Brigand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Sayın arkadaşlarım bu kadar bilgili kişinin içinde multi client yapmayı bilen hiç yok mu? nblden bahsediyorum. son clientinin yazılış dili farklı (yada ne diyosanız işte pek anlamıyorum kusura bakmayın) hex editorden baktım bi ultima yazısı bile çıkmadı herşeyi şifrelenmiş durumda. bilirsini crackerlar neler neler yapıyo. adamlar her turlu programın şifrelerini kırıyo. bi nbl'nin multisini yapmak bu kadar zor mu???[signature][hline]The Brigand Hayat bizi değiştirmesin Biz hayatıdeğiştirelim... [ img ]http://sigurd.8m.com/sigurd/avatars/matrix.gif[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 şok ayip [Bu mesaj canerg tarafından 28 January 2004 10:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 kullandiklari upx programini bulup unpack edeceksin, sonra uo multi programiyla ikinci client'ini yaratacaksin. ne kadar kolay degil mi ;~)[signature][hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 www.uoworld.de sitesinden multi uo programı ile uğraşmadan yaparsın. ( fakat nbl deil ) [Bu mesaj Bloodless tarafından 28 January 2004 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Yakışıyormu Size Birinin Emekleri İle Oynamayı.?? Cift Client yapamadan Olmuormu? Adamlar size Hizmet vermek neler yapıolar sonra Diorsunuz bu Nebulada neden bukadar lag war neden cok zorlaştı.. bunu yapan sizin gibiler..Başlıyı acan arkadaşım. Ben Nebula oynamıorum Ama Bu Sorunlarının Oldugunu biliorum..[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,Phoenix ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: RaVena, 28 January 2004 11:22 tarihinde demiş ki: Yakışıyormu Size Birinin Emekleri İle Oynamayı.?? Cift Client yapamadan Olmuormu? Adamlar size Hizmet vermek neler yapıolar sonra Diorsunuz bu Nebulada neden bukadar lag war neden cok zorlaştı.. bunu yapan sizin gibiler..Başlıyı acan arkadaşım. Ben Nebula oynamıorum Ama Bu Sorunlarının Oldugunu biliorum.. arkadaşım poisonum 86 ve poison kasacam. ama nebulada poison kasmak çok zor. nede mi? çok basit poisonu kendine ataiyorsun. peki kime ya da neye atacaksn? tabi ki adamin birini bulup gel sana poison atayımmı dicen adamda tabi enayi ya hemen gel at birader dicek. hem poi atınca deathly koyuyam ve bandaj her seferinde yırtılıyo. yani1 poison atacağım adam bir healer bir de ben. bu üç kişi. hadi ben ve healeri çıkardım onlar tamam poisn atacağım adamı nereden bulayım??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ayıp bole şeyler Multi Client he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 allahım yarappim kardeşim orda sen poi kasmak zor diosan oynama bu kdr basit! neden illa kendini düşürüp de illegal şeyler yapçan hayır bu kdr mı skill açısınız yani.bilgisayarınızın başında skill kasmak için her türlü pislie bulaşcak mısınız? ayıp bunnar ayıp ben sana söliim de yapıp yapmamak senin insanlıına kalmış bişi win xp kullanıosan hiç kasma iki acc aç xp de birinden bağlan switch user yap öbür acc dan da gir tmm bitti işte tavsiyem yapmamandır ama sen bilingayri[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Illa Insanamı Atıcaksın_? Başka yolu yokmu Nebuladan bahsediosun galiba sen.. Cift Clientı kafana takmışsın Mezaralara veya Hayvanlara In Nox atamıomusun? Kotuluk düşünmekten Bunları Dusunemıosun.. Ben sana Ne diyim...... Cokta Zor Geliyorsa Kasmak Ozaman Kasmıcaksın Bivripin dediği gibi bukadar basit...[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,Phoenix ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...* [Bu mesaj RaVena tarafından 28 January 2004 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 nebulanın su an kullandıgı clientın 203 ten bir farkı yoktur (ya da varsa da 203le oyuna baglanabiliyorsunuz) yani normal bir double clientla login.cfg ye nebulanın ipsini yazarak nebulada double açman mümkün. kasma bu kadar. bu arada upx fln denmiş. wild genie'nin bu kadar basit programlar kullanmadıgını biliyorum. bosuna kasmayın unpack edicez diye. bu arada nebulanın clientında değişik birşey var flood yapınca bile lag olmuyor. diğer clientlarda feci lag oluyo flood yapınca benim makinede. nebula clientıyla olmuyo. değişik bişiler var cok hosuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 UPX kalitesiz bi program değil. Ayrıca orada upx denirken packerdan söz edilmiş. Sen UPXten başka packer bilmediğin için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 kalitesiz derken, kolay kırılabilir, piyasada cok bulunan program oldugu icin senin gibiler kolayca "hobaa kırdık h4x02 l33t olduk" moduna girebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Bivrip, 28 January 2004 16:37 tarihinde demiş ki: allahım yarappim kardeşim orda sen poi kasmak zor diosan oynama bu kdr basit! neden illa kendini düşürüp de illegal şeyler yapçan hayır bu kdr mı skill açısınız yani.bilgisayarınızın başında skill kasmak için her türlü pislie bulaşcak mısınız? ayıp bunnar ayıp ben sana söliim de yapıp yapmamak senin insanlıına kalmış bişi win xp kullanıosan hiç kasma iki acc aç xp de birinden bağlan switch user yap öbür acc dan da gir tmm bitti işte tavsiyem yapmamandır ama sen bilingayri arkadaşım ben xp proyu ilk çıktığında kullandım ve evde hala kullanıyorum. ama cafede yok anladınız mı? çünkü kafede her oyun çalışmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 nblnın kullandığı client sürümü multi client yapabilmek için yeterli değil[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Hadescik, 29 January 2004 13:17 tarihinde demiş ki: nblnın kullandığı client sürümü multi client yapabilmek için yeterli değil sen ne sallıyorsun ya? ne versionu. bariz packlenmiş client. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 anlayan anladı sallamadım sen anlamadığın için sallaıyo diyorsun töbe töbe cahillik ne kötü[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 clientler kırılmak icindir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 yaw bi poisonu bile kendine atamıyon nebulada. kendi kendime diyorum ( pek anlamam programlardan ama) madem client online olmayıncada çalışıyor demekki yazım dilini uonun anlayacağı şekile çeviren yazılımı da içinde. yani herhalde sizin bahsettiğiniz unpack olayı da bu herhalde. peki bunu yapamak çok mu zor ki? bi de ben normak clienti double yapmak için hex edtorle hangi satırlarda oynama yapacağız bunu bilmek istiyorum. ama her clienti patcheleyemiyor. ondan hex editorle hangi satırlarda oynama yapacağımızı soyleyebilirmisiniz lütfen.[signature][hline]The Brigand Hayat bizi değiştirmesin Biz hayatıdeğiştirelim... http://sigurd.8m.com/sigurd/avatars/matrix.gif[ /img ]][ img ]http://sigurd.8m.com/sigurd/avatars/matrix.gif[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: Hadescik, 29 January 2004 13:54 tarihinde demiş ki:diyorsun töbe töbe cahillik ne kötü bunun farkına vardığın iyi, mesajlarından ne kadar karacahil olduğun belli oluyor. bir de kendininki doğruymuş gibi savunuyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Aradan baya zmn gecmis ama burda sorayim dedim . baska topic acmiyalim . Simdi multi client prog lari client.exe nin bi kopyasini cikario orig_client.exe oluyo ya. onu cift tiklayip server a log in oluorz . normalde ayni orig exe ile bi uo daha acmamaiz gerekmio mu ? 2nci uo da yine anathor copy of uo msg ini verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 [Bu mesaj Larethian tarafından 19 Eylül 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 aradan gecen bu uzun zaman icinde brigand arkadas client'larin hayatini yazdi bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ohanes multi client programı mı var ahuhauhauhauh bu kadar olur ya adam program yapmış keyleri buluyo ayarlıyomu helal olsun :) blowfish hala sır gibi desenize hehe[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 eminmisin olmayacagina bal gibi oluyor isteediin her cliente yapabiliyorsun tabi isi bilmiyorsan o senin kabahatin deil[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Easy uo şimdiye kadar gördüğüm en iyi multi client utiliysi tavsiye ederim =)[signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar