kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 @reyou 23 maçın daha var kendini çıkar 15 takım var =) (+playoff?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bu lig bitmez asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 plıyıff cok gereksiz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 kertenkel said: @reyou 23 maçın daha var kendini çıkar 15 takım var =) (+playoff?) of deli fail olmusum, ama yinede sampiyonluk iddamiz var, ben hep ayni adamlarla yapa yapa lig bitti zannediyom :D ozellikle hafta sonlari yuklenin abi herkes en az 8 mac yapsin, en fazla 1 ayda biter yani. keske hafta sonunu red ve dark ile harcamasaydim adamlarla sakin sakin hafta ici her aksam tek mac atardik, simdi kimle oynicam lan ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 abi pılıyıfa kadar gidersek kolay bence oraya kadar gidemeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 abi liglerde sole bisi yapcaklar, mesela bi kisi 1 hafta icinde en az 1 mac yapmak zorunda yapmazsa, kim invite gonderirse o kisiye o an icin cevap vermezse takimi direk bilgisayar tarafindan random zorluk derecesinde (artik world class mi olur amator mu olur bilemem) yonetilecek. bolee unutup giden insanlar bile olsa maclar devam edicek. biri bunu ea ingilizce olarak gondersin, bizim ligde adam akilli bitsin dsfdsfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 abi bana dun gece maç inv atıosunuz surekli ama ben virtual pro oynuorm o sırada. bi bakın inv attığınız adam napıo ne edio. sora laf etmeyin bole oynamıosunuz maçları diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 e maç bittikten sonra at abi inv nolcak.yada devre arasında kısa bi mesaj çekeydin ben sana inv attım mesela.bi baktım sonra psnde yoksun cıkmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 mac yapacak varsa musaitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hadi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 beyler tek yol beraberlik, hadi bakim, sole 1-1 olsun sizin olsun.. 5 saat sonra geliyoruuum! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 milan 6 - 1 tottenham tottenham 1 - milan 3 mac yapacak varsa daha online im herhalde 5 e kadar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ilk maç 0-1 olunca ümitlenmiştim oysa ki hahaha sonra 6 olunca 10 olmasa keşke falan dedim =) 2. maç karlı olduğu için baya yorucuydu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sorma yazicaktim rematch yapalim diye de usendim cok. kar eziyet cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 abi her buldugun pozisyonu nası atıosun ya ben fifa 12 de boş kaleye bile atamıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 olm bu milan kim loo, adam buldozer gibi geleni gideni harciyo :D red sen yaptinmi milan ile? ben 5-3-2 ye geri doniyim bari bu adamla oynarken 2 puan kaparsak red e kaybettigim haybeden puanlari toparlamis olurum dfdsfsdsdfdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Red said: abi her buldugun pozisyonu nası atıosun ya ben fifa 12 de boş kaleye bile atamıyorum sdfs abi plase den uzak duruyorum ceza sahasi icinde. bi de ben skill moves agirlikli oynadigimdan ters geliyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 skill move ezberlemiş ya. yalansın yalan asdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 valla bende tam tersi.normal şut çekmeyi unutmusum.bu oyunda plase direk direklerde falan patlıyor yada dışarı gidiyor yakın mesafeden.normal şut atmak lzm yakından ben ck350 yi sonlara saklıyorum abi oyunu iyice kavrayıp maç yaparım onla sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 milan 3 - 1 psg psg 1 - 1 milan undefeated! normal sut ya da direk kaleciye calim, caresiz kaliyorlar calim basinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ilk maç direk ezildim.ikinci maçta ibo yu yaklaştırmayınca 1 puanı , 86.dk ki golle aldım :d bu arada playoff a kaç takım kalıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 playoff cok buyuk bilinmeyen su an, ne olacagi hepimize surpriz olacak. bu arada psg de sirigu diil mi ya kaleci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 valla playoff bende bilmiyorum.ama enazından 3-4 kişi kalır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 supremellah seni, sakirt style ingiliz futbolu ile bozguna ugraticam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 şimdi lig maçı yapıcak varsa yaparım.suprem hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar