fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ha kürtleri mi öldüyolarmış baştan desene çetin abi ya. ben de önemli bir mevzu sanmıştım. özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Bu arada türkiyede tkp,halk evleri ve ödp hariç bütün komünist örgütler ''kürtçüdür'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 fede said: ha kürtleri mi öldüyolarmış baştan desene çetin abi ya. ben de önemli bir mevzu sanmıştım. özür dilerim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yok...tkp hariç bütün komünist örgütler kürtçüdür diyerek düzelteyim. tkp'nin başında delikanlı ve akıllı bir çocuk var. son derece de dürüst-düzgün bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 evet devrimden sonra filmine de hayran kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 idilik said: fede said: ha kürtleri mi öldüyolarmış baştan desene çetin abi ya. ben de önemli bir mevzu sanmıştım. özür dilerim eheh işine geldiği gibi anlama hakkına sahipsin ama ben bir kez daha sıkılmadan-yorulmadan yinelemek hakkına sahibim tabi. kürtleri değil, kürtçüleri... hani pekaka var ya, kürtçü terör örgütü...aha işte nasıl 30 seneye yakın zamandır Türkiye Cumhuriyeti olarak Kürtlerle değil ama Kürtçüler ile savaşıyoruz-mücadele ediyoruz ya(etmiyor muyuz yoksa?), işte o hesap. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wss_urnuB7o çetin abi, bu adamlar amerika gelmeden önce saddama canımız feda diye geziyordu yollarda hatırlar mısın bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 cetintas'a da baas'cilik yakışır tam zaten. tencere ve kapağı ortaya çıkmış cidden başlıkta yazdığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 cetintas said: kartal gözü. ne yapacaksın, birlikte gamalı haç mı takacağız? Yok sadece merak ettim. Faşist söylemlerin var ama sosyaliste gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 faşist söylemlerim yok yanılıyorsun. ama solcu gibiyimdir. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Sam said: cetintas'a da baas'cilik yakışır tam zaten. tencere ve kapağı ortaya çıkmış cidden başlıkta yazdığı gibi. he canım. dediğinden. bi o kondurulmamıştı, o da oldu, tamam oldu şimdi. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 cetintas said: ama solcu gibiyimdir. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yalnız şaka maka konu başlığında sorduğum sorunun cevabını düşünüyorum; bir de şu son 1-2 sayfadır benimle yapılan tartışmalara bakıyorum. cevabı veriyor bu 1-2 sayfadaki tartışmalar diye düşünüyorum. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 cetintas said: ama solcu gibiyimdir. B)- SOL FUCK YEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar