Sinank Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Hepatit in ne gibi zararları var[signature][hline]Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Hepatit B bulaşıcı olduu için seni askere almazlar.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bulaşici olmasiyla ne alaka.. kan veya cinsel ilişki yoluyla bulaşiyor askerlerle cinsel ilişkiye gircek değil ya =)[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ben askerliği öğrenci kampı gibi görüyorum bakalım gidince görücez kaldı şurda 3 gün[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Askerliği işkence olarak görürsen bitmez, keyif almaya çalış.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Penthesilea, 01 Ekim 2004 11:14 tarihinde demiş ki: Profesyonel askerliği beklemekteyim, 10 seneye falan çıkarsa yırtarım. Üni 1 deyim daha, 4 sene üni, 2 sene master veya 4 sene 2. üniversite, 3-4 sene yurtdışı kariyer çalışması... Ohoo bu ne lan ölüm valla. Arada eğer prof askerlik hiç gündeme gelmez de paralı çıkarsa yaparım, veya çifte vatandaşlık şansım olursa öyle yapar yırtarım. Ben bilgisayar mühendisiyim, asker değilim abi. Agriculture zamanlarından kalma bir uygulama, hatta öyle olduğumuzu gösteriyor bir nevi. Yurdunu zamanı gelince herkes korumak için elinden geleni yapacak, ama savaşlar artık al eline silahı, allah allah allah... değil. İrtibatı var, ulaştırması var şusu var busu var. Sana da geçmiş olsun hepatit. Babam gençliğinden geçirmiş ve atlatmış, hiçbir sağlık sorunu yok. Ama çok süper bünye istiyor. Yani durumun sakat, kendine iyi bakmazsan durumun kötü, hepatit b grip değil yani. sen basvursan da seni er yapmazlar zaten merak etme. B.M.'leri yedek subay yapiyolar hemen. 1 aylik acemi erligi yapican o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Lo bana düz taban dediler. Babamda çürüğe alıyorlar düz tabanları dedi. Ama çürüksün die bişey demediler bana.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Sinank, 01 Ekim 2004 14:05 tarihinde demiş ki: Hepatit in ne gibi zararları var %20 Kronik hepatite dönüşebiliyor. Bu durumda problemli bir karaciğerle yaşamak zorunda kalıyorsun. Tedavi olmazsan, yada dikkat etmezsen ölüme kadar götürebilir. Ayrıca; Hepatit kan ve kan ürünleri, cinsel yolla bulaşır. Sarılık bir hastalık değil belirtidir. Birçok hastlık sarılığa sebep olabilir.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar