fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ha kürtleri mi öldüyolarmış baştan desene çetin abi ya. ben de önemli bir mevzu sanmıştım. özür dilerim
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Bu arada türkiyede tkp,halk evleri ve ödp hariç bütün komünist örgütler ''kürtçüdür''
idilik Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 fede said: ha kürtleri mi öldüyolarmış baştan desene çetin abi ya. ben de önemli bir mevzu sanmıştım. özür dilerim eheh
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yok...tkp hariç bütün komünist örgütler kürtçüdür diyerek düzelteyim. tkp'nin başında delikanlı ve akıllı bir çocuk var. son derece de dürüst-düzgün bir adam.
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 evet devrimden sonra filmine de hayran kaldım.
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 idilik said: fede said: ha kürtleri mi öldüyolarmış baştan desene çetin abi ya. ben de önemli bir mevzu sanmıştım. özür dilerim eheh işine geldiği gibi anlama hakkına sahipsin ama ben bir kez daha sıkılmadan-yorulmadan yinelemek hakkına sahibim tabi. kürtleri değil, kürtçüleri... hani pekaka var ya, kürtçü terör örgütü...aha işte nasıl 30 seneye yakın zamandır Türkiye Cumhuriyeti olarak Kürtlerle değil ama Kürtçüler ile savaşıyoruz-mücadele ediyoruz ya(etmiyor muyuz yoksa?), işte o hesap. B)-
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wss_urnuB7o çetin abi, bu adamlar amerika gelmeden önce saddama canımız feda diye geziyordu yollarda hatırlar mısın bilmem.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 cetintas'a da baas'cilik yakışır tam zaten. tencere ve kapağı ortaya çıkmış cidden başlıkta yazdığı gibi.
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 cetintas said: kartal gözü. ne yapacaksın, birlikte gamalı haç mı takacağız? Yok sadece merak ettim. Faşist söylemlerin var ama sosyaliste gibisin.
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 faşist söylemlerim yok yanılıyorsun. ama solcu gibiyimdir. B)-
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Sam said: cetintas'a da baas'cilik yakışır tam zaten. tencere ve kapağı ortaya çıkmış cidden başlıkta yazdığı gibi. he canım. dediğinden. bi o kondurulmamıştı, o da oldu, tamam oldu şimdi. B)-
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 cetintas said: ama solcu gibiyimdir. B)-
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yalnız şaka maka konu başlığında sorduğum sorunun cevabını düşünüyorum; bir de şu son 1-2 sayfadır benimle yapılan tartışmalara bakıyorum. cevabı veriyor bu 1-2 sayfadaki tartışmalar diye düşünüyorum. B)-
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 cetintas said: ama solcu gibiyimdir. B)- SOL FUCK YEAH
Öne çıkan mesajlar