Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa Fener-Galatasaray

Myshkin

Öne çıkan mesajlar

valla sıradışı bir galibiyet değil, karşılan takımların isimleri ve geçmişleri yüzünden sadece büyük bir galibiyet,

GS'nin daha formda olduğu ve şuan her yönden FB'nin üstünde olduğu bir gerçekti. Bende bekliyordum, hatta para olsaydı iddaa'dan tek maç basacaktım öyle diyeyim asfdsa

Tebrikler, umuyoruz Euroleague'de de üç takımla gidebildiğimiz kadar gideriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kayseri'den geldi sesi bıleydırlar iyi yendik. Maç skor olarak çekişmeli gitse de ağır kaliteli değildi. Galatasaray, Fb ve Efes'ten coaching ve savunma anlamında zaten çok daha üstündü geçen sene bile. Bu sezon da kadro kalitesi yükselince muhtemelen Fenerbahçe'nin üstünde bitiririz. Ama Efes'in kadrosu ürkünç, bakalım nasıl organize olacaklar. Olurlarsa zaten kapatıp gidelim.
Sosyal ağlarda paylaş

basit bi hazırlık maçına gereğinden fazla seyirci gelmişken adamlar heyecandan mahrum kalmasın diye kedinin fareyle oynadığı gibi iki uzatmaya götürdük maçı. çok kasmamamıza rağmen tüm maç oldukça rahattık. umarım fenerbahçe ne kadar zayıf olduğunu görüp kadrosuna bir iki takviye yapar yoksa bu sene lig düşmeleri işten değil.
Sosyal ağlarda paylaş

tiner mi çekiyorsunuz ne çekiyorsunuz bilmiyorum ama biraz az çekin.

Fener seri yakalyıp 7 sayı öne geçtiğinde koçunuz oyunculara oyuncular koça bakıyordu boş boş.

2 serbest atıştan birini kaçırmamıza rağmen maçı uzatmaya götürdük.

Fenerin bu yılki durumu malum, tedbir olarak bütün branşlarda iyi para eden oyuncular satılıyor, yeni transferler ucuz yapılıyor.

Dün akşam fener çok kötüydü üstüne james olacak herif maçı satmışçasına en önemli dakkalarda takım aleyhine iş yaptı buna rağmen maç 2 kere uzatmaya gitti.

Fenerbahçe iyi gözükmüyor evet ama küme müme düşmez ancak rüyanızda görürsünüz bunu. Geçen yıl finallerde tokadı yedikten sonra bu maça bu kadar sevinmeniz normal.

spor konusundaki cahilce yorumlarını merakla takip ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel maçtı valla, bize de tebrikler, fenere de tebrikler.

Mokototosüperligin de dediği gibi fener tam hazır değildi, ama yine de hazır olmamaktan başka bir kaç sıkıntı varmış gibi geldi.

Ayrıca basket bölümüne troll dadanmış myshkin nedir, ne garip mesajlar atıyor bu arkadaş, drea iş başına.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu Fener'in hegemonyasında geçen senelerden sonra cidden bir kupa maçında GS'nin yenmesi garip geliyor insanlara herhalde. Ben açıkcası GS'yi beğendim eskiye göre iyi takım kurmuşlar. Bizim oyuncularımızda iyi özellikle Gist ve Bogdanovic'i beğendim. Bence maçın dönüm noktası Ukic'in kaçırdığı 2 serbest atıştı. Ama şunu da gözardı etmemek gerek bence GS bizden daha ciddi maçlar yaptı. Eurolegue maçları falan derken bizden daha hazır gözüküyorlardı. Neyse fazla uzatmaya gerek yok tebrikler.
Sosyal ağlarda paylaş

GS nin kadrosu baya iyi hakkaten suanda, koclarini da cok begeniyorum bence bir kac yil sonra milli takimin basina bile gecebilir o adam. Bu macla ilgili bizim acimizdan en buyuk problem gercekten basket oynamamamiz oldu. Yaklasik 10-15 dakak boyunca pota altina 1 kere bile girmedigimiz zamanlar olmus olabilir. Onun disinda pek cok oyuncu kendi potansiyeline gore vasatin altinda performans gosterdi. Ama yine de Fenerbahe, GS-FB derbisinde yine favori olacaktir bu sene.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...