wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 wastyrx said: Up. Artık kan grubu fark etmiyor arkadaşlar negatif, pozitif A, B, AB , 0 hepsini kabul ediyorlar. İlgilenebilecek olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 wastyrx said: wastyrx said: Up. Artık kan grubu fark etmiyor arkadaşlar negatif, pozitif A, B, AB , 0 hepsini kabul ediyorlar. İlgilenebilecek olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 wastyrx said: Up. Artık kan grubu fark etmiyor arkadaşlar negatif, pozitif A, B, AB , 0 hepsini kabul ediyorlar. İlgilenebilecek olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Dün gece hastamızı kaybettik arkadaşlar, yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ginaly said: başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Dostlar sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ben veririm demeye gelmiştim.. başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Başınız sağolsun. Eskiden bir kan arama başlığı vardı galiba, şimdi yokolmuş o yüzden buraya yazıyorum kusura bakmayın. 19 ocak 2012 de Çamlıca Alman Hastanesinde bypass ameliyatı olacak bir hastaya ameliyattan sonra Arh+ pozitif kan gerekebilirmiş. Evet kesin değil gerekip gerekmeyeceği ama işi sağlama almak lazım. Olur da gerekirse diye civarda kan verebilecek olan varsa haberi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar