di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Selamlar, Yogun is hayati yuzunden -hakkatten yogun, genelde sabah 8 aksam 10- spor falan yalan oldu. Gectigimiz Carsamba ise yokus cikarken nefes nefese kalmama sinirlenip hemen ertesi gunu neredeyse hayatimdaki tum sekeri, mumkun mertebe tuzu, kola tipi bol sekerli, zararli icecekleri ve aksam yemeklerini cikardim. Cuma sabahi ayni yokusu cok daha rahat ciktim. Ayni sekilde kendimi ac birakmamama ragmen hizli bir kilo dususum oldu ( Sali 103.2, Carsamba 104.1, Persembe 104.2, Cuma 103.6, Cumartesi 102.5, Pazar 102 seklinde ). Lakin son iki gundur vampir misali tokken ac geziyorum. Belliki vucudum bir seylere ihtiyac duyuyor ama yemeklerimde ben onlardan yemiyorum. Beslenme duzenim Persembe sabahindan beri asagi yukari su sekilde; Sabah ufak bir kase cornflex. Oglenleri bir tabak dolusu cesitli ev yemekleri. Aksam nane, maydonoz, roka, reyhan, yesil ve siyah zeytin ve light ton baligindan olusan, az zeytinyagli bol salata. Hafta ici gayet duzenli ama haftasonu bozuldu azicik, sabahtan itibaren yine bu duzende gidecek. Simdi karbonhidrat hangisidir, protein hangisidir, hangisi ne zaman lazimdir bilmedigimden mumkunse bana anlatarak bu diyeti zenginlestirmenizi rica edicem. Bir de ton baligi ve cesitli yesilliklerin vucutta biriken maddeleri var midir, varsa ne nasil zararlidir gibi konularda bilginiz varsa onlari da paylasmanizi isticem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tavsiyem az da olsa spor yap. spor yapılmadan zayıflanmıyor. yılların "yarın diyete başlıyorum" insanıydım ne kadar dikkat edersen et düzgün şekilde zayıflamak için spor yapılmalı.net. hani hergün git 2 saat yap demiyorum ama 20 dakika zaman bulunabilir bence. mesela birkaç durak önce in yürü, asansör yerine merdiven, yakın bir spor salonuna üye ol yarım saat yürü, yarım saat 20 dakika falan bisiklet çevir. yani mesajım muhtelemen faydalı olmadı diyet programı istiyosun ama spor yapınce insan kendini iyi de hissediyor, zayıflamasından ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 spor olmadan sağlığın bozulur diyet ile. lifli gıdalar tüket bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 diyetisyene gidicen. vucudunun ihtiyaclarini biz bilemeyiz, ama tabi genel olarak, sekeri mekeri kesmek mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 timuçin zannedersem tek eksiğin p90dır yarım saatini ayırıyorsun bu zımbırtı için, gayette güzel oluyor p90 nedir dersen evde yapılabilen bir egzersiz programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 aquila said: diyetisyene gidicen. vucudunun ihtiyaclarini biz bilemeyiz, ama tabi genel olarak, sekeri mekeri kesmek mantikli. Abi kafam girsin o diyetisyenlere ya. Isini bileni var elbet ama cogu tatava. Sadece bir tanesiyle muhatap oldum, geri kalanlariyla yaninda refekat ettigim insanlar sayesinde tanidim. Muhatap oldugum bana bir liste yapti, gunluk yedigimin iki kati neredeyse. Laf dinlemedi, inat etti bu is gorur diye, sonuc olarak 5-6 kilo daha aldim oturdum denyo sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 P90 falan da tirt seyler bosuna onermeyin. Ise yaramaz demiyorum ama yapabilene yapar. Ben ofisten eve gelince olu gibi oluyorum resmen. Ha ama daha fazla hareket etmeye ozen gosteriyorum. Ofisteki elemana cay getir demiyorum kendim aliyorum, kargoya git demiyorum kendim gidiyorum. Eve cok uzak degilsem yuruyorum vesaire. O yuzden yiyecek kismina gecelim direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 şekeri bırakınca açlık hissediyorsundur olabilir. alakasız olucak ama ben 2 gün icetea ve kola içmeyi kestim açlıktan geberiyordum her şeyi yememe rağmen sdlşkgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ya gereksiz kalori alımını kesersen kilo verirsin spor falan o kadar etkili değil kilo vermede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 şekeri komple kesmek gerek, şeker bildiğin ekstra kendisinin kilo yapması bir yana, daha beter acıktırıyor insanı psikolojik olarak. uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Sabah kalkınca Five Tibetian Rites yapmaya çalış. 10 dk nı almaz. Birde günlük 20-30 dk yürüyebilirsen tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Abi ben diyetisyene gittim ve çok memnunum, bel direk inceldi yani. Üzerine spora başladım, şöle bişi yiorm bak Sabah 6 kaşık cornflakes 1 çay bardağı süt 2 meyva. sonra arada 10 fındık ve meyva öğlen az çorba, az ekmek bide salata öğle akşam arası 1 dilim peynir bide ekmek akşam 18:30 da ızgara tavuk veya köfte ( 150g ) yanında salata 21:30 da iki meyva. Çok rahatladım vallahi ve yapması kolay. Sanırım metabolizmayı hızlandırmak lazım ama yemek yemeğinde yavaşlıomuş meret. Ondan paso böle ara ara yiyip azar takılıyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ise bisikletle gidip gelsene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ben gidip gelirim de kopruden gecirmiyorlar. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 vapur kullanican baboli :) takim elbise olayi ve hayvani yokus olmasa ben gider gelirdim valla.sabah terlemek hos olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Abi sabah evden arabayla aliyorlar, aksam eve arabayla birakiyorlar. Akbil parasi bile daha fazla tutuyor. Ha arada soforluk yapmam gerekiyor ama nispeten daha rahat. Hic ugrasmam o yuzden karda yagmurda bisiklet ile kasmaya. Bir de inanilmaz gereksiz kalabaligi var tabi Besiktas'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 isyeri nerde senin? ee zayiflayacam diyosan azcik da spor yapacan.az yersen vucut kendini ona gore ayarliyo, metabolizma hizi dusuyo falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 kozalak bende öyle biliyordum da abi, bilinçsiz şekilde az yemek çok yemek kadar tehlikeli bir olaymış. vucut sen az yeyince bakıyormuş bi anormallikler var az besin geliyor, çat yağ depolamaya başliyormuş bi sakatlık çıkar fln diye. Haliyle kilo vermek zorlaşıyormuş. kilo vermeyi zorlaştıran etmenlerden biri de diyet yapıp yapıp bırakmak, 2hafta yaptın ağır bi diyet sonra normale döndür hop 5hafta sonra yine 2-3 hafta yaptın fln böyle yapınca yine aynı şekilde yağ depolamaya başliyormuş vucud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 herkesin metabolizmasi farkli oldugundan en guzeli bi diyetisyene gorunmek.ben yatalak oldugum donemde 8 kilo verdim, nasil oldu ben de anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 O farkli bir durum abi. Vucudun iyilesme durumunda olmasi ile ilgili. Hemen herkeste benzer sekilde oluyor bu tip yaralanmalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 kozalak said: herkesin metabolizmasi farkli oldugundan en guzeli bi diyetisyene gorunmek.ben yatalak oldugum donemde 8 kilo verdim, nasil oldu ben de anlamadim. kas kaybı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Uzmanlara gözükürsen doğal olarak daha mantıklı olur. Her insanın vücudu farklı. Açlık kan şekeridir tokluk kanşekeridir vs. Ona göre sana şu kadar saatte bir yiyecek falan filan. Yapılan diyet ne kadar senin için özelleştirilmiş olursa o kadar iyi. Diyetisyenlerin çoğunun yetersiz olduğu doğru malesef, araştırıp düzgün birilerine gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Yani şuan bazı araştırmalara göre kan gruplarına göre bile yenmesi gereken şeyler değişebiliyor. Bu son söylediğim sanırım daha kabul almadı ama önceki mesajda yazdığım kan şekeri olayı falan doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Dukan diyetini yapacaksın, spor istemiyorsan. Kilo vermek garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Yok abi gitmicem. Hani kendi vucudumu az cok taniyorum. Gerek gecirdigim rahatsizliklardan olsun gerekse zamaninda cesitli okul takimlarinda uzun sure spor yapmaktan olsun. Sordugum sadece "hangi besin nedir, spor yapilan ve yapilmayan zamanda nasil tuketilmelidir?" idi. Diyetisyenden cok spor yapanlari kapsiyor benim gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar