Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 kargo pahalı maalesef yapacak bir şey yok :/ 140 liraya tablo satıp kargosuna 10 lira almak vardı da, yapamadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Yalniz house olurse ben odaya bile giremiycem , bakip bakip aglarim artik bohuu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ilk sezondayim ben, isler kotu mu yoksa S8'de :/ olme Gregory Reis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 konuyu takip ediyoruz ayağına spoilerı da yedik. hadi bakalım hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 [offtopic] olsun gitsin pust cok seviyodum ama gina getirdi artik. (son 10 bolumu falan izlemedim daha, spoiler diye kufur etmeyin) [/offtopic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 o zaman, up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Theridone ÖM kutunu boşalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 copry said: Yalniz house olurse ben odaya bile giremiycem , bakip bakip aglarim artik bohuu :( cidden ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 yeni eve tasindim, bir kac tane tablo lazim. yakinda irtibata geceriz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 özel mesaj kutumu boşalttım, hiç farkında değilim yahu, afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ben kırgınım sana valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 alırım ben senin de gönlünü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Uplayalım bakalım! yakında güzel bir kampanyayla karşınızda oluciyiz efenim, beklemede kalınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 oha house ölüyormuymuş? ii seyretmeme gerenk kalmadı diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 kampanya yap hocam sende yeni eve geçtim böyle sanatsal fln karizmatik şeyler almam lazım eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 senko said: kampanya yap hocam sende yeni eve geçtim böyle sanatsal fln karizmatik şeyler almam lazım eve. hayırlı olsun şimdiden. tam yeni evlik bir şeyler yapılabilinir, spot ışıkların da varsa ginaly gibi patlama yaparsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 valla tam patlama. rıdvanın baskı kalitesi ile benim mesaj seçimim birleşince düşen kızın haddi hesabı olmadı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 abi tablolar cok guzel ya. ben de istiyorum ama kirada oturuyorum. duvarı delmeden asabilecegim bir yolu var mıdır ki acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ginaly said: valla tam patlama. rıdvanın baskı kalitesi ile benim mesaj seçimim birleşince düşen kızın haddi hesabı olmadı ehe seninle yaptığımız alışveriş çok keyifli oldu valla. ben de çok ekmeğini yedim verdiğin malzemenin (: toggie said: abi tablolar cok guzel ya. ben de istiyorum ama kirada oturuyorum. duvarı delmeden asabilecegim bir yolu var mıdır ki acaba. şimdilik duvara çividen daha sağlam bir malzemeyle asamazsınız maalesef. çünkü belli bir şase ağırlığı var, yapıştırıcı bir madde o işi çözmez. çözse bile geçici olarak çözer. sonra muhakkak düşer. ev sahibi tırıvırı yapmaz aslında bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 cinali napıyosun hatunların evine mi gönderiyosun kurdela bağlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 eylul'de ev degistirme durumu var. geceyim de hala yapıyor olursan mutlaka ulasırım sana. favori konularıma attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 abi yeni kampanya dan haber varmı? tee mayıs da yaptıracaktım ama fotoyu kaybettim:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 2.el bölümü ne zaman girsem indirimli kanvas kablo olarak okuyorum bu başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Theridone said: ginaly said: valla tam patlama. rıdvanın baskı kalitesi ile benim mesaj seçimim birleşince düşen kızın haddi hesabı olmadı ehe seninle yaptığımız alışveriş çok keyifli oldu valla. ben de çok ekmeğini yedim verdiğin malzemenin (: abi ama copyright :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ginaly said: abi ama copyright :( namın anlı şanlı osmanlı gibi yürüyor reis merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar