Catrenox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 creep deny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 kanunlar güzel ben yazmış olsam aynısını yazardım eskilerden kimse var mı? killerusta2000 ben, varsa delikanlı teketek kapışalım iddialıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 çünkü rakip o 1 mob'un exp'ından yoksun kalıyo tabi gidiyor 2-3... diye cd dolana kadar. mob'lar doğar doğmaz yaparsan 2 mob bile harcayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 rexr0th said: hacı karşıdaki pickleri görüpte lane'ini tahmin edemiosan oda yanlış 1.5dk geç skill ver bişey kaybetmezsin argümanın çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 o skille mid'den 1 deny almak işe yaradığı içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 nie saçma olsun ? 1.5 dk'da kaç creep kesiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ilk verdiğin skillinden bahsediyorum karşına gelecek olan heroyu tahmin etme argümanının saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 1 le spamlasan iyi haraslarsın bence basta senin carry creep keser rahatca ama deny da iyi kişiye lane e göre değişir bence yine skiller basede vermek kötü geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 evet onu dalgasına söyledim ama yani ortaya gelecek hero geneldede bellidir karşıdaki buildi görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Farkeden bişi yok Dw'nin skill buildi 2 - 1 - 1 - 3 - 1 - 6'dır zaten. Neden 2 ile başlar creep deny/kill için çok önemlidir. Deadwood başlangıçta 2. skill ile başlarsa oyunda hiçbir heroda olmayan bir basedamage'e sahip olur karşısına hardcarry bile gelse alt edebilecek damage aralığı 68-75. Eskiden ben bottle ile başlardım artık çoğu zaman loggerhatch ile başlıyorum creeplere extra damage ile + odunun verdiği damage birleşince fena oluyor. Resmen rakipten iki kat daha fazla vuruyorsunuz creeplere. [hr] Bu arada S-H sende birkaç madde eklesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Saeros said: kanunlar güzel ben yazmış olsam aynısını yazardım eskilerden kimse var mı? killerusta2000 ben, varsa delikanlı teketek kapışalım iddialıyımAreste oynuyomusun hala? Benim nick -_killerboy_- whisp atarsan kapisiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bu arada roshan level 3 iken kesilebilir. warbeast, wildsoul, eskiden pyro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Warbeast ile nasıl kesiceksin ben az evvel bir oyunumu izledim daha level 1 ken kongor level 3'müş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HSRK_bJit34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 dw de duruma göre değişir pr de. belki ilk skillden gelen damage ve slowla level 1 de feci haraşlayacaksınız. karşıdaki ve yanımızdaki heroya göre vermek daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hepsi yanlış. kanun 31 : dw alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 zate dw, fayde, gauntlet, parasite gibi tek atma potansiyeline sahip saçma herolar yüzünden dota 2'yi sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 niye ki, çok az hp'ye sahip bi hero değilse, bracer + vestment ile tek atamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Strenght herolarına atamazlarda olan int* herolara oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Patates olmayacaksın, çözüm o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 dw alındıgı zman kof veya plague aldın mı ultisi cacık oluyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 kotf niye cacık olsun yav normal şartlarda tek atamaz dw kotf'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 oda onu dior zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 2den falza rus gördün mü quit hakkını kullan. Puanda gitsin önemli değil önemli olan ruh sağlığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 rus kızlarına acıyorum gerçekten türklerden beter herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar