yani? orada yapan adam burada mı yapamadı? bu mudur? bi an şu mesajı seks geyiğine cevap olarak okudum, boru öttürmek falan da gelince... lan noooluyo dedim... geçti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yurtdışında seks tabii ki de daha kolay.. orada kızlar teklif ediyor >:/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Rewendor said: yalnız düşünüyorum da o vergi gelse ona bile "bana ne abi ben zaten yapmıyorum yapan düşünsün" diyen çıkabilir, hatta kesin çıkar. Aslında işimize gelebilir ya vergiye girmesin diye hoşumuza giden alternatif yönlere gidebiliriz masa altı gibi ahdajsdhkasdhasjhkdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 BabacumMostors said: yurtdışında seks tabii ki de daha kolay.. orada kızlar teklif ediyor >:/// Abi aman burda teklif etmesinler böyle iyi baksana hayır diyince sokuyor bıçağı türk kızı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 giren çıkan bir şeyler var en nihayetinde ama, işlem hacminden sayılır ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 motor hacmi gibi penis boyuna göre vergilendirme yaparlarsa isyan ederim yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 hahahahha herkes maksimum vergi verir o zaman ahahahhahahhahahahahhahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 "garajda duruyor" dersin ya.. yada şirket adına kullan amortismandan düş.. yıpranma payı da katarsın diyecğeim ama durduğu yerde yıpranma payı da olmaz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Şu zamdan etkilenen 2-3 tane arabanın eski-yeni fiyatını biri koyabilirse fikirleri daha net beyan edebiliriz sanıyorum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Dün gib.gov.tr'de ötv artışına dair söylentiler tamamen yalandır diye yazıyordu birde ya, bari yalan söylemeyin. Balon baharı paraları bitti, eskiye döndüler yine, halkın belini kıran sosyal devlet hey gidi hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 valla benimki gecelik 1.2k dan açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar