aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 penise mi doyalim? ne diyosun sen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bu benzersiz lezzete asla hayır diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 abi sabah kalktım bi baktım konuya 26 mesaj dedim oh oh cevaplar yağmış ama sadece bir aklı başında pati cevap vermiş(Teşekkürler korax). Şimdi tek sorun kaldı mac için h264 .mkv gibi uzantıları çalıştıracak player arıyorum(galiba vlc kaldım asdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ters soylemissin, akli basinda olan patiler mac kullanmiyo zaten ehiehiehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 xcode için canımız feda abisi... Başka platforma iphone-ipad geliştiremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 sen de haklisin, applein ayibi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 O konuda Apple'a ben de çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 neden aldın ki bayan mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 BonePART said: neden aldın ki bayan mısın SenariouS said: xcode için canımız feda abisi... Başka platforma iphone-ipad geliştiremiyorsun demiştim ayrıca nedense android geliştiren herkes macte geliştir çok daha iyi diyordu(aslen android developer'ım). Sadece development için yani alet. Yoksa evde oyun pc'im var asdfsadfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mac mini* ve macbook air alternatifsiz aletler. Apple haterligi tamam da bunlara saldirmayin bari. Gule gule kullan, bol kazancli developmentlar :p *:bunun alternatifi olabilir aslinda pek bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ikisinin de alternatifi var. macbook air'ın daha üstün alternatifleri var hatta. mini'nin de daha da ufak alternatifleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mr_Hand said: ikisinin de alternatifi var. macbook air'ın daha üstün alternatifleri var hatta. mini'nin de daha da ufak alternatifleri var. de işte development için yok vmwarede xcode çalıştırmak çalıştırsanda kullanmak işkence evdeki laptop hackintosh için uygun değil. illa osx lazım development için... yoksa hani noraml kullanım için air'e karşılık ultrabooklar (ki asus'unki baya güzel duruyordu), mac mini için ise uzun zamandır küçük ve sessiz kasalı pcler vardı. ama işte mac osx'in alternatifi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 development ayrı zaten canım =) vmware'da o kadar problem olduğunu bilmiyodum yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 şimdi arkadaşla konuştumda maclerin KVM switchlerde problem çıkardığını söyledi of... sadece klavye mouse için lazım... fazladan masada klavye mouse istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yazılım vardı ya bi tane. multiplatform bişey. neydi adını hatırlayamadım.. synergy imiş. yalnız macos x lion desteği yok gibi bişeyler okudum, denemedim bunu. Q&A sayfasına baktım da, varmış destek anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ona kaldık anlaşılan. Acaba gamer mouse'un performansını birebir iletebiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 synergy lionda çalışmıyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 soru - cevap sayfasında "lionda şu sorun var" falan gibi bişeyler gördüm. dedim heralde çalışıyo normalde. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 aquila said: ters soylemissin, akli basinda olan patiler mac kullanmiyo zaten ehiehiehi. alalim su arkadasi disari dsgs Vlc eet, yine iyi yani, bende sevmedigim seyleri mac'te sever oldum. Isin asli daha sakin bi user oldum sanki. Buarada abi kvm isini gec, synergy yada o tarz bi program isini görur. Bende calisiyo diye biliyorum lion'da. Yoksa bile mutlaka bi alternatif program vardir onun icin. Ve evet, performansi birebir iletiyo, baya basarili synergy vari programlar. Hatta bi program vardi, sanirsam 2 bilgisayar arasinda tutup surukleme ile dosya transferinede izin veriyodu. "kvm switch software" diye aratirsan cikar biseyler mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 tamamdır lionda sorunlu ama bazı yollar varmış sanırım şimdi bi tek hdmi to vga kablo lazım. hallolcak hallolcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ayni sistemlerde x3 para dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mithat said: Ayni sistemlerde x3 para dendi mi? 899$'a bu kadar sessiz kasa, i7, 4gb ram, radeon hd6630, wifi, bluetooth vs vs. Çok kötü bir fiyat değil. Tuzlu evet çok kötü bir fiyat değil. Fazlalığı mac OSX verdim zati. O değilde feci mac hater varmış patide lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Xcode için dendi Edit: Abi bu arada ne kadar Visual Studio kullanan varsa Xcode için tam bi hayalkırıklığı diyolla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 abi objective C'ye zaten baktıkça üzülüyorum nasıl öğrencem lan bu dili diye... korkunç lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 kablo olayinida gg'den cözebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar