Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Azerbaycan | 11.10.2011 20:00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Ben yazacaktım ya kim bu adam Türkiye ligini izlemeyi bıraktım kimdir nedir hangi takımda oynar .. Gökhan Töre .. Adam hiçbişey yapmasa bile sırf dikine kat ederek benim gözüme girdi vallaha ...

Bu arada ne acınası bi durum .. Başka takımın maçına kalan işlermi desem .. 1-0 ı korumaya yönelik oyunmu desem sanki karşımızda Brezilya var .. 3 adam 1 metre karde yanındakine pas atmalarmı desem ne desem bilemiyorum .. böyle gideceksek gitmeyelim daha iyi ...
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

gruplara kalırız.gruplara kalırsak daha iyi oynarız muhtemelen.bizim olayımız bu cunku.turnuva mdounda herkes bi gaz oynar kendini göstermek için

arda reallik oynar burak manchester sdfs

yok gözüm, böyle düşünmüyorum.
bu da şehir efsanesi oldu he forumlarda.
bu takımda devrim yapmak lazım. sabriyi,kazımı,serveti ve hatta hakan baltayı kesmek lazım bu takımdan. şu gökhan töre, selçuk, emre, hamiti aynı anda oynatacak formül bulunmalı. arda isimli şımarık koca kafa da bir süre yedek kalmalı milli takımda. forvette burak yılmaz iyi gibi duruyor ama sebebi semih ve diğer golcülerin formsuzluğu. herif çok düz oyuncu kardeşim,hakan şükürün biraz daha fiziği düzgünü adam. kaleci volkan. gökhan gönül ve egemeni ön libero yapıp, ibrahim toraman ve şu kasımpaşalı çocuğu stopere alıp nuri şahinin de sakat olmadığı zaman takıma katılmasını beklemeliyiz.selçuk şahin,mehmet topal,mehmet topuz bu takımın kadrosunda olması gereken diğer adamlar...

antrenör de yılmaz vural olmalı. evet! başka adam kalmadı. harbiden, bir de o yapsın milli takım antrenörlüğü.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle üzerine gelmeyi bırak kaybettiği topa hamle bile yapmayan azerbaycan karşısında dorukda iyi oynardı,çetinde...almanya maçında ve daha önceki pekçok maç da gördük sabrinin ne kadar kötü bir oyuncu olduğunu, ne kadar 10 sene önce neyse o halde kalan bir topçu olduğunu...10 sene önceki sabri yetenekli gelecek vaad eden topçuydu, şimdi gelecek melecek yok artık, kazmalık sıfatından başka. bu maçta dahi doğru düzgün orta yapamamaya devam etti. ona gelene kadar başka takımlardan genç oyunculara şans verilsin,belki o oyuncular 10 sene içerisinde aşama kaydeder belki.
Sosyal ağlarda paylaş

2 senedir ne para aldı beeee...hepi topu 10 maç...o 10 maçın sonunda eleme gruplarının en kötü 2incisi olan takımın antrenörü...takım 3 maç kaybetmiş.2 maç berabere kalmış...altı üstü 13 gol atmış ve 11 gol yemiş...beyefendi gitsin zaten artık...

yılmaz vural gelsin kardeşim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...