Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve "Tek" Server


KingV

Öne çıkan mesajlar

The EU servers will come down for the server merges Crom and Rothat and Fury and Two Eagles on 12th of October at 15:00 GMT (http://wwp.greenwichmeantime.com/). The downtime is scheduled to last around 12 hours.

Almanya haricinde tüm avrupa serverları yarın birleşiyor. tek server teknolojisi yerleştirilecek. tüylerim diken diken oldu. hiç beklemiyordum...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

sanki çok server varmış gibi hepsinin arasına ve koymuşlar haha

BU VAR BU VAR SONRACIMA BAK BU VAR HATTA BU DA VAR


son zamanlarda mini game için çok bekliyorduk, şimdi dolar Sw ye kadar zaman geçirebiliriz, border kingdomu saymıyorum şöle 2 partiden fazla pvp etkinlikleri, güzel olacak güzel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
aslında emek göstermeyecektim. tek başıma oynuyordum :) derken geçen ay özel mesaj aldım. bir arkadaş aoc başlığından beni bulduğunu ve sırf bana mesaj atabilmek için paticiğe üye olduğunu söyledi.

FC'nin düşük bütçeli olduğunu kabul ettim. oyunda çok büyük değişikliklerin olmayacağını da :) ama oynadığım kadarıyla piyasadaki bir çok mmo'dan hala iyi.

oynadığınız hangi oyunda bug yok? hangi oyun dengeli? isim vermeyeceğim beraber bir çok oyuna girdik. hangisinde sınıflar dengeliydi? pve namına çok güzel zindanlar yapıyorlar. baksüre daha buradayım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KingV said:



Hiçbir oyunda class dengesi olamazda,conanda suyunu çıkardı.Korkuyorum bazen,pom pc den çıkıp kb vuracak diye.Sonrada bağıracak ''Ben Mitranın rahibiyim,ne olucaktı '' diye.
Abi halen haritadan aşağıya düşüyorum.Adam arafta kalıyor ama minidekilerin atığı küfür kokulu(kokulusu fazla,bildiğin küfür) kelimeleri görebiliyorum.2-2 lik maçta,biri bir anda bayrak omuzundayken kaybolsa,üstünede bug bug diye bağırsa bende söverim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...