Novichok Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Bu trading card game mountlarını alabilmenin yolu yordamı nedir? Ah'den falan goldla alabiliyor muyuz, gerçi aşırı pahalı olur heralde. Bunun dışında ne biliyim, serverda tcg hobisi olan birinin çok şanslı olup da ahye onu sapık bir fiyata koymasını beklemek dışında legal bir yol var mı? Official forumlarda falan satan birileri varsa bizim serverımıza gelir mi ki? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 tcg loot larını satan siteler mevcut örneğin Bu araştırırsan daha fazlasını da bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Ebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mountlar falan cok pahalı yalnız.. Ucuz olsa heveslenmistim acayip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 http://www.wowtcgloot.com/wooly_white_rhino.htm şu çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 http://i177.photobucket.com/albums/w214/thegarlen/WoWScrnShot_070409_001535.jpg yediğimiz tavuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Makul bir fiyat olsa kaplanı alırdım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Kesinlikle en guzel kara mounti o kaplan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ebay den alınca maile mi geliyor 25 digit number yoksa harbiden postaylamı geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 loop said: Ebay den alınca maile mi geliyor 25 digit number yoksa harbiden postaylamı geliyor ? Adam kartı kazıyıp sana kodu veriyor o kod da ingame kod veriyor. Sonra boot bay de o kodu girip alıyorsun. Ben kartlardan landro gift box kazanmıştım 2 adet. 1 tanesinden x51 rocket çıkmış 50-60k ya satmıştım. not: tabi kartı istersn gemi ile yollayabilir. Ya ebay hesabına pm atar. Yada sana kodu mail olarak atar senin seçimin ile olabilir bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hmm ben ebayden bir kart aldım. Bu durumda adamın irtibata gecmesinimi bekleyecegim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Maille kod geldi. Bu ingame kod mu ? Degilse ingame kod u nerden buluyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Tamam, hallettim. goblim gumbo kettle aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 En guzel mount Amani War Bear. Onu parayla bile satın alamazsınız artık hahahah. Oyuna yeniden baslayıp 1-2 ay casual takılasım var nostalji olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 50 whisper gelirdi avye falan girdiğimde ilk zulaman zamanlarında asdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Ashes of Alar çıktıktan sonra hep hayalimdeki binekti. Bigün düşürdüm böyle 2 hafta bindim hevesim kaçtı ve satmıştım karakteri. Ama yinede alar gibi binek yok benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 world first drop bizdeydi bununda :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 E o ayının bir ton açık rengi herkesde var, kimse farkına bile varmıyor şimdi, öyle mi avutuyorsunuz kendinizi. Tbc versiyonu hem mainimde hem alt karakterimde var benim bile sdfsd. edit: resimi sonunda çıkarabildim http://www3.picturepush.com/photo/a/6590021/480/Meme/So-Hardcore.jpg?v0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 e ilk çıktığı hafta aldık ama biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 İlk günü almış olsanız ne fark eder ki şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Yapmayın şöyle şeyler wow oynayasım geldi yapmayın gözünüzü seveyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Novichok said: İlk günü almış olsanız ne fark eder ki şu an? hmmkay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 en cok e peen bende. en cok bana soracaksiniz bana!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ya bi karakterime main yapabilsem bende mount peşinde koşucam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar