yav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 http://oi51.tinypic.com/346tev8.jpg bu ayakkabıları 1 yıldır aralıksız giyiyorum km sayacı olsa kim bilir kaç çıkardı neyse efendim, sağ taban patlamış ilk başta aa ne güzel daha yumuşak oldu demiştim mal gibi :D sonra 1 günlük kullanımın neticesinde sağ bacağım çok ağrıdı sebebi de sağ bacağımın sola göre aşağıda kalması olsa gerek 1-2 santim de olsa uzun yürüyüşte etkileniyor demek ki. Sağlıklı değil neticede. Ben bu ayakkabıları atmak istemiyorum, çok para vermiştim 1 sene önce de zaten. 1 yıl daha kullanmayı hak ediyorum yani bence :( yapılmaz mı? nike'ın böyle kendi teknik servisleri felan yok mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 diğerinide patlatsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 gidip göstericeksin ayakkabıcıya, o söyleyecek yapılıp yapılamayacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 nike mağzasına götür hatalı üretim falan filan ağla benım bi arkadaş derisi soyuluyordu ayakkabının aldıktan 1 yıl sonra 0 ayakkabı verdiler yani bi şansını dene ağla bol bol belki yenilerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 nike adidas vs standart spor ayakkabıların ömrü bir bilemedin iki milyon adım oluyor zaten. normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Benim nike ayakkabı 3. senenin sonunda ön tarafları yırtılmıştı, aldığım yere götürdüm, yarın bu saatte gelip alabilirsiniz dediler, para bile almadan orayı diktirmişler hala kullanmaya devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 çorapsız spor ayakkabısı giyme, kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Air taban mı o? Air tabansa, poliüretan uçup gittiği için tamri edemezsin. Zoom tabansa, söle, gönderiyim yedeğini karşı ödemeli, diktir, bi şekilde kapattır orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 air atıcaz heralde 4 tane pabucum var şu an hepsinin bir sorunu var lanet olsun columbia'lara falan baktım 250 tl civarı hepsi adam gibi pabuç lazım bana ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Airse at gitsin. Çoktan içindeki kimyasal yalan olmuştur, patlar patlamaz. mark my words. 2 sene nikeda çalışmış biri olarak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 kimyasallarla ilgili bişi olcağını hiç düşünmemiştim o zaman bu ayakkabıların ömrü çok kısadır ki çünkü tabanın topuk kısmı aşınmaya başlamıştı sonra ordan 5 cm'lik falan parçalar koptu ordan havayla temas etmeye başladı tabi taban sonra da yalan olması uzun sürmedi zaten yok yok bundan böyle nike mike almam hatta işin imaj kısmını daha çok düşünen hiç bir markadan bişi almıcam bundan sonra lanet olası bershkadan da yağmurluk almıştık alakası yok yağmurluk olmakla olduğu gibi gömleğime geçti yağmur üf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Genellikle 2 yıl garantili olur eğer nike mağzasından aldıysan... Ya da olmadı git yenisi al bu kadar da pintiliğin alemi yok.. 1 yıl giymişin zaten 10 senemi giycen :S Çok para vermişsin özel mi yaptırdım ? Nikeda en pahalı ayakkabı 250tlcik fln dır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ayakkabı çok guzel bu arada baya beğendim modeli falan nedir yazabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bakkala gitme ayakkabısı olmuş o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 tam modelini bilmiyorum kutusu başka bir yerde sitesinden benzerlerini buldum: http://www.nike.com/en/sportswear/men/nike-air-force-1-07-mens-shoe-315122.velvet-brown-velvet-brown-white valla azcık ağır olması dışında hem rahatlığı hem tipi falan çok güzeldi ben çok zor beğenirim spor ayakkabısı..amma velakin 1 senede taban patlamamalıydı yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 nike mağazasına git. hatalı üretimse değiştirirler. hayır falan derlerse biraz ağlıycan. sonuçta ben halı sahaları götürdüm değiştirdi adidas. bi arkadaşım 3 senelik ayakkabıyı değiştirmişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 nike mağazasına git aynısından varsa söyle bana alayım sana 1 tane daha eskileride çöpe at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 colombia dedin de papuçları iyi hakketen colombia'nın. gömlekleri süfer bide. bi tanesini gözüme kestirdim o gün zaten palladiumda, gidince alcam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 öyle pek ağlamayı beceremem ben yav yani bariz bir haksızlığa uğradım mı sinir olurum efelenir ağlarım da ben bu ayakkabıları 1 sene harbi çok giydiğim için işte.. bilemiyorum :D pek canım uğraşmak istemiyor diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 paran mı yok yenisini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 param yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kamera almayı biliyosun ama ayranın yok içmeye tahtı revanla gidiyon çekmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 halimden rahatsız değilim abi giyecek ayakkabım da var sadece tamir olur mu diye sorayım istedim sevdiğim bir ayakkabıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Giy adidas samba kaucuk, 4 senede ancak patlar..Bir sonraki yatirimin olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar