Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 1) Konunun başından sonuna doğru gitmeli. 2) Konunun ortasından başlayıp geçmişle beraber anlatılmalı. 3) Konunun sonundan başlayıp, geçmiş bir hikaye gibi anlatılmalı. 4) Konunun başından, ortasından, sonundan karışık bir şekilde anlatılmalı. 5) Komikli şık, troll, kendi tercihiniz vs vs. Bir kitap okurken siz hangi tarz anlatımı daha çok beğeniyorsunuz?
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 başından başlasın sonundan bitsin mümkünse
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bi baştan bi sondan bi baştan bi sondan sonra puzzle parçaları birleşsin, şimşekler çaksın, flashbackler patlasın. süper yaratıcı!
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kitaba ve konuya bağlı olarak değişir tabii. 4. şıkkı tercih ederim. okuyucunun zekasına ve hevesine kalıyor birçok şey.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 doğru soruyu sormadan, doğru bir cevap almayı beklemek çok saçma lan.
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Belli bir tercihim yok ama 3-5 karakter üzerinden anlatılan hikayeleri sevmiyorum. Tam bir karaktere ısınıyorsun hooop diğer tarafa. Hikayenin akışını bozuyor bana kalırsa.
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben başta başlıyorum, bi oturuşta bitiriyorum genelde
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ciddi bir hikaye benim için başından başlayıp doğrusal devam edip sonlanmalı. Böyle ortadan başlayıp başa dönüp oraya geri gelince illet oluyorum, oraya gelene kadar sürekli o noktayı düşünmekten hikayeye konsantre olamıyorum. Mesela izlemediğim bir filmle ilgili biri sonu çok süprizdi falan dedi mi yine dellenirim, bütün film bu sefer sonu değişik bitecek diye kafamda değişik bitişler kuruyorum. Efendi gibi sırasıyla gidiniz.
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 said: pulp fiction yuppi. Şu tarz bir olay da güzel geliyor ama aynen pulp fiction'ın kendi gibi çıtır çerez şeylerde.
Öne çıkan mesajlar