ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ayhan'ın annesine olan tepki tam bülent başgan tepkisi.
anaconda Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hergün izliyorum bi videoyu mükemmel bi ortam var bunun turizmi yapılmalı!
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 basim dondu yeminle 2 saat dondu adam ayni yerde durzu gibi.
anaconda Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 araba dönerken merkezde arabayı takip eden adamda mc karizması var
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Ben en çok o başlangıçtaki kakafoni için izliyorum. AAĞĞAĞASDNANANAGODUĞĞĞĞMM AYYAN ANANIHEHIM AYYAN DALİLDİALDİLADİLAİDLİDADALİLİLİDALİDALİDLAİLDA ABBİİİİEEEE YEEERPPPPREEEAANIYİYİM ABİİİEEEEEEEE DADLİDALİDLAİLDİLADİ IIIIHHHHNNN HHEEEELLLLLAAAAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞLLLLLLLLLL BABA BÜYÜKSÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜN YİTER YİTER YEPREAANIYİDİİĞM
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 adamların konuşmayı sökmesi bile mucize ya laflara bak şiveye bak doğumdan beri bağırdıkları için ses tonuna bak neandertal insan ölmemiş resmen
Öne çıkan mesajlar