Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 nasipse bugün çıkacak yola :) en kötü ihtimalle yarın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 selam arkadaşlar, işleri çıkan arkadaşların fotoğraflarını buraya koyayım dedim. bugün ufak bi terslik yaşadığım için kargoyu yapamadım. yarın gün içinde kargo bilgilerinizi özel mesajla göndermiş olurum. cumartesi de elinizde olur. anlayışınız için teşekkür ederim şimdiden :) http://i.imgur.com/4d2GC.jpg http://i.imgur.com/5LQkl.jpg http://i.imgur.com/FGYoF.jpg http://i.imgur.com/8qeNO.jpg http://i.imgur.com/audCk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Ha unutmadan ekleyeyim; fotoğraflara aldanmayın kendileri çok daha güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 off nerdler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 yeyyy benimki de çıkmış fırından .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 seninkini goren birisi daha siparis verdi :) ShadowFax'inkinde de olmustu aynisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 çerçeveli mi bunlar bir de rıdvan onu sormadım hiç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Çerçeve dahil mi fiyata acaba? özel cips kola mıydı neydi ondan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 saçını çektim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 copry said: çerçeveli mi bunlar bir de rıdvan onu sormadım hiç sdf yok, sadece citaya geriyoruz irem. cerceveleyince cok klasik gosterir zaten modern tablolari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 "atatürk niye olmaz orda lann" diye sinirlenilip atatürkün atlı fotoğrafı eklenmiş o tabloya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 AHAHA evet offf çok kötüymüş AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Snake said: "atatürk niye olmaz orda lann" diye sinirlenilip atatürkün atlı fotoğrafı eklenmiş o tabloya lol AGAGAGAGAAHAHHAHA ne dikkatlisin ya sdlkjfsşdkfisdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 dükkanın önünde troll yapmayın gençler :D laf aramızda hakkaten de öyle gibi yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Theridone said: tablom geldi =) ama eve geçince açıcam , çok heycanlandım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 oh şükür sonunda =) ben de çok heyecanlandım bak şimdi, umarım beğenirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 dayanamayıp açıcam da sonra eve götürmesi çok sıkıntı olucak diye zor tutuyorum kendimi ehehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 biraz sabir, mesai bitti bitecek :) acarsan yolda zebil olur, aman diyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 2 tabloyu bende astım haftasonu efsane durdular valla tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Theridone said: süper ötesi olmuş ellerine sağlık =)) çok çok teşekkür ettim. alsam mı diye düşünenler de hiç tereddüt etmeden alsınlar kesinlikle çok başarılı .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 copry said: Theridone said: süper ötesi olmuş ellerine sağlık =)) çok çok teşekkür ettim. alsam mı diye düşünenler de hiç tereddüt etmeden alsınlar kesinlikle çok başarılı .) pic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 annem çivi alıp asıcak yarın . çekip yollarım .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 hatırlatalım yine, unutulmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 arka sayfalara dusmusuz, gitmesin uzaklara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 çektin mi benimkileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar