SwZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Gençlerbirliği Teknik Direktör Erdoğan Arıca, göreve devam etmek konusunda ısrarcılığın yanlış olacağını düşündüğünü ifade ederek, “Seyircinin tepkisi çok doğaldı. Bunu da gördükten sonra devam etmenin doğru olmayacağına karar verdik” dedi. Seyircinin alınacak ilk başarısızlıkta bu tepkisini yine devam ettireceğini kaydeden Arıca, “Bir kez seyircinin içine böyle bir kurt düştü. Bundan sonra yine bu tür tablolarla karşı karşıya kalabiliriz. O nedenle istifa etmenin doğru olacağını düşündüm” diye konuştu. Öte yandan, Gençlerbirliği’ni, ligde hafta sonu deplasmanda Konyaspor ile yapacağı karşılaşmaya PAF takımı antrenörü Metin Diyadin’in hazırlayacağı belirtildi Kaynak[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 dün maçın sonlarına doğru zaten taraftar bağırıyodu yönetim istifa diye adam duymuş galiba sesleri[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ii adamdı aslında yazık oldu[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 zamanı gelmişti valla. gençlerin son bikaç yılda bu son zamanlar kadar kötü oynadığını hatırlamıyorum. yani son sene ligde iyi değillerdi ama uefada ve türkiye kupasında çatır çatır oynuyolardı.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Gençlerin elinde kadro kalmadı ki...Sattılar hepsini...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Takımda birşeyler yolunda gitmiyordu bakalım artık gidecek mi bu arada Gençlerin oyuncu sorunu olmaz bulur bir yerden onlar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Türkiye'de oyuncu kalmadı ki... Eskiden mesela küçük takımlarda da göze batan adamlar olurdu hep. Mesela bi Serkan Aykut vardı (hala var ama yaşlandı gitti artık), bi Necati olurdu, bi Servet olurdu falan ama artık onların hepsini büyük takımlar aldı. Yenilerinin yetişmesi de 1-2 sene sürer heralde..[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yenileri de var aslında ama çoook kötü bi tercih yaptı cavcav. o adam nasıl bukadar kötü bi tercih yaptı inanılmaz. sonucunu gördük işte istifaya çağrıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar