coamenel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 NolaxThensbane in isteği üzerine malzemelerimiz biraz limon suyu 2 shot bardağı tekila 4 shot bardağı portakal suyu shaker yoksa kavanozda kullanabilirsiniz arkadaşlar 4 şat portakal suyunu ekledikten sonra buz dolu kavanoza 2 şat tekila koyup üzerine bir tatlı kaşığı kadar limon ekleyip karıştırıyoruz. evde var ise long ya da casablanca bardağa yoksa rastgele bir bardağa buzları koyun biraz çalkalayarak bekletin bardak soğuduktan sonra buzların bıraktığı suyu dökün bardaktan ve hazırladığınız kokteyli bardağa süzün. eğer renklendirmek isterseniz grenadin kullanmalısınız orjinalinde ama ekonomik olmaz kişisel kullanım için yarım şat burn ekleyebilirsiniz egzotik bir renk verecektir ve resimdeki gibi bir dilim portakal ya da limonla süsleyebilir bardağın ağzını en baştan tuz ya da şeker ile kaplayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 eline sağlık hocam bu haftasonu denicem de, benim anlamadığım neden shaker'dan bardağa koyup süzüyoruz buzları? direk shakerdan süzsek? Bardağı buzlukta soğutsak daha kısa sürmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 aslında tam tersi olduğundan içine buz koyuyoruz direk buza temas ettiğinden daha kısa sürede soğuyor kokteyli hazırlamaya başlamadan buzları bardağa atıp arada bir çalkalayınca yeterli soğukluğa ulaşıyor kolayca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 şöyle 1-1.5lt yapıp kenarda bekletebilir miyiz bunu işte bittikçe dolduralım hesabı yoksa her defasında tekrar mı yapmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 tabi bekletebilirsin 10 saat falan durmadığı sürece sorun yok lezzet kaybı yaşanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 iyiymiş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 tamam tuttum ben bunu peki tekila olarak olmeca gold kullanılabilir mi? yoksa illa silver yada beyaz mı kullanılması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 begendim, yapıcam ben de (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 evde resimdeki gibi olmaz, hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 istenirse olur. önce bardağın içine burn koyun yarım shot bardağı, sonra kaşık üzerinden süzdürerek dökün kokteyli. tam olarak olmaz ama o havayı verirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 http://www.uzmantv.com/tekila-sunrise-nasil-hazirlanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 burn koyunca granadin kadar ağır olmuyor işte, öyle çökmüyor dibe direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 şu şişelerin tepesine konan şeyin adı ne düzgün dökülsün diye takılan hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 o bardaktaki kırmızılık bardağın kendisinden mi, değilse nası yapıyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yav; coamenel said: eğer renklendirmek isterseniz grenadin kullanmalısınız orjinalinde ama ekonomik olmaz kişisel kullanım için yarım şat burn ekleyebilirsiniz egzotik bir renk verecektir ve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar