Zegna Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 usenmeyen varsa parca parca da yazabilir zahmet olmazsa. işlemci : Intel Core i7 920 Socket 1366 LGA ram : 12gb corsair ddr 667mhz ekran kartı : Radeon HD 4890 1024 MB GDDR5 256 (4 x 64) Bit ana kart : Gigabyte EX58-UD5 hdd : Western Digital Caviar Black 1 tb psu : thermaltake Toughpower Qfan 750W ses kartı : creative x-fi elite pro http://us.store.creative.com/XFi-Elite-Pro/M/B000TKDRCE.htm - lg dvd writer - samsung 2333bw 23" monitor - z5500 ses sistemi - powercom mu ne guc kaynagı da var kesintilere karsı - thermaltake kasa modelini bilemedim :) 3 4 ay sonra askere gitmeyi dusunuyorum, e nerdeyse 1 sene olmayabilirim etrafta, degeri cok dusmeden satayım donunce yeni sistem toplarım diye dusundum. tek tek mi satmak mantıklı oluyo yoksa toptanmı bu işlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 monitör ses sistemi hariç veriyim 650 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 1500 filan eder sanırım. ölücü.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 piyalepiyale said: monitör ses sistemi hariç veriyim 650 tl. ses kartının kablosunu vereyim ben sana o fiyata, ne kadar verirsin diye sormadım, parcaların ederi nedir diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 1000 lira anca eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 eywallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tek tek donanımhaberden sat 1600-1700 ü bulur hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 fiyatları belirledikten sonra tekrar yazarsan güzel olur ben 1-2 parça düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 S-H said: fiyatları belirledikten sonra tekrar yazarsan güzel olur ben 1-2 parça düşünüyorum tamamdır. acarım topic pazar alanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 toptan kimse almıyo tek tek sitelerden deneyebilirsin. gg sahibinden filan gibi. burası da var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 hepsini anladım da z5500'ü niye satıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ses karti z5500 4890 monitor bunlarin yalniz giderleri var, digerlerini ayirmani onermem , bi kere ayirinca kalan parcalara alici cikacagini sanmiyorum. Belki kasa+psu da ayrilabilir. hani. x58 chipsetin ustune oturucak islemci yok cunku artik, i7 920 de hayli bol. ayri satacaklarinin fiyatlarini rahatlikla kendin tayin edersin de, geri kalani icin sifir fiyatlarinin toplaminin yarisi falan gibi bi oneri getirebilirim eol urunler oldugu icin hepsi. madem hepten elden cikarmak istiyrosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ÖM attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Aluriel said: hepsini anladım da z5500'ü niye satıyorsun? daha iyisi cıkmazmı 1 senede ne biliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Z906 mı ne var işte çıktı zaten daha iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 z5500 iyi miydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ya audiophile muhabbeti yapma şimdi :D piyasadaki diğer sıradan 5+1lerden iyi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 daha iyisini alırım diyosan z5500 ü SATMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 adsfasd ortayi gorunce dayanamadim. tamam pas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ses kartını da satma hiç. daha iyisini alırsın ama gereksiz yani satmak. bu işin görüyorsa aynı şekilde görmeye devam eder 5-6 yıl sonra bile rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Site de kapanır o zaman 1500 tl ye sattılar patiyi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Zegna said: Aluriel said: hepsini anladım da z5500'ü niye satıyorsun? daha iyisi cıkmazmı 1 senede ne biliyim :D 7-8 senedir daha iyisi çıkmadı... asla da değiştirmeyi düşünmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 daha iyisi her zaman vardı da klasmanlar biraz farklı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 eh gidip bose filan alamam tabikide, mr hand in dedigi z906 mı ne daha iyiyse o alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar