wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 wastyrx said: Up. Artık kan grubu fark etmiyor arkadaşlar negatif, pozitif A, B, AB , 0 hepsini kabul ediyorlar. İlgilenebilecek olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler lütfen.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 wastyrx said: wastyrx said: Up. Artık kan grubu fark etmiyor arkadaşlar negatif, pozitif A, B, AB , 0 hepsini kabul ediyorlar. İlgilenebilecek olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler lütfen.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 wastyrx said: Up. Artık kan grubu fark etmiyor arkadaşlar negatif, pozitif A, B, AB , 0 hepsini kabul ediyorlar. İlgilenebilecek olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler lütfen.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Dün gece hastamızı kaybettik arkadaşlar, yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ben veririm demeye gelmiştim.. başınız sağolsun.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Başınız sağolsun. Eskiden bir kan arama başlığı vardı galiba, şimdi yokolmuş o yüzden buraya yazıyorum kusura bakmayın. 19 ocak 2012 de Çamlıca Alman Hastanesinde bypass ameliyatı olacak bir hastaya ameliyattan sonra Arh+ pozitif kan gerekebilirmiş. Evet kesin değil gerekip gerekmeyeceği ama işi sağlama almak lazım. Olur da gerekirse diye civarda kan verebilecek olan varsa haberi olsun.
Öne çıkan mesajlar