supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bana ispanya yapman lazim abi. bol pas direk oyundan soguyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 red birak simdi taktik yapmayi ya adam gibi cik yenil, adam hazir formundayken senin averaja bi ayar ceksin :D 2 puan dedim ama artiriyorum suprem maclarindan 6 puanla cikar 2.lige adimi yazdiririm dsfdsfhjksdfhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 supremeallah said: bu arada psg de sirigu diil mi ya kaleci? isimlerini hatırlamıyorum da , ikiside birbirinden beter sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 suprem sen reyou ile maç yapmadın mı bence adam kanser olucaktır senle oynarken reyou sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 abi artik acik futbol oynuyorum, resmen cikarip masaya vuruyorum :D ps: ben hep acik futbol oynarimda yukarida denilen custom settings yok, 3-5-2 oynasam bile adamlar defansta cakili kaliyo onada yapcak bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 olm şaka mısınız custom tactics var oyunda.ısrarla yok diyorsunuz sdfsfds taktiğinizi oyuna giriş kısmında yapmayın.ana menuden yapın custom tactic orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 napoli 2:0 ac milan ac milan 2:0 napoli peh bok gibi oynadim. napoli ile ilk kez oynuyom. bidahakine erken davranip iyi takim almak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 nazar boncugunu taktim sonunda ahah napoli 2 - 0 milan milan 2 - 0 napoli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 napoli 2:0 juventus juventus 0:2 napoli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 delirticek bu oyun beni, 11 kişi defans yapıyorum yine gol yiyorum, deli dana gibi dönüp duruyorum heriflerin peşinde, kendimi yanlışlıkla şampiyonlar ligine girmiş tavşanlıspor gibi hissediyorum. yani yanlışlıkla felan bana yenilen olursa büyük alay konusu olur baştan diyim. wallpaper yaparım resmini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 gfddf abi 5'li defans cekmekle kolaylasmiyo isler. :D tam anadolo takimi stayla oynuyon. containi, presi iyi kullanman lazim iste. timing ve duracağın yer önemli. bazen kosmana bile gerek yok. pas yollarını tıkayacak şekilde durman bile yetebiliyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bir de yeni turnuva oldugunda kura cekelim. draft usulu takım secilsin. boyle kapıs kapıs mantıgı adil degil. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ya yeni patchte şu finesse ile gol atmayı zorlaştırmaları lazım önüne gelen l1ci olmuş, kaleyi tutan her şut giriyor hani bariz kolay yapmışlar olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Masquerade said: bir de yeni turnuva oldugunda kura cekelim. draft usulu takım secilsin. boyle kapıs kapıs mantıgı adil degil. :P abi kura iyide maksat ligi bitirmek şuan :) 16 kişi ilk defa sanırım lig açtık.biterse gelecek adına olumlu bi gelişme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 biter niye bitmesin 15 kişiyle maç yapıcak 1 kişi altı üstü, ben 1 günde 5 kişiyle yaptım zaten. bugun erken giren olursa yazsın buraya yapalım yine maçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 biterse bu turnuva siralamaya gore secim hakki olsun bence, kazanan son secsin seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 son durumlar ne simdi? oyundaki lig tablosunu kicim gibi yapmislar, lan insan bi mackolige falan girer design yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 supremeallah said: biterse bu turnuva siralamaya gore secim hakki olsun bence, kazanan son secsin seklinde.mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 suan maç atıcak varsa atarım yoksa gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Benle at red geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 tamam geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 abi biliodum vallahi oyun bana düşman resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 za trabzon maçı olmasa gelirdim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 1 saat sonra atabilirim bende 1 mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 o kadar atamadıktan sonra yiceğimi biliodum.dedim bari 1-0 a yatayım bitsin maç zorlarsam yicem yine yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar