hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 horatio nelson'ı gördüm hayır mıdır
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 your lack of history knowledge is disturbing
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Saçları yine beyaz ve kıvır kıvır mıydı? :D
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ulen bu saatte vikilettirdiniz baya gaz adammış yau ee nası gordun
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 hacı böyle gemideyiz falan akıyoruz bi yerlere doğru bu atıp tutuyor napolyonu şöyle edecem böyle edecem falan diye he abi doğrudur falan diyorum bende bakıyorum göğsünde ay yıldız falan diyorum başkası olsa sallamaz ama büyük adammış değer vermiş asmış madalyayı falan diyorum bizimde bi dededen mededen kalma madalya çıksada satsak diye düşünüyorum falan böyle hatırladığım kadarı
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 E havalar da soğudu baya. Üstünü iyice ört. Abi dededen kalma madalya satışı da fenaymış yani. :D Bir de millet ne güzel uyumuş, rüya görmüş, biz çalışıyoruz... Bu adil değil ya. :(
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 elektrikler gidince mumla kitap okurken uyumuşum hacı gelince ışıklar falan yandı uyandım bi içim geçmiş sdfs
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ya ben de calısıorm :/ nese gemi dedin shogun u açayım barı
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Amiral Nelson abi işte bildiğimiz. Gerçekten Osmanlı nişanı almış yalnız, Wikipedia'dan okudun ettin heralde (açıp baktım merak edip sdf)
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bir savaş sırasında düşmanın ateş gücünün yüksekliği karşında ana gemiden bütün gemilerin geri çekilmesi ışıklar yardımı ile gemilere mesaj iletiliyor.Nelson bu durumu görüyor ama savaşa devam ediyor.Yanında yardımcısının uyarısı üzerine eline dürbüne alıyor ve görmeyen sol gözünün üstüne dürbünüyü koyuyor ve "Ben bir şey görmüyorum." deyip savaşa devam etmeleri için emir veriyor. asd
Öne çıkan mesajlar