Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam Patiler

Amerika'dan kardeşim diyebileceğim bir arkadaş geliyor. Yanında neredeyse getireceği hiçbir şeyi yok. Bu sebepten iki taraf için de karlı olabilecek şekilde herhangi bir şey isteyen varsa Amerika'dan benimle irtibat kurabilir. Bende arkadaşa fiyat bilgisi gönderirim. Anlaşırsak ürün gelir gelmez satışı gerçekleştiririz. Ciddi olanlar irtibat kurarsa sevinirim.

Bu arada mümkün olduğunca tabi ki yükte hafif pahada ağır şeyler olursa iyi olur. Cep telefonu, tablet vs :)

Tarih olarak ise arkadaşım haftaya geliyor. 2-3 gün içinde belli olması gerekiyor yani her şeyin.

Bunun dışında talep olmazsa eğer burada satmak için getirmemi tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı, karlı satış amacıyla tabi ki ? :)

Teşekkürler şimdiden ilginize.

Saygılar efem.
Mesaj tarihi:
İyilik derken karşılıklı olacak sonuçta. Ben bir miktar para kazanacağım, alan kişi de, TR'de satılan bir ürünse bir miktar ucuza alacak, eğer TR'de satılmayan bir ürünse zaten bir şey söylemeye gerek yok sanırım.

Bu arada konu yasak içerikli mi bilemedim, mod arkadaşlar eğer öyleyse kilitlesinler kusura bakmasınlar.
Mesaj tarihi:
Yok parayı önce isterim diye bir derdim yok kesinlikle. Ürünler geldikten sonra zaten gerekli konuşmalar yapılır.

Buarada Amazon Touch 3g iyi bir seçim olur sanırım, GGde klavyeli versiyonu fiatları dolardan ötürü olsa gerek nerdeyse US ile aynı fiyat.
Mesaj tarihi:
Cep telefonundan bahsetmişsiniz iyi hoş da gümrük vergisinden bihabersiniz sanırım.
Cep telefonu pasaporta işlenmeden geçirilemez. Geçirilse bile çalışmaz. Geçirmeye çalışırken yakalanırsanız el konulur.

Bunun dışındaki şeyler için denenebilir ama. Getirme sorumluluğu tamamen sizde ise yüksek miktarlarda siparişler verebilirim.
Mesaj tarihi:
DraculaVigorous said:

Cep telefonundan bahsetmişsiniz iyi hoş da gümrük vergisinden bihabersiniz sanırım.
Cep telefonu pasaporta işlenmeden geçirilemez. Geçirilse bile çalışmaz. Geçirmeye çalışırken yakalanırsanız el konulur.

Bunun dışındaki şeyler için denenebilir ama. Getirme sorumluluğu tamamen sizde ise yüksek miktarlarda siparişler verebilirim.

Ne alaka hediye demi getiremiyoruz? Çalışmaz diye bişey yok. Çalışır, bir hafta 15 gün içinde kullanıma kapatılır eğer telefona sim kart takmış ve pasaporta kaydettirmemişseniz. Pasaport hakkını satanlar var ortalama 100 liraya
Mesaj tarihi:
Telefon pasaporta yazdırılırsa kullanımı devam edebilir. Ancak 2 tane yazılamaz. Yanlış bilgi öğrenmişsiniz.
2 senede bir telefon kaydı yapılabilir bir pasaporta. Ekşi sözlük yerine daha güvenilir bilgi kaynakları öneririm =)
Mesaj tarihi:
Yurtdışından 3-4 telefon getirmekte sorun olmuyor. Biraz şans işi de olsa 10 tane sokabilenler var, hediye vs diyerekten. Tabii kendi pasaportuna sadece bir tanesini işletebilir. Ben gelen telefonlar için pasaport bulabilirsem işleticem ama bulamama ihtimalim de var tabii ki. Artık o durumda da alan arkadaşlar düşüncek orasını :)

Şimdi bunun dışında arkadaşımın geliş tarihi 17 Ekim veya 1 Kasım. İşin uzaması durumunda 1 Kasım'da gelecek.

PMden baya mesaj gelmiş yeni yanıtladım. Ancak hani yüklü miktarda bir şeyler getirterek gümrükte patlamasını istemiyorum. Sonuçta arkadaşım cebinden verecek oradan ürünleri alırken. Hani 3-4 telefon olabilir. Bunun dışında birer tane tablet, laptop, kamera vs olabilir gayet.
Mesaj tarihi:
http://www.adorama.com/IPXQWDLK.html

Bundan getirebilirseniz direk alirim, 2 lensli kit olmasi isime gelir.

Veya bu bundle
http://www.adorama.com/IPXQBKA.html

Kutulu kutusuz farketmez, makina kucuk baya
Mesaj tarihi:
Oldu 17 Ekim. Sanırım daha fazla sipariş alamayacağız arkadaşlar ki çok bişey de almadık zaten :P

En son kertenkel'in foto makinesini söledim ona baktırıorum :)
  • Yeni Oluştur...