Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac aldım imdak!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi sabah kalktım bi baktım konuya 26 mesaj dedim oh oh cevaplar yağmış ama sadece bir aklı başında pati cevap vermiş(Teşekkürler korax). Şimdi tek sorun kaldı mac için h264 .mkv gibi uzantıları çalıştıracak player arıyorum(galiba vlc kaldım asdf)
Mesaj tarihi:
BonePART said:

neden aldın ki
bayan mısın

SenariouS said:

xcode için canımız feda abisi... Başka platforma iphone-ipad geliştiremiyorsun

demiştim ayrıca nedense android geliştiren herkes macte geliştir çok daha iyi diyordu(aslen android developer'ım). Sadece development için yani alet.
Yoksa evde oyun pc'im var asdfsadfdsf
Mesaj tarihi:
Mac mini* ve macbook air alternatifsiz aletler. Apple haterligi tamam da bunlara saldirmayin bari. Gule gule kullan, bol kazancli developmentlar :p

*:bunun alternatifi olabilir aslinda pek bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

ikisinin de alternatifi var. macbook air'ın daha üstün alternatifleri var hatta.

mini'nin de daha da ufak alternatifleri var.

de işte development için yok
vmwarede xcode çalıştırmak çalıştırsanda kullanmak işkence
evdeki laptop hackintosh için uygun değil.
illa osx lazım development için...

yoksa hani noraml kullanım için air'e karşılık ultrabooklar (ki asus'unki baya güzel duruyordu), mac mini için ise uzun zamandır küçük ve sessiz kasalı pcler vardı.

ama işte mac osx'in alternatifi yok...
Mesaj tarihi:
yazılım vardı ya bi tane. multiplatform bişey. neydi adını hatırlayamadım..

synergy imiş. yalnız macos x lion desteği yok gibi bişeyler okudum, denemedim bunu.

Q&A sayfasına baktım da, varmış destek anlaşılan.
Mesaj tarihi:
aquila said:

ters soylemissin, akli basinda olan patiler mac kullanmiyo zaten ehiehiehi.

alalim su arkadasi disari dsgs

Vlc eet, yine iyi yani, bende sevmedigim seyleri mac'te sever oldum. Isin asli daha sakin bi user oldum sanki.

Buarada abi kvm isini gec, synergy yada o tarz bi program isini görur. Bende calisiyo diye biliyorum lion'da. Yoksa bile mutlaka bi alternatif program vardir onun icin. Ve evet, performansi birebir iletiyo, baya basarili synergy vari programlar. Hatta bi program vardi, sanirsam 2 bilgisayar arasinda tutup surukleme ile dosya transferinede izin veriyodu. "kvm switch software" diye aratirsan cikar biseyler mutlaka
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Ayni sistemlerde x3 para dendi mi?

899$'a bu kadar sessiz kasa, i7, 4gb ram, radeon hd6630, wifi, bluetooth vs vs. Çok kötü bir fiyat değil. Tuzlu evet çok kötü bir fiyat değil. Fazlalığı mac OSX verdim zati.

O değilde feci mac hater varmış patide lan.
  • Yeni Oluştur...