Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bende ona baktım insalar online oluyor ama maç yapılmamış hiç ligde sdfds psn falan ekli değil herhalde cogu kişide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 psn id: rendell_ birazdan giricem oyuna. lig maçı yapmak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 hadi yapin artik lann, bende yaparaim kim denk gelirse, abi biri ilk sayfaya toplu takimlari ve psn leri yazssin yada web blog sayfasi acin abi, ordan updateleri gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 herkes psn eklese sıkıntı yok.kim online kim değil göremeyince normaldir. maç yapan buraya skorları yazdımı başka ibşiye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 mokoko said: rendell: liverpool -mokoko spidee: barça - spidee tinu: juve- tinu aydogdue: city - forumda kim bilmiyorum aytekbet: chelski -reyou borok: atletico - boorock ck: milan - ck350 cul: inter - red darkainu: arsenal - darqauni hofirat: bayern - darkrider kzlsakal: manu - doruk mrtsglm: real - mascio opnyreyes: totenham - bilmiyorum uhalnight: napoli - masq yusema: psg - yusema jacabo : csk - jacabo rep isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Benide ekleyin o listeye laaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 aa unuttum direk alıntıladıydım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Lig maci yapmak isteyen varsa onlaynim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ben gs maçından sonra anca gelebilirim.gece sizle yapalım reyou ve dark.amerikayı aradan cıkaralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 benim 2-3 saat isim var sonrasinda akarim alemlere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Gs macindan sonra varim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 jacabo ile yaptık maçlarımızı. cska 1 - 2 liverpool liverpool 3 - 0 cska Lİ- DER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 beni yakalarsanız psn'de direk davet edin işte, yaparız maçlarımızı da bayern'i niye seçtim bilmiyorum. Liverpool boşta olsaydı keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Kim lig maci yapmak istiyor ? 5dakkaya aciyorum aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 mokoko said: jacabo ile yaptık maçlarımızı. cska 1 - 2 liverpool liverpool 3 - 0 cska Lİ- DER. abi takimlar arasi kalite farki cokmus ama ben oyle tahmin etmiyordum easudh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 cska yerine anzhiyi falan alsaydın keşke :p ben 1 saate falan gelirim oyunda olan olursa yaparız maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 anzhi iyi ya, 4 yıldızdan fazla olması gerekiyor bence asdfsd benim yeni favorim schalke oldu, huntelaar'ı kesince şukela takım oluyor dsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Riyu ile ikinci macimi da yapip biraz disari cikicam.Aksama gorusuruz artik kalan saglarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 5-10dk'ya online'ım opnyreyes - tottenham lig maçlarına okeyim x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 reyou keşke anlaşıp birbirimize yatsaydık hacı dfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 skorları da yazın bari sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 kertenkel said: 5-10dk'ya online'ım opnyreyes - tottenham lig maçlarına okeyim x) abi diyorum bende ispanyol un biri sardi diye reyesi gorunce. pro maclarimiz bitsin donucem sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 abi simdi disari cikicam sonra devam ederimde ligden simdiden koptum :) en son 4-1 kaybettim, ama en guzel macti bence.. bol pozisyonlu falan, onumuzdeki maclara bakicaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 DoruK said: reyou keşke anlaşıp birbirimize yatsaydık hacı dfss ole oldu zaten abi, bizim maclar %90 2.5 alti ve beraberlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Oynamak isteyen var mi? 2 mac yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar