rice17 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 sonunda movie bitti umarım begenirsiniz link asagıda http://www.rpgfilms.net/nuke/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=1&orderby=dateD[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 3 L8 us Kay [Bu mesaj BlackRose tarafından 04 Eylül 2004 09:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rice17 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 imzayi update edelim :P[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 6L2 us Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Umarim bir zaman indiririm. Burda internet biraz garip' aylik download siniri falan var. Sonra unlimited downloada cevirecem kendim bilgisayar alinca o zaman ceker izlerim :) Ilk movie ve realm rank in icin kutluyorum.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 blekroz bunu da host ederse biz de izleriz heralde :p ayrica gratz abi, izleyemedim ama eminim guzel olmustur. nub pally seni. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben indiriyorum şu anda sorun yok baya hızlı geliyo yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rice17 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yorumlar yapici olsun nede olsa ilk movie :P[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 6L2 us Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hm indiriyorum sen gladricin kardeşiydin sanırım[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 abi getrightla indiremiyorum, sorun o :( herifler link'e php scripti koymus, dosya adresi yok. sag tiklayip dl w/ getright diyince modules.php yi cekiyo :( tiklayinca da ie nin downloaderiyla indirmeye basliyo.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rice17 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Proxa, 04 Eylül 2004 10:48 tarihinde demiş ki: hm indiriyorum sen gladricin kardeşiydin sanırım abisi desek daha doru olur :)[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 6L2 us Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hm pardon :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 thanatos ben dap (download accelerator plus) ile indiriyorum ama sorun çıkmadı[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 dap indiriyim o zaman. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rice17 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 indirebilen oldumu hic yoksa cokmu yavas link?[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 6L2 us Kay [Bu mesaj rice17 tarafından 04 Eylül 2004 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 slow as hell :)[signature][hline]Spartas TheNinjaTurtle - 50 Friar - R2L6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 benim tam şimdi bitti izliyorum ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bakalım güzelse bende indircem :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 eheh izledim bence gayet güzel, yani en son ekranda bi de ML 0 :D yazmış bi de adam asıl ona şaşırdım :) eline sağlık video çok iyi olmuş bence, yalnız ilk parçanın sonunda baya bir boşluk kalmış, onu düzeltseydin keşke, yine de müzikler de uymuş yani dikkatimi çeken sahneler, bi kere o en son öldürdüğün Rehir mi ne adı bi herif var (tam okunmuyo videolarda, ben de realmi öyle pek tanımam) o herife uyuz oldum lol, adamı önce yandan yandan destekliyolar, peşlerinden gidiyosun kaçıyolar towera falan hehe neyse adam baya bir block yaptı ona hayret ettim yani tamam olabilir de bu kadarını da beklemiyodum, neyse bi yerden sonra çözüldü o da ;) sonra bi de yine öldürdükten sonra salute ettiğin bir eleman var köprüde kesmişsin o da çetin geçmiş video boyunca tek bir sahnede ölüyosun orada da aslında istesen kaçıyodun ama geri dönüp halletmek istemişsin sanırım :) elindeki pala da bi alem lol, hangi artifact ya da ne bilmiyorum gerçi ;) Pala'lı Paladin grats![signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bu arada dosyanın uzantısı yok ama rename edip .zip yapıp winziple açın, benim gibi .avi, .mov, .wmv yapmayı denemeyin diye yazim dedim önceden :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rice17 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 cok block yapar cunku 2h e karsi block bonuslu beni hasta ediyolar adama on saat vuramiyorum bide yine gormussunuzdur sbler ler savasta evade de bonuslu 2h e adam dans ediyo karsimda. neyse ufak tefek hatalar var tabi ilk movie bu 2. si insallah cok daha iyi olacak[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 6L2 us Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 savaslar guzelde muzikleride ilk muzik gibi canli secseymisin keske. Cok guzel ilk muzik baya tatli olmus o ilk bolum. Tabi ilk muzik sonu arasi biraz cok :) . Hic paladin solo movie gormemistim guzel olmus, zaten ilk movie oldugu icin olucak minik aksakliklar normal . Magent [Bu mesaj Spectacular tarafından 04 Eylül 2004 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 pff 5kb ile indiriyo ya indiremicez galiba[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 http://www.black71.com/daoc/AstinusSoloMoviesPart1.zip buradan da indirebilirsiniz, hızı düşük bulan arkadaşlar... Gladric'in 4. videosunu silip yerine bunu upload ettim ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rice17 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bu linki vn e verebilirmiyim ?yani cok yavaslarmi yabancilarda kasarsa [signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 6L2 us Kay [Bu mesaj rice17 tarafından 05 Eylül 2004 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 verme abi. türkler işini halletsin sonra verirsin. gladric vermişti de 4 günde indirebilmişitm. herifler aç gibi çekiolar malum bağlantılarıyla. bnm bitmek üzere izliip yorumumu yazıcam[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 evet vermesen daha iyi olur çünkü buradaki insanların hızları aşırı düşer yine ^__[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar