Adrassil Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Betadan naklen yayın Amerikadan bir arkadaşım sıra ile bütün classlar ile oynuyor merak edenler izleyebiir .Yanlız Livestream kapalı o yüzden DNS kullanarak girersiniz 208.67.222.222 208.67.220.220 http://www.livestream.com/marindaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bir tanede benden http://www.livestream.com/raphus bu gece ve pazartesi elimden geldiğince yayın yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ne bu nispet yapar gibi :) Hemen ispileyelim arkadaşları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hepsi offline zaten. gece mesaisine kalmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 benimki açık şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Valla offline diyo Stream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bağlantı kopup duruyo. son 20 dakikadır açık şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Tmm geldi bakıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yayın kaldığı yerden devam ediyor http://www.livestream.com/raphus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 benden bu kadar arkadaşlar. sabaha karşı bu haftasonu betası bitiyor zaten. bir sonraki betada görüşmek dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Burda beta oynayan arkadaşlarında yorumlarını bekliyoruz. Benim izlenimlerime göre bu beta test çok iyidi En azından beklentilerimi giderdi. Şu an en iyi mmorpg olan WoW u tarihe gömecek. Görünen bu. Wow daki herey var. Artı ilave güzellikleri ve artılar var. /salute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 görevler-mekanlar çok güzel ben bh oynadım yani o hissi veriyor.PVP çok zevkli bana göre belkide yıllardır kılıç-kalkan oynadığımız içindir ama lazerlerin-ışın kılıçlarının füzelerin uçtuğu bi pvp bana baya çekici geldi.WoW u bitirirmi bitirmezmi demek için çok erken end gamei görmek gerek yani leveling iyi güzelde iş sonuçta end game de bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Asgard said: oyun hiç çekmedi beni ya betaya girdim bugün arkadaşın vasıtasıylada öle hiç heyecan meyecan yoktu valla.Şuanda wow oynuyorum belkide onun tesiri vardır asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 busted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 oyun lvl 5 te çekmemişti siz demiyomusunuz lvl 5 te oyun anlaşılmaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 pvp ye girdim heroic quest yaptım questler güzelleşti fikrim değişti adı üstünde beta deneye deneye öğreniyoruz.lvl 5 deki fikrimin değişmesi çok absurd bişi olmasa gerek sevgili sparkcaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ki ne güzel işte fanboi gibi düşünmüyomusum ne gördüysem nasıl hissettiysem onu yazmışım tarafsız yazmam daha iyi değil mi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ahaha adam icerlemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yok ya saçma bi troll girişiminde bulunmuşlarda bende tek mesajla cevap vermiyim bu duruma anca 3 mesaj gider dedim asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 lan ne trolu, herseye atarlanmayin, tatli bir sakalasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 troll değil, ibretlik olsun diye koydum, 5 dakka oynayıp kötü yea denmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 aquila said: lan ne trolu, herseye atarlanmayin, tatli bir sakalasma. sinirden elim ayağım titriyo suan asdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 kötü yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 live stream mahkeme kararıyla birtek bendemi kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar