Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft III - Frozen Throne 1.17 Patch

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Ben acıklamaktan blizzard çıkarmaktan yorulmadıgı patchleriyle tekrar bir sticky topicle karsınızdayım.
Uzun süren (Yaklasık 15 günlük ) tatilim sonucu bilgisayarımın basındayım.Ve bekledigim patch blizzard tarafından ben tatildeyken gelmiş.

2 yeni Heromuz var arkadaşlar

Goblin Alch.

Goblin hakkındaki bilgiyi Buradan

Fire Lord
Firelord hakkında bilgileri de Buradan edinebiliyoruz.

Fixler
Maplar ve diger bütün durumlar içinse
Burayı kullanıyoruz.

Henüz patchi ve oyun içi durumları incelemedim umarım güzel ve sorunsuz bir patch olur tüm warcraft oyuncuları için..

Hepinize iyi oyunlar.[signature][hline]eternal metcalf

[Bu mesaj Eternal tarafından 17 Ağustos 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

- Healing Spray no longer works on buildings.
- Goblin Alchemist base agility increased to 10 from 7.
- Healing spray area of effect increased to 250 from 200.
- Lava Spawn base armor changed to reflect intended values of 0/1/2 by level (down from 1/2/3).
- Level 2 Lava Spawn hit points decreased from 575 to 550 and level 1 Lava Spawn damage decreased to 11-27 from 13-37.
- Lava Spawns now require 12 successful attacks to split, up from 10.
- Additional team color has been added to the Lava Spawn artwork.
- Lava Spawns now darken each time they split. Each level of Lava Spawn has the same starting color.
- Soul Burn duration vs heroes reduced to 6/7/8 from 7/8/9.
- Volcano mana cost increased to 200 from 150.

Lava spawnlari bayabi adam ettiler sifir unitele yeniyoduk adami hal olduk[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

abi siz nası booole çok strateji geliştiriyorsunuz? yani ben orklarda wing raider ve kule koruması dışında bi şey yapamıyorum. o kadar uğraşıyorum ama karşıdaki dizince kuleleri sıra sıra bi türlü saldıramıyorum. ama adam iki mount. giantla geliyo 7 kule birden yıkıyo dalıo içeriye hero ya focus yapıo sonra wing leri alıyo oyun bitio. o kadar da topic açtım taktik öğrenmek için ama yine de yapamadım işte. adam sırf kule ile kotunuyo benim yer birimi olarak kuleleri geçmem imkansız. zaten hero ile ancak bi büyü yapıyorum o da ister lvl 7 olsun cort diye iniyo. pit lorda str belti alıyorum bi yığın yine iyi bi savaşta pörtlüyo. adamın bu kuleleri çok can sıkıcı nolur yardım edin. foot limit yüzünde siege weapon da basamıyom. amma eziğim yaw herkes yeniyo beni yani eva drackova gelse yener beni o derece. tüm uprd leri de yapıyorum bana mısın demio . bi de bu oyunu ilk çıktığından beri oynarım... karma ordu da bi tek taurenler etkili onlar da çıkması bi saat alıyo bi bölük iin beklion o kadar kulelere yaklaşıyon onlar da pörtlüyo... ne kötü bir oyuncuy muşum ben yaw. bi tek bilgisayarı yenebiliyorum onu da altarı yıkarsan sana çok zor saldırıo o yüzden...[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spawn77, 24 Ağustos 2004 23:51 tarihinde demiş ki:
Sana tavsiye insanlar kendi stratejilerini kendileri oluştururlar eğer ilk çıktığından beri oynuyorsan ve hala yerli yerinde bi stratejin yoksa ırk değiştir. belkide o ırk sana göre değildir. Tavsiyemi dinle işe yarıyor :D

abi ben ork olmazsam kafayı yerim olmaz... benim bu ırkta yenilmez bi strateji bulmam lazım...[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Sosyal ağlarda paylaş

,Aslinda strateji bulmaktansa butun uniteleri ogrenmek ve elindeki imkanlari istisnai durumlar disinda degerlendirmek onemli Mountain giant demissin eger reisitance upg yapilmamissa mg leri kodolarla yiyebilirisn mesela. Wyrven basiyosan (yeni adi wind rider ben alisamadim daha) beastry de kurmussun demektir buda kodo yapmana imkan tanir.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bı arkadas: "benimki crackli w3 olduğu için replay ile versiyon uyuşmazlığı oluşuyor çalışmıyor. pacth yükleyemiyorum carck yüzünden..."

buna cevap vermek Crack anlatmay girer ki zaten forumlarda yaplmııyor.

Ikıncı soru ise soru degil bir istek: link istegi. O mesajada "evet veririz" demek mantiksiz olur.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 25 Ağustos 2004 08:35 tarihinde demiş ki:
Fire Lord bence çok kullanılacağa benziyo
özellikleri baya bi güzel

bakın çıkmadan önce ne demişim
hakkatten çok güzel özellikleri
yani çok abartı
dengesiz ![signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...

paranoya yapmayın !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...