Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ben acıklamaktan blizzard çıkarmaktan yorulmadıgı patchleriyle tekrar bir sticky topicle karsınızdayım. Uzun süren (Yaklasık 15 günlük ) tatilim sonucu bilgisayarımın basındayım.Ve bekledigim patch blizzard tarafından ben tatildeyken gelmiş. 2 yeni Heromuz var arkadaşlar Goblin Alch. Goblin hakkındaki bilgiyi Buradan Fire Lord Firelord hakkında bilgileri de Buradan edinebiliyoruz. Fixler Maplar ve diger bütün durumlar içinseBurayı kullanıyoruz. Henüz patchi ve oyun içi durumları incelemedim umarım güzel ve sorunsuz bir patch olur tüm warcraft oyuncuları için.. Hepinize iyi oyunlar.[signature][hline]eternal metcalf[Bu mesaj Eternal tarafından 17 Ağustos 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Footmanlere gelen özellik bayağı can yakacağa benziyor.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Footiler banada biraz abardi gibi geliyor umarim reflect olayi meleede ise yaramaz yoksa ghoullar zaten kokorec oluyordu iyice yamulmasin yavrucaklar[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 - Healing Spray no longer works on buildings. - Goblin Alchemist base agility increased to 10 from 7. - Healing spray area of effect increased to 250 from 200. - Lava Spawn base armor changed to reflect intended values of 0/1/2 by level (down from 1/2/3). - Level 2 Lava Spawn hit points decreased from 575 to 550 and level 1 Lava Spawn damage decreased to 11-27 from 13-37. - Lava Spawns now require 12 successful attacks to split, up from 10. - Additional team color has been added to the Lava Spawn artwork. - Lava Spawns now darken each time they split. Each level of Lava Spawn has the same starting color. - Soul Burn duration vs heroes reduced to 6/7/8 from 7/8/9. - Volcano mana cost increased to 200 from 150. Lava spawnlari bayabi adam ettiler sifir unitele yeniyoduk adami hal olduk[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 abi siz nası booole çok strateji geliştiriyorsunuz? yani ben orklarda wing raider ve kule koruması dışında bi şey yapamıyorum. o kadar uğraşıyorum ama karşıdaki dizince kuleleri sıra sıra bi türlü saldıramıyorum. ama adam iki mount. giantla geliyo 7 kule birden yıkıyo dalıo içeriye hero ya focus yapıo sonra wing leri alıyo oyun bitio. o kadar da topic açtım taktik öğrenmek için ama yine de yapamadım işte. adam sırf kule ile kotunuyo benim yer birimi olarak kuleleri geçmem imkansız. zaten hero ile ancak bi büyü yapıyorum o da ister lvl 7 olsun cort diye iniyo. pit lorda str belti alıyorum bi yığın yine iyi bi savaşta pörtlüyo. adamın bu kuleleri çok can sıkıcı nolur yardım edin. foot limit yüzünde siege weapon da basamıyom. amma eziğim yaw herkes yeniyo beni yani eva drackova gelse yener beni o derece. tüm uprd leri de yapıyorum bana mısın demio . bi de bu oyunu ilk çıktığından beri oynarım... karma ordu da bi tek taurenler etkili onlar da çıkması bi saat alıyo bi bölük iin beklion o kadar kulelere yaklaşıyon onlar da pörtlüyo... ne kötü bir oyuncuy muşum ben yaw. bi tek bilgisayarı yenebiliyorum onu da altarı yıkarsan sana çok zor saldırıo o yüzden...[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Sana tavsiye insanlar kendi stratejilerini kendileri oluştururlar eğer ilk çıktığından beri oynuyorsan ve hala yerli yerinde bi stratejin yoksa ırk değiştir. belkide o ırk sana göre değildir. Tavsiyemi dinle işe yarıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Fire Lord bence çok kullanılacağa benziyo özellikleri baya bi güzel[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: spawn77, 24 Ağustos 2004 23:51 tarihinde demiş ki: Sana tavsiye insanlar kendi stratejilerini kendileri oluştururlar eğer ilk çıktığından beri oynuyorsan ve hala yerli yerinde bi stratejin yoksa ırk değiştir. belkide o ırk sana göre değildir. Tavsiyemi dinle işe yarıyor :D abi ben ork olmazsam kafayı yerim olmaz... benim bu ırkta yenilmez bi strateji bulmam lazım...[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ,Aslinda strateji bulmaktansa butun uniteleri ogrenmek ve elindeki imkanlari istisnai durumlar disinda degerlendirmek onemli Mountain giant demissin eger reisitance upg yapilmamissa mg leri kodolarla yiyebilirisn mesela. Wyrven basiyosan (yeni adi wind rider ben alisamadim daha) beastry de kurmussun demektir buda kodo yapmana imkan tanir.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaFarga Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Replay izleyeceksin bol bol ve bunları deneyeceksin ama taklit deyil sadece gözlemleri uygulayacaksın (Örn. açılışlar ünit - anti unit olayları felan). Orc olarak ise Grubby iyi izleyebilirsin çok güzel orc oynar :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 fire $imdiden favorim oldu neredeyse wc3 kapı$alım biraz görelim yenilikleri.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Evet replay izleme işi iyidir. Pİyasada birçok replay sitesi var..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 benimki crackli w3 olduğu için replay ile versiyon uyuşmazlığı oluşuyor çalışmıyor. pacth yükleyemiyorum carck yüzünden...[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 çıkınca download linkini koyabilir misiniz?[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bu firelord iyi iş yapacağa benziyor şekil mekil sağlam elemanın beceriler falanda sağlam ghoulların yanına birini daha bulduk[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bişi sorucam bende var frozen throne update ettim ama 1.16da şu an daha çıkmadı sanırsam bu 1.17 ya da çıktı da biz başka bir yerden mi indirecez bunu oyun indirmiyor mu otomatik olarak?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 VAlla ghoullaral gitmez gibi geldi zaten Hos gerekde yok gitmesine Undeadin okuz gibi guclu herolari varken[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patrone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Beyler insanlar bişi soruyor yanıtlarmısınız Lütfen kendi aranızda muhbet edin ii güzelde birde insanların sorularına cewap werin lütfen onları umursamaz dawranmazsak sevinirim. Saygılar Duyarsızlar.[signature][hline]Rhino Ceros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bı arkadas: "benimki crackli w3 olduğu için replay ile versiyon uyuşmazlığı oluşuyor çalışmıyor. pacth yükleyemiyorum carck yüzünden..." buna cevap vermek Crack anlatmay girer ki zaten forumlarda yaplmııyor. Ikıncı soru ise soru degil bir istek: link istegi. O mesajada "evet veririz" demek mantiksiz olur.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Bu patchde cikamadı bi turlu ay oldu[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patrone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Sonunda we 1.17 Patch Blizzard offical sitesinde gL.[signature][hline]Rhino Ceros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Evet artık baglı buglu bir heromuz daha var 4 lost steak yedim hepsi firelord yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: kermit_frog, 25 Ağustos 2004 08:35 tarihinde demiş ki: Fire Lord bence çok kullanılacağa benziyo özellikleri baya bi güzel bakın çıkmadan önce ne demişim hakkatten çok güzel özellikleri yani çok abartı dengesiz ![signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... paranoya yapmayın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ben oynu bırakalı 3 ay oldu demek halen imbala ahahaha aynı tas aynı hamam blizz bazen aptal işler yapar dogrudur ornek 1 bNet sistemının degısmesı ^^ lvl 35 adamla lvl 5 adamı eslestırırsen bu ınsanlar bırakır mod oynar :P[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 O sorun evet ama yıllık oyuncunun yeni acc acıp milleti dovmeside ayrı komediydi.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar