Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

astinus solo movie #1

rice17

Öne çıkan mesajlar

Umarim bir zaman indiririm. Burda internet biraz garip' aylik download siniri falan var. Sonra unlimited downloada cevirecem kendim bilgisayar alinca o zaman ceker izlerim :)
Ilk movie ve realm rank in icin kutluyorum.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor
Sosyal ağlarda paylaş

abi getrightla indiremiyorum, sorun o :(
herifler link'e php scripti koymus, dosya adresi yok.
sag tiklayip dl w/ getright diyince modules.php yi cekiyo :(
tiklayinca da ie nin downloaderiyla indirmeye basliyo.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

eheh izledim
bence gayet güzel, yani en son ekranda bi de ML 0 :D yazmış bi de adam asıl ona şaşırdım :)

eline sağlık video çok iyi olmuş bence, yalnız ilk parçanın sonunda baya bir boşluk kalmış, onu düzeltseydin keşke, yine de müzikler de uymuş yani

dikkatimi çeken sahneler, bi kere o en son öldürdüğün Rehir mi ne adı bi herif var (tam okunmuyo videolarda, ben de realmi öyle pek tanımam) o herife uyuz oldum lol, adamı önce yandan yandan destekliyolar, peşlerinden gidiyosun kaçıyolar towera falan hehe

neyse adam baya bir block yaptı ona hayret ettim yani tamam olabilir de bu kadarını da beklemiyodum, neyse bi yerden sonra çözüldü o da ;)

sonra bi de yine öldürdükten sonra salute ettiğin bir eleman var köprüde kesmişsin o da çetin geçmiş

video boyunca tek bir sahnede ölüyosun orada da aslında istesen kaçıyodun ama geri dönüp halletmek istemişsin sanırım :) elindeki pala da bi alem lol, hangi artifact ya da ne bilmiyorum gerçi ;)

Pala'lı Paladin grats![signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada dosyanın uzantısı yok
ama rename edip .zip yapıp winziple açın, benim gibi .avi, .mov, .wmv yapmayı denemeyin diye yazim dedim önceden :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

cok block yapar cunku 2h e karsi block bonuslu beni hasta ediyolar adama on saat vuramiyorum bide yine gormussunuzdur sbler ler savasta evade de bonuslu 2h e adam dans ediyo karsimda. neyse ufak tefek hatalar var tabi ilk movie bu 2. si insallah cok daha iyi olacak[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 6L2 us Kay
Sosyal ağlarda paylaş

savaslar guzelde muzikleride ilk muzik gibi canli secseymisin keske. Cok guzel ilk muzik baya tatli olmus o ilk bolum. Tabi ilk muzik sonu arasi biraz cok :) . Hic paladin solo movie gormemistim guzel olmus, zaten ilk movie oldugu icin olucak minik aksakliklar normal .
Magent

[Bu mesaj Spectacular tarafından 04 Eylül 2004 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.black71.com/daoc/AstinusSoloMoviesPart1.zip

buradan da indirebilirsiniz, hızı düşük bulan arkadaşlar...
Gladric'in 4. videosunu silip yerine bunu upload ettim ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

verme abi. türkler işini halletsin sonra verirsin.
gladric vermişti de 4 günde indirebilmişitm.
herifler aç gibi çekiolar malum bağlantılarıyla.
bnm bitmek üzere izliip yorumumu yazıcam[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...