MeSh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 burada ben olsam memelere bakmazdım diyen herkes yalan söyler.. herkes diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bence de.herkes memelere bakardı. tabi yaş-tecrübeyle bağlantılı olarak nilaycım orada o kadar rahat oturamazdı, ya da belki de otururdu. kim bilir? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 abi nil kıskanmışmı arka sayfalarda banamı öle geliyo yoksa yapmaz öle şeyler yani bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 napae said: 7-8 sene öncesini hatırlıyorum da gerçekten iğrençti internet cafeler. Hep leşti yani bence. İnternet cafelerde takıldığıma ben de inanamıyorum o yaşlarda eed. sana les olanlari denk gelmis ortaokuldan liseye dek daimi gittigim iki yer vardi gayet kendi halinde oyun oynardi herkes hani les muhabbet donecek olsa cafenin sahibine bakar susturmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Uhş deli gibi half life oynuyoduk, şimdi olsa oynayamam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 of ne kral oynarım half-life'ı ya.. kuştepe'de bana "mancınık orcan" derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ahah yeni izledim ben. mükemmel. ahaha gözler fıldır fıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 halflife değil o haylayf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ya kızlar... hangi ortam olursa olsun öyle memelerin ucuna kadar açık kıyafet giyip içeri girse herhangi bir kız, aynı durum olur. internet kafenin leşliği ile ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Lyvanna_Dolores said: napae said: 7-8 sene öncesini hatırlıyorum da gerçekten iğrençti internet cafeler. Hep leşti yani bence. İnternet cafelerde takıldığıma ben de inanamıyorum o yaşlarda eed. sana les olanlari denk gelmis ortaokuldan liseye dek daimi gittigim iki yer vardi gayet kendi halinde oyun oynardi herkes hani les muhabbet donecek olsa cafenin sahibine bakar susturmasi bunun orta okuldan liseye kadar olan fotolarını görsen ama sen. kısa saçlı, sinirli tavırlı. arkadaşları bile CAFER diyordu buna CAFER! cafer hetşat koydu, cafer rehineleri koru, cafer fulaşbenk at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 escape said: abi nil kıskanmışmı arka sayfalarda banamı öle geliyo yoksa yapmaz öle şeyler yani bildiğim kadarıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 dasaaa ile ilk counter çıktığında çılgın attığımızı hatırlıyorum. 2v5 falan geçirme atıyoduk. her türlü yeniyoduk. sonra öğrendi millet tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hl lan party yapıyozmu kimse boşa sıkmasın burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 MeSh said: burada ben olsam memelere bakmazdım diyen herkes yalan söyler.. herkes diyorum. bakmazdım aga, nerde yaşıyosunuz olm siz? sıcak mevsimlerde cleavage seviyesi hep bu paralelde ki?.. Dediğim gibi hem tip olarak hem de cazgırlığıyla leş bi hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 haha eğlenceli olmuş. son elemana yazık ya cocuk resmen eridi. bir kere öpseydi çocuğu herhalde düşüp bayılırdı. bu arada son derece normal. içerisi tıka basa erkek dolu. sokakta dahi memeleri gösteren hatun görmezlerken yanlarına biri böyle gelip de ilgi manyağı modunda konuşunca herhalde sapıtıcaklar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 abi "liseliler giremez" title ile bi lan parti yapılsa değişik olur tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 cetintas said: ya kızlar... hangi ortam olursa olsun öyle memelerin ucuna kadar açık kıyafet giyip içeri girse herhangi bir kız, aynı durum olur. internet kafenin leşliği ile ilgisi yok. bunu söylemeye geldim, son sayfada söylenmiş. hayal kırıklığı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 dasaaa said: abi "liseliler giremez" title ile bi lan parti yapılsa değişik olur tabii faktörün olmadıgı bi hl lan party sen nasıl düşünebilirsn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 şarkı söylemeye geldim de yazarak söylenemezmiş. LAY LAY LA LAYLALAYLALAYLAYLAAAAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 SAPIK MIYIZ BİZ neden bakalım ellemek varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 biz buna NCE diyoruz bilimde. Net Cafe Effect. evet http://gdb.rferl.org/AA5B5A3C-9927-409C-81E1-31471DF77623_mw800_mh600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 dasaaa said: Lyvanna_Dolores said: napae said: 7-8 sene öncesini hatırlıyorum da gerçekten iğrençti internet cafeler. Hep leşti yani bence. İnternet cafelerde takıldığıma ben de inanamıyorum o yaşlarda eed. sana les olanlari denk gelmis ortaokuldan liseye dek daimi gittigim iki yer vardi gayet kendi halinde oyun oynardi herkes hani les muhabbet donecek olsa cafenin sahibine bakar susturmasi bunun orta okuldan liseye kadar olan fotolarını görsen ama sen. kısa saçlı, sinirli tavırlı. arkadaşları bile CAFER diyordu buna CAFER! cafer hetşat koydu, cafer rehineleri koru, cafer fulaşbenk at. Mahmut daha bi yakisiyodu sanki bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Cafer papağan ismi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 internet cafe'r diyorlardı işte ben bilmem. arkadaşları cafer diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bu kadın çok leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar