reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi benim icin farketmez, sayin maclari, yensemde ben res atin derdim zaten, ne dicem kabul etmem mi dicem sdfsdf :D basladiysak yarin devam edelim o zaman, senede 1 lig mi yapcaz, insan oldukca oynayalim iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 olm maçı yapan siz siniz sdfs res atıyorum o zaman şimdi.gece bende girerim yaparız maçları.denk gelen yapsın işte tinu senide cıkarıp tekrar inv atıyorum juventus ile girersin.dün içinde kusura bakma hedefim 8 di ama göremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yarin baslariz o zaman, kim online ise ben davetiye spamlerim zaten, bu arada dun o penalti olayini denedim, ne boktan seymis lan o target olayi, abv ea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 gelirim ben de ama pazartesi başlarım maçlara anca, bu hafta sonu çok yoğunum. şimdi kalan takımlara bakayım editleyip yazcam takımı. liverpool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 tamam res attım lige tinu sanada inv attım tekrar masq ile berbaer 14 kişiyiz 2 kişi yer kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bide boorock foruma yazmıyor sanırım seçtiği takıma bakmayı unuttum yine bi aynı takım seçme olmuş olabilir ck350-milan masq-liverpool boorock- jacabo tinu-juventus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Resmen ne zaman basliyoz maclara simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 şu şeye bakıcam aynı takım seçen olmuş olabilir.yoksa başlayalım abi.insanlar hevesi kaçmadan.hepi topu 2 maç ztn. bu bitince takımları resetleyip başka lig yaparız yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Masquerade said: gelirim ben de ama pazartesi başlarım maçlara anca, bu hafta sonu çok yoğunum. şimdi kalan takımlara bakayım editleyip yazcam takımı. liverpool. abi liverpool'u dun gece ben aldım. rendell_ psn'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Tamam sen burdan start'i ver madem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yalnız ea nası böyle bi mallık yaptı anlamıyorum ya aynı takımı alabilme olayında sıçmışlar masq seni silip tekrar inv atıcam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ok ben yarin ilk kime denk gelirse direk mac teklifi yaparim baslariz, hareket gelsin biraz yauuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 lig basladiktan sonra baska takimlar katilcakmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 son degişiklikler mokoko-liverpool boorock-atletico madrid tinu-juventus masq ve jacabo gelicek masq inv attım psn lige inv atcam kabul et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 reyou said: lig basladiktan sonra baska takimlar katilcakmi? olm ztn 2 kişilik yer kaldı.gelen olursa katılır. ama lig ilerledikten sonra şifreyi degiştiririm öteki lige artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 tamam o zaman, ilk maclarimi red le yapiyim aradan cikartiyim bi seni dsfhdjskfhsdkfh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 1-0 olsun bizim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 lpool alinmis lan, niye yazmadiniz o quote icine fdgdf. neyse. LAN MILAN DA ALINMIS ALLAHSIZLAR NAPOLI DIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 milanda alındı napoli boştaydı lig inv atmadım friend listte yoktun.gabul ettiysen atarım şimdi lig inv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 psn friend liste ekledim. atarsin invite girerim. kagawa-götze vs inler-cavani ikileminde kaldım girerken secerim 2'sinden birini artik gfdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 attım inv masqda girdi bi jacabo kaldı sanırım yarın başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 süre olarak ne aralıkta bitirmemiz gerekli ve kaçar maç yapıyoruz? ben pazartesiden sonra online olucam, yarin sehir disina cikicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 2 şer maç süre yok abi işte denk geldikçe oynarız.denk gelemeyenler burdan mesajlaşır buluşup oynar.bi ligi bitirelim artık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bu hakemlerle ve impatct engine sacmaligi ile bu lig bitmez :D ayriyetten teknik direktorluge yilmaz vurali getiriyorum; http://www.youtube.com/watch?v=SJF0lnntR40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 avaraj takımı olacam , ne defans yapabılıorum ne hucum , ogrenemedım su oyunu, kumeye dusmemeye oynayacam artık, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar