goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Bir ürün almak istiyorum. amerika almanya belçika danimarka üzerinden alabilirim. hangi ülkeden şipink daha ucuza gelir? ürünün fiyatı az bira değişiyor ülkeden ülkeye. 4-5 kiloluk oyuncak kutusu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 4-5 kutuluk oyuncak kutusu..hmmps.. utanma lan söyle ne alıyosun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 abi yazınca topikte konunun önüne geçiyor, geçecek siz bi konuyu aydınlatın ben koyarım ürünü gönlünüzce dalgaya alırsınız sonra sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 fakire bak avrupadan kargo getirtiyor. dasaa kaldı tek fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ben de memleketten otobüse verdirtiyorum kargoyu belese geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 almanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 güncel gümrük limiti kaç oldu bir de? düşürdülerdi en son galiba bi yetmez ama evet vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 bastım siparişi gümrüklerde kaybolup içimize kaçmasa bari. alın dalgaya vurabilirsiniz http://1.bp.blogspot.com/-vyefMJHhuDM/ThIxTD3Az6I/AAAAAAAAASQ/YmZ-0xS-FBo/s1600/8110_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 yolda kalınca ararız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Holy said: fakire bak avrupadan kargo getirtiyor. dasaa kaldı tek fakir. abi en gerçek fakir benim zaten sigıl babasının işini yapıyor. canavar kamyonetlere biliyor (bilmeyenler için iniglizcesini de yazalım monster truck olm) bu zaten paso dışarıda yer bak. en kral yerlerden yer, gitmediği, uğramadığı belki bi esnaf lokantası kalmıştır ara sokakta. kalanından yemedim dese de tatava. ben fakirim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 tost makinalı fakir ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 evde yok. keşke olsa bi de ekmek olsa da tost yapsam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar