lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 madmax'e en yakın anime desert punk(sunabouzu). Komedi öğesi biraz fazla. Pek ciddi bir anime sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 future boy conan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mad max ruhu direk fist of the north starda lan Baskasida yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Abi animasyon diye değiştirelim o zaman. Ben alayına anime deniyo sanıyodum. Söylediklerinize bakıyorum şimdi. /wakfuyu bulamadım, diğerleri sarmadı /animatrix tarzı bişey arıyorum ben galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 sen anime sevmiyorsun biliyorum ama izle, mad max seven biriysen pişman olmayacaksın. önyargılarını kır ve "ıyy japonca" olsa bile baştan sona izle. :P ingilizce altyazısı var nasılsa. her animasyona veya çizgi filme anime denmiyor, japonlar tarafından yapılan çizgi filmlere deniyor. anime olmayan çizgi film arıyorsan o iş yaş. çünkü şu sıralar amerikalılardan pek düzgün iş çıkmıyor (avatar the last airbender, venture bros ve meme haline gelmiş my little pony gibi dizileri hariç tutuyoruz). buna karşın animeler çok zengin. farklı farklı konuları ve türleri kapsayan animeler var. amerikalılardan mad max benzeri çizgi film yapan yok. zaten mad max kafasında bir şey istiyorsan fist of the north star'dan uygununu bulamazsın. bu arada bahsi geçen wakfu benim izlediğim wakfu ise, mad max'le alakası yok onun: http://www.youtube.com/watch?v=nQkdbV-ni1A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 abi ordada ogrest dünyayı parçalamış etmiş postapo ortam.. madmax gibi demedim zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 şu herifi de ne zaman görsem prawler'a benzetiyorum ne alakaysa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Harbi andırıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar