Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Multi(double-Orig) Client

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Sayın arkadaşlarım bu kadar bilgili kişinin içinde multi client yapmayı bilen hiç yok mu? nblden bahsediyorum. son clientinin yazılış dili farklı (yada ne diyosanız işte pek anlamıyorum kusura bakmayın) hex editorden baktım bi ultima yazısı bile çıkmadı herşeyi şifrelenmiş durumda. bilirsini crackerlar neler neler yapıyo. adamlar her turlu programın şifrelerini kırıyo. bi nbl'nin multisini yapmak bu kadar zor mu???[signature][hline]The Brigand

Hayat bizi değiştirmesin
Biz hayatıdeğiştirelim...

[ img ]http://sigurd.8m.com/sigurd/avatars/matrix.gif[ /img ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yakışıyormu Size Birinin Emekleri İle Oynamayı.??
Cift Client yapamadan Olmuormu?
Adamlar size Hizmet vermek neler yapıolar sonra Diorsunuz bu Nebulada neden bukadar lag war neden cok zorlaştı..
bunu yapan sizin gibiler..Başlıyı acan arkadaşım.
Ben Nebula oynamıorum Ama Bu Sorunlarının Oldugunu biliorum..[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,Phoenix ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...*

Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 28 January 2004 11:22 tarihinde demiş ki:
Yakışıyormu Size Birinin Emekleri İle Oynamayı.??
Cift Client yapamadan Olmuormu?
Adamlar size Hizmet vermek neler yapıolar sonra Diorsunuz bu Nebulada neden bukadar lag war neden cok zorlaştı..
bunu yapan sizin gibiler..Başlıyı acan arkadaşım.
Ben Nebula oynamıorum Ama Bu Sorunlarının Oldugunu biliorum..

arkadaşım poisonum 86 ve poison kasacam. ama nebulada poison kasmak çok zor. nede mi? çok basit poisonu kendine ataiyorsun. peki kime ya da neye atacaksn? tabi ki adamin birini bulup gel sana poison atayımmı dicen adamda tabi enayi ya hemen gel at birader dicek. hem poi atınca deathly koyuyam ve bandaj her seferinde yırtılıyo. yani1 poison atacağım adam bir healer bir de ben. bu üç kişi. hadi ben ve healeri çıkardım onlar tamam poisn atacağım adamı nereden bulayım???
Sosyal ağlarda paylaş

allahım yarappim
kardeşim orda sen poi kasmak zor diosan oynama bu kdr basit! neden illa kendini düşürüp de illegal şeyler yapçan hayır bu kdr mı skill açısınız yani.bilgisayarınızın başında skill kasmak için her türlü pislie bulaşcak mısınız? ayıp bunnar ayıp

ben sana söliim de yapıp yapmamak senin insanlıına kalmış bişi

win xp kullanıosan hiç kasma iki acc aç xp de birinden bağlan switch user yap öbür acc dan da gir tmm bitti işte

tavsiyem yapmamandır ama sen bilingayri[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
We are following the will of the one
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
-----------

Ardenia FRP Sitesi
Sosyal ağlarda paylaş

Illa Insanamı Atıcaksın_?
Başka yolu yokmu Nebuladan bahsediosun galiba sen..
Cift Clientı kafana takmışsın
Mezaralara veya Hayvanlara In Nox atamıomusun?
Kotuluk düşünmekten Bunları Dusunemıosun..
Ben sana Ne diyim......
Cokta Zor Geliyorsa Kasmak Ozaman Kasmıcaksın Bivripin dediği gibi bukadar basit...[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,Phoenix ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...*

[Bu mesaj RaVena tarafından 28 January 2004 18:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nebulanın su an kullandıgı clientın 203 ten bir farkı yoktur (ya da varsa da 203le oyuna baglanabiliyorsunuz) yani normal bir double clientla login.cfg ye nebulanın ipsini yazarak nebulada double açman mümkün. kasma bu kadar. bu arada upx fln denmiş. wild genie'nin bu kadar basit programlar kullanmadıgını biliyorum. bosuna kasmayın unpack edicez diye. bu arada nebulanın clientında değişik birşey var flood yapınca bile lag olmuyor. diğer clientlarda feci lag oluyo flood yapınca benim makinede. nebula clientıyla olmuyo. değişik bişiler var cok hosuma gitti :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 28 January 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
allahım yarappim
kardeşim orda sen poi kasmak zor diosan oynama bu kdr basit! neden illa kendini düşürüp de illegal şeyler yapçan hayır bu kdr mı skill açısınız yani.bilgisayarınızın başında skill kasmak için her türlü pislie bulaşcak mısınız? ayıp bunnar ayıp

ben sana söliim de yapıp yapmamak senin insanlıına kalmış bişi

win xp kullanıosan hiç kasma iki acc aç xp de birinden bağlan switch user yap öbür acc dan da gir tmm bitti işte

tavsiyem yapmamandır ama sen bilingayri

arkadaşım ben xp proyu ilk çıktığında kullandım ve evde hala kullanıyorum. ama cafede yok anladınız mı? çünkü kafede her oyun çalışmıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

yaw bi poisonu bile kendine atamıyon nebulada. kendi kendime diyorum ( pek anlamam programlardan ama) madem client online olmayıncada çalışıyor demekki yazım dilini uonun anlayacağı şekile çeviren yazılımı da içinde. yani herhalde sizin bahsettiğiniz unpack olayı da bu herhalde. peki bunu yapamak çok mu zor ki?

bi de ben normak clienti double yapmak için hex edtorle hangi satırlarda oynama yapacağız bunu bilmek istiyorum. ama her clienti patcheleyemiyor. ondan hex editorle hangi satırlarda oynama yapacağımızı soyleyebilirmisiniz lütfen.[signature][hline]The Brigand

Hayat bizi değiştirmesin
Biz hayatıdeğiştirelim...

http://sigurd.8m.com/sigurd/avatars/matrix.gif[ /img ]][ img ]http://sigurd.8m.com/sigurd/avatars/matrix.gif[ /img ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Aradan baya zmn gecmis ama burda sorayim dedim . baska topic acmiyalim . Simdi multi client prog lari client.exe nin bi kopyasini cikario orig_client.exe oluyo ya. onu cift tiklayip server a log in oluorz . normalde ayni orig exe ile bi uo daha acmamaiz gerekmio mu ? 2nci uo da yine anathor copy of uo msg ini verio
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...