b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kimler izlio bunu merak ediom bence çok süfer bi dizi hele bugünkü bölüm öldürüo beni şu an gerçekten çok gerçekçi ve süper.ciddi anlamda insana yaşatıo olayları benim adamım carter ve doug ross :P[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bazen tesadüf edince rastlayıp izliyorum, güzel bir dizi. michael crichton tarafından yazılığı belli oluyor, adam gene didik didik etmiş her türlü teknik hadiseyi konuyla ilgili.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bu ne endoplazmik retikulum falan mı hiç rastlamadım .. nerde ne zaman yayınlanıyo??? :-?[signature][hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Emergency Room açılımı. George Clooney'in ünlü olduğu dizidir. Güzel dizidir, oldum olası hastahane dizilerini sevmişimdir zaten. Tabii Scrubs'ın yerini tutamaz ama hergün olduğu için izlenir.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Cnbc-e de yayınlayo arkadaşlar sölememiş herneyse.. Bencede scrubsın yerını tutamas ama genede izlenesi bi dizi (:[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 scrubs komedi dizisi bu ciddi bence ikisi fakrlı yerlerde tutulmalı[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Buyrun gelin bizim acile, orası daha gerçekçi :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kaçırmadan izliyorum,akşamüstü saat 7'de başlıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Efet güzel oluyo. Ben atv deyken seyrettiydim. şimdi bakmıyom. Utanıyom ayıp ediyom ama yapamıyom. Niye böle oluyo bilmiom.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Geçen bölüm ne olduğunu özetleseniz? (Mark'ın dayak yediği bölümden sonraki.) Bu arada, Bivrip ne biçim açmışsın konuyu ya, bulana kadar canım çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 dunki bolumu izleyemedim uyumusum :) scrubs ile bu farkli scrubs komedi bu ap ayri. Yarin gelsin O.C yi izleyelim. Konuyu saptirmayayim :) güzel dizidir olaylar gerçekçi, toplum sorunlarinida ele aliyor, doktorlarin hayati fln iyi anlatiyor...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 george clooney'e de çocuk doktoru olmak yakışıyor vesselam[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 of çok güsel bi disi ben green dayak yediğinde ağlıyodum ama ben scrubs gibisini de görmedim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bikaç kez bakar gibi oldum, vaktim olsa izleyeceğim dizilerden..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Eraq, 29 Eylül 2004 22:10 tarihinde demiş ki: Geçen bölüm ne olduğunu özetleseniz? (Mark'ın dayak yediği bölümden sonraki.) Ee? :)[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar