Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Ya hayatımda boyle komik durumla karsılasmadım . Bu gün saat 20.45 civarında bi arkadaş geldi neyse kapıya cıktım evde benden başka kimse yok . Mutfak kapısıyla giriş kapısı arasında cereyan feryat edince. ben don paça dışarda kaldım :D . Lan ne yapsak ne etsek oyle altta boxer ustte tişör düştük yollara (Adanalı Van helsing olayı) . Şans eseri bulduk bi çilingir ama eleman işkillendi ; Elemanla aramızda geçen göz dialogları Çilingir Usta : Lang bu cücük ney lang puşt mu ipne mi neyse Ben : ıhı ıhı ya emmi bi çilingir maruzatı vardı . Neyse elemanla konuştum ama eleman halen işkilli . Bide ustune pazarlık yaptık sağolsun arkadaşda biraz para varmışda verdi . Elemanı aldım goturdum . Aha dedim kapı bu yıkabiliyosan yık :D . Kapı sonunda açıldı ama rezilliğin gözüne vurduk ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
bega Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 dağlara taşlara..en korktuğum şeylerden biri[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 allah kimseye göstermesin :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Kaç hafta dışarı çıkmıcan :lol: Geçmiş olsun..[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: voic3, 01 Ekim 2004 21:07 tarihinde demiş ki: giyinik olmakla beraber çocuklugum kapının üstüme kapanmasıyla veya sokakta kalmamla geçti. nBuahhaha buda iyiymiş nIAHAHHA *Koptum*[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Daha en kotusunu yazmadım . Apartmanın tam karşısında Kuaför var . Bide bugün cuma . Resmen acık hava striptizi yaptık :) Artık siz düşünün durumu [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 01 Ekim 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Rüsfan![signature][hline]Allah kahr bela..
Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ehehhe kötü bir durum,boxerla dısarı cıkmanın düşüncesi bile iyi değil :P[signature][hline]shinsetsu desu..
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Benimde havuzdayken dolabımdaki herşeyimi çalmışlardı :)[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ [Bu mesaj rexx tarafından 01 Ekim 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 muaha öldüm ya :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night
Eraqrest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Oturup bekleseydin kapının önünde. (Yalnız yaşamıyorsan tabi :)) Komşuya gitseydin derdim ama boxer falan? :D[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 apartmana yeni taşındık ve işin kotu tarafı şu apartmandaki herkez 2312312 yaşında hepsi gunde 6 kez uyuyolar falan off çok kötü neyseki fazla rezillik cıkmadan olayı halletik :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 iyi şov yapmışsındır piyasa ya düşmede :)[signature][hline]:))) !!! ........................
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 banada aynısı oldu ama benim atletim yoktu sadece Boxır vardı :) hayatımda o kadar kötü olduğm başka bir anım yok[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bir kere dışarıda kaldım, o günden beri kapıyla eşiğin arasına terlik sıkıştırıyorum birini geçirirken... gerçi benimki de striptiz şov olmamıştı ama bizim kapıyı çilingir de yıkamadı, çelik kapının karşısında ikinci çelik kapı kuşatmasını icra ettik, bu arada mevsim kış ve ben tişörtle olduğum için az(!) üşümüştüm, komşudan hırka yardımı alarak süren kuşatma, babamın eve dönüşüyle kaldırılmıştı...[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Geçmiş olsun hakkaten berbat düşüncesi bile![signature][hline]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 İmalı bakışlar ve telefonlar alırsan, bil ki kuafördeki kadınlardandır lol[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
metboy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 hehe harbiden iğrenç bir durum :) geçmiş olsun.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Zuahahahahaha yaa alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste adanalı helsing :D Ben sana demedimmi oğlum :) müneccim gibi bi adam olan benle böyle konuşursan cinleri üstüne salarım böyle :D Bende çok kaldım allahtan eski kredi kartlarım işe yarıyor,kapının arasına bi sokuyom,tık tamam.Hatta Artık ustalaşmaya başladım :-) *!hemencecik black_lupin ile dalga geçmek için telefona sarılır*[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Heleki Boxerla olmanı düşünemiyorum bile :D Eminim yanında engin vardı?Arkadaş birazda atletik yapılıdır kendisi.Uzun boylu falan,Yakışıklıdır yani. Kuaförün önünden geçerken eminim sana saldırırlardı boxerla falan.Ama yanında engin varya,oyüzden yanaşmamışlardır :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 02 Ekim 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 zBAUAHAHAHAHHAHAHAHA haklısın . Ulan varya ... Harbi oyle oldu[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 cok zor durum valla komsuya dayansa ıdın :D[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Amanın Çok Kötü Bi Durum ya :-O ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Komşuların 8237348912 yaşında günde 6 kere uyuyup uyanan tipler olsaydı sende dayanmaktan vaz geçerdin. Mesela müzik acıyorum cart kapıya biri dayanıyo saat 14.34 mesela eleman uyuyodum yavrum diyo . Bazen düşünmüyoda değilim acaba bunlar kaçta yatıyolarki gece nete falanmı takılıyolar diye :)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 02 Ekim 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Komşuya o şekilde gitse bunu apartmandan döverek atarlar "ZAPPIH" diye.Apartmanlarını görsen huzurevi gibi. Müzik dinlerken dandik 2 speaker'la sesi %50 üzerine getirdimmi,hemen şikayetler başlıyo. Allahtan bizim evde öyle bi sorun yok.Ben zaten gündüzleri 5.1'i sonuna kadar kökleyip canlı mix yapıyom :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Öne çıkan mesajlar