KingV Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 The EU servers will come down for the server merges Crom and Rothat and Fury and Two Eagles on 12th of October at 15:00 GMT (http://wwp.greenwichmeantime.com/). The downtime is scheduled to last around 12 hours. Almanya haricinde tüm avrupa serverları yarın birleşiyor. tek server teknolojisi yerleştirilecek. tüylerim diken diken oldu. hiç beklemiyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 pvp -pve server olayı ne olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Az kaldı; yaknda hepsi kapanır:D Ama güzel olacak diş geçirme politikası mini, border, tam bir şenlik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 sanki çok server varmış gibi hepsinin arasına ve koymuşlar haha BU VAR BU VAR SONRACIMA BAK BU VAR HATTA BU DA VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Kaede said: sanki çok server varmış gibi hepsinin arasına ve koymuşlar haha BU VAR BU VAR SONRACIMA BAK BU VAR HATTA BU DA VAR son zamanlarda mini game için çok bekliyorduk, şimdi dolar Sw ye kadar zaman geçirebiliriz, border kingdomu saymıyorum şöle 2 partiden fazla pvp etkinlikleri, güzel olacak güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 benim tahminim server seçmine göre world zonelar pvp/pve isntanceta (mesela fury oyuncuları pvp instanceta oynarlar.) kalır. ama chat,trader, border kingdoms, mini gameler, raid ve dungeon instance ortak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yanlış alarm :D nasıl gaza geldiysem artık :P tek server değilmiş. sadece rus pvp serverını fury ile pve serverını crom ile birleştiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Kaede said: sanki çok server varmış gibi hepsinin arasına ve koymuşlar haha BU VAR BU VAR SONRACIMA BAK BU VAR HATTA BU DA VAR ulan otobusteyim, guldurulur mu boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 az kaldı tek oluyor. bugünkü bakım sonrasında avrupa ve amerika serverları da birleşiyor :) artık bir sonrakinde kalanları da birleştirirler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 KingV bu oyuna gösterdiğin ilgi için takdir ediyorum seni. Funcom çalışanları bu kadar emek vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Yakinda yarim porsiyon server yaparlar :) Ya bence King5in Dayisi funcomda calisiyor yada maas baglamislar. BOsuna degildir bu kadar emek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aslında emek göstermeyecektim. tek başıma oynuyordum :) derken geçen ay özel mesaj aldım. bir arkadaş aoc başlığından beni bulduğunu ve sırf bana mesaj atabilmek için paticiğe üye olduğunu söyledi. FC'nin düşük bütçeli olduğunu kabul ettim. oyunda çok büyük değişikliklerin olmayacağını da :) ama oynadığım kadarıyla piyasadaki bir çok mmo'dan hala iyi. oynadığınız hangi oyunda bug yok? hangi oyun dengeli? isim vermeyeceğim beraber bir çok oyuna girdik. hangisinde sınıflar dengeliydi? pve namına çok güzel zindanlar yapıyorlar. baksüre daha buradayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Kaede said: sanki çok server varmış gibi hepsinin arasına ve koymuşlar haha BU VAR BU VAR SONRACIMA BAK BU VAR HATTA BU DA VAR Şu çok iyiymiş ya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 KingV said: Hiçbir oyunda class dengesi olamazda,conanda suyunu çıkardı.Korkuyorum bazen,pom pc den çıkıp kb vuracak diye.Sonrada bağıracak ''Ben Mitranın rahibiyim,ne olucaktı '' diye. Abi halen haritadan aşağıya düşüyorum.Adam arafta kalıyor ama minidekilerin atığı küfür kokulu(kokulusu fazla,bildiğin küfür) kelimeleri görebiliyorum.2-2 lik maçta,biri bir anda bayrak omuzundayken kaybolsa,üstünede bug bug diye bağırsa bende söverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar