Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Creus said: ilk pub vs pro olduunda granary de yenmiştik ama. diğer mapte ağır hezimet yaşamıştık : D hatte sanırım onda revan sniperdı. tüketmişti bizi -.-' yanlış mı hatırlıyorum alamadık mı granary ? aldık la eminim ya. aynen almıştınız ikinci map turbinedı ittire kaktıra zar zor almıştık onu üçüncü zaten badwaterdı baya hızlı bitmişti o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 xkafenin maç sunucusu kaçkişilikti acaba 18-20likse 9x9 da yaparız highlander direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Daesu said: dönüşümlü oynayın ? 2. map digerleri girsin gibi abi olabilir aslında böyle bişey madem prolar da off class olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 adam eksikliginden öyle yapicaz mecburen knoxville hatta tam bir pub demosu bizde soly oynıycana demoya atabiliriz onu zaten Cystein ile biraz zor işimiz zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 iyi olan kazansın beyler :f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Daesu said: adam eksikliginden öyle yapicaz mecburen knoxville hatta tam bir pub demosu bizde soly oynıycana demoya atabiliriz onu zaten Cystein ile biraz zor işimiz zaaawhatcha say? sizin medici 2ye katlarım asdşflksdşflg redciğim gelin oynayın da pro takıma girmek nedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 bi pubber takım daha çıkarsa benide ekleyin.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 L4D e benzemez bu delikanlı oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 bence direk Pro, Pub1, Pub2 şeklinde turnuva şeklinde olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Anelor said: ANELOR PAYRO pabcı yazdım ilk sayfaya adam siklememiş resmen. iyi oyunlar genşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 darkcloud varken başka pyro düşünülemez pubda. 2.ye gelirsiniz gerilmeyin :D ben şimdi server bakınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 darkcloud kim lan patide var mı öyle biri, pati etkinliği yapıyosunuz oynatın adamı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 var la olma mı hiç? öyle olsa biz pro takıma niye 3 scout koyalım da takımın yarısı off class oynasın. gider dışardan çağırırdık :D herkes pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 haftaya aranızdayım agalitörler. cok ozledim lan bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 zaman falan belli mi, kaçırmayalım sonra :f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ben bu gece biniyorum cumartesi burdayım. 5 gün internetsizim, bu hafta içi yapacaksanız beni silin listeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ben de hafta sonu gelebilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bi de haritalar belli değil di mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 haritalar muhtemelen bi attack/defend bi payload bi de capture olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Evet beyler! Event'e Bilge Oyuncu sponsor olacak. Bize bi server vericekler biz de paşalar gibi oynıycaz :) o işi de hallettik. Şimdi bir tek tarih kaldı. Haftaya cts veya pazar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasgort Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 neyse güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 jahrein proysa ben legendaryim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 fight? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 anakart ve islemci alinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Spectator olarak izleme şansımız var mı? İzlemek isterim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar