HepatitB Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 selam Hepatit B bulaşti bana iki çeşiti varmiş heralde bunun kan testinde ikiside pozitif çıktı. duydunki asker'de hepatitB lere çürük veriyorlarmiş veya askere gidersende orda sürekli hava değişimi izni filam feriyorlarmiş.. bölece yirtiyormuşun askerlikten bu konuda bilgisi olan varmi acaba ?
mitin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Hepatit oldun ve tek düşündüğün askerlikten yırtmak... Geçmiş olsun.[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 gecmi$ olsun. Arkada$lar sarılık a$ısı olun. bunu ihmal etmeyin. sarılık olumcul bir hastalıktır. bo$lamaya gelmez[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 biliyorum insan askerlik yaparken acaba nasıl yırtarımbu olaydan die neler düşünüyor ama şunu bilki eğer o sarılıktan kurtulamazsan o hastalık seni öldürür sarılık kapmaktansa 2 kere daha askerlik yaparım yani geçmiş olsun kendine dikkat et[signature][hline]ASLI GİBİDİR
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 insanlar neden askerden kaçmak isterler hiç anlamam . Bence askerlik oldukça güzel bir şey[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: zgrw, 01 Ekim 2004 10:05 tarihinde demiş ki: insanlar neden askerden kaçmak isterler hiç anlamam . Bence askerlik oldukça güzel bir şey Askerlik guzel mi? Yapma bee[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 iyidir iyi[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 nerde yaptın sen yada yaptınmı askerliğini ? [Bu mesaj yevaud tarafından 01 Ekim 2004 10:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: yevaud, 01 Ekim 2004 10:23 tarihinde demiş ki: nerde yaptın sen ? Arkada$ askerligini Jedi olarak yapmı$ herhalde:D[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: zgrw, 01 Ekim 2004 10:05 tarihinde demiş ki: insanlar neden askerden kaçmak isterler hiç anlamam . Bence askerlik oldukça güzel bir şey hadi lam:)[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK!
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 büyük bir ihtimal :P[signature][hline]ASLI GİBİDİR
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 "o artık uye degil" yazısını nasıl yazdı(rdı)n[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Türkiye şartlarında askerlik hiç bi zaman iyi değildir kime sorsam okuyun da subay olun erlerin ağzına siz s.çın diyolar[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Askerlikten bende keyif almıştım ve hayatındaki en boş zamanın yani ne öncesi ne de sonrası daha boş olabileceğin bir zaman yok. Adamın biri sana ne yapacağını günlük söylüyor ve sen yaklaşık 10 dakikalık ir işi bütün güne yayarak nasıl yapılır bunu öğreniyorsun. Sınav yok, yemek derdi yok,karı kız derdi tasası yok, trafik yok, paranın önemi yok. Hepatit B olmaktansa 2 kere daha yaparım askerliği. Umarım vucudunda kalıcı bir etki bırakmaz. Hepatitlerin bir kısmı yanılmıyorsam hayatın boyunca içki içmeyi hatta koşmayı bile engelleyebiliyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 absolut çok haklısın fazla bi derdin yok ekmek elden su gölden sen sadece spor yapmanı nöbet tutmanı istiyorlar sabahları kalkıp bozulan saçlarını düzeltmek zorunda değilsin :P sadece bereyi kafaya geçirip devam :) dediğin gibi kızlar yok oda büyük bir rahatlık ama ben yazıcıydım arazı olamıyodum[signature][hline]ASLI GİBİDİR
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 arkadaşlar bayaa moral vermişsiniz hepatit'e...yok hepatit olacağıma 2 kere askerlik yaparım, yok sarılık öldürür..adamın sorusuna cevap verin bedavadan gazel okumayın[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Sen de bir yorum yapmamışın bu arada :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Mix Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Mantar136, 01 Ekim 2004 10:53 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bayaa moral vermişsiniz hepatit'e...yok hepatit olacağıma 2 kere askerlik yaparım, yok sarılık öldürür..adamın sorusuna cevap verin bedavadan gazel okumayın adam "eyvah hepatit oldum kendimi cok kotu hissediyorum arkadaslar dualarınızı eksik etmeyin" demiş sanki.[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Profesyonel askerliği beklemekteyim, 10 seneye falan çıkarsa yırtarım. Üni 1 deyim daha, 4 sene üni, 2 sene master veya 4 sene 2. üniversite, 3-4 sene yurtdışı kariyer çalışması... Ohoo bu ne lan ölüm valla. Arada eğer prof askerlik hiç gündeme gelmez de paralı çıkarsa yaparım, veya çifte vatandaşlık şansım olursa öyle yapar yırtarım. Ben bilgisayar mühendisiyim, asker değilim abi. Agriculture zamanlarından kalma bir uygulama, hatta öyle olduğumuzu gösteriyor bir nevi. Yurdunu zamanı gelince herkes korumak için elinden geleni yapacak, ama savaşlar artık al eline silahı, allah allah allah... değil. İrtibatı var, ulaştırması var şusu var busu var. Sana da geçmiş olsun hepatit. Babam gençliğinden geçirmiş ve atlatmış, hiçbir sağlık sorunu yok. Ama çok süper bünye istiyor. Yani durumun sakat, kendine iyi bakmazsan durumun kötü, hepatit b grip değil yani.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
HepatitB Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 hastaligin tehlikesinin vs. farkindayim arkadaslar.. amacim sadece bu hastaligi olanlara çürük vs. veriliyormu askerlik için ? birkaç arkadaşim veriliyor diyor bazilarida verilmiyor diyor bununle ilgili bir bilgisi olan varsa lutfen benimle paylassin pazartesi günü askerlik işlemlerine basliyacagim çünkü
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Telefonla danış sor en tatmin edici cevabı ordan bulursun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Soth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Askerlik,askerlik bittigi ve aradan yıllar gectigi zaman cektirdigin hatıra fotograflarına bakıp; "vay be ne günlerdi ne sıkıntılar cektik" deyip o anda icinde bulundugun rahat durumun tadına daha cok varmanı saglamak için bile yapmaya deger bişidir:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Seni bir daha askere alıp aynı yere 6 aylığına yollayacağız deseler kesin başka bir ülkeye iltica ederim. Bir kez daha mı, ehehe şaka gibi... Hepatit evet kötü bir şeydir ama en güzel yanı askerlikten yırtmandır :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 walla abi ölürümde askere gitmem.Ancak yakalamaları lazım.şimdi açıköğretime giriyiyorum birkaç sene rahatım.Sonrasına bakıcizz bitirip kısa dönem giderim belki.Ama HepatitB bildiğim kadarı ile çürük raporu veriliyor.Ama illa kasarda ben gidicem dersen bilemem :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
grifter Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Şu an tam da senin durumunda olan bir arkadaşım var. Hepatit B olduğu için şimdilik 1 sene daha tecil ettiler askerliğini. Umarım yakın zaman da kavuşursun sağlığına. Geçmiş olsun.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Öne çıkan mesajlar