forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 anguta bak kafa vuramayacağı topa ofsayt yaptırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 almanya da böyle golatardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ben attım eheh xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 BURAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ezberlemisler ya burakla selcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 selcuk tek başına aldı maçı iyiki aldık şu adamı gsye valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Buragıda alsak on numara olcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yok o kalsın elmander reis var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Burak yeteneksizin teki, ama inanılmaz şanslı bir döneminde ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 elmander böyle araya kaçsa keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 araya kacma olayi icgudu oyle sonradan olcak sey degil. burak cocuklugundan beri hep ayni isi yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 burak tutunsa, yani iyi olsa, fenerbahçe'de tutunurdu beşiktaş'da tutunurdu... burak küçük takımların adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 maç tama şu arjeantili dansçıya geçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 selçuk en iyi ya kamera açılardı çok sanatsal eheheh1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 buragın fenerde beşiktasta beynini futbola verdigini sanmıorm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 sıkıldım abi ya 1-0 a yatıyorlr resmen zihniyetinize tükirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 geçen maçtan sonra yazdığım gibi bir takımla oynarsak her takımı mahkum ederiz. aha o dediğim kadroya benzer bir kadro oluştu selçukun girmesiyle.sadece şu sabri kazması hala oynuyor!!!arkadaş bu sabride bizim göremediğimiz ne görüyor bu herif ya?!?!ama dedim ya yukarıda,her şeye rağmen bizim takım bu maça kadar ki ve bu maçtaki şu ana kadar gösterdiği performanslarla avrupa şampiyonasını hak etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 buragin besiktas ve fenerdeyken beyni oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Red said: sıkıldım abi ya 1-0 a yatıyorlr resmen zihniyetinize tükirm zart diye gol yerse bizim kazmalar valla şaşırmam.neyse,şu çocuk iyi,gökhan töremi nedir ama emre ile değişiyor...dur bakayım,bu heriften bir gol veya gol pası bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 sabri yerine kimi oynatirdiniz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 maçı yeni açtım ve şimdiden baydım yani. tamam stresli maçta biz bu halde gidersek vah halimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 cetintas said: Red said: sıkıldım abi ya 1-0 a yatıyorlr resmen zihniyetinize tükirm zart diye gol yerse bizim kazmalar valla şaşırmam.neyse,şu çocuk iyi,gökhan töremi nedir ama emre ile değişiyor...dur bakayım,bu heriften bir gol veya gol pası bekliyorum... ulaaaannn be!!!az daha dediğim oluyordu...neyse,dur bakalım,maç soınuna var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Şu Gökhan Töre üç dört gömlek fazla bizim takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 çok iyi topçu. inşallah bizimkiler kendilerine benzetip ahlakını bozmazlar çocuğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 kan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar