Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 normal. dedim ya 2012'den önceki planeswalker kartlarını kendin alacaksın shop'dan. duels of the planeswalker 2012'den önce çıkan duels of the planeswalker oyunları da var. yukarda iki kere söylemiş olmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Abi bi online'ı kaça alıyoruz, ve deck ve boosterlar kaça? İlk aldığında başlangıç decki falan veriyo mu? Lan ne karışık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 GERGE said: $3.99 Digital olmayanı ne kadar? oyun 9.99 başlangış deck'i veriyor, yukardaki arkadaş 1000 kart almış işte. boosterı daha önce söylemiştim, deck farklı farklı fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Starter ile gelen M12 kartlarıyla adam akıllı bi deck yapmak mümkün değil. Topu topu 1 tane rare 9-10 tane uncommon var gerisi common. Diğer elemanlar bi ton booster açmış bariz kart farkı oluyor. Yeni boosterlar almadan planeswalker dışında balanced oynamak yalan gibi. Planeswalker kartlarını da normal oyunlarda kullanamıyoruz. Kısacası bu oyuna da baya para yatırmak lazım :D Oyunun turnuva, draft kısmını daha çözemedim, ama baya zevkli oyun genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Söylemiştim; 4 ekstra paketi var Planeswalker'ın, tanesi 4.99$. Onları alsan rahatça oynarsın. Ben II'yi biraz önce alarak hepsini almış oldum. Değiyor yani almaya. Turnuvalara filan girme daha tek MTG geçmişim Duels of the Planeswalkers'sa, Pauper'e bak: http://pdcmagic.com/ Buradan en iyi pauper destelerini 5$ civarına alırsın ama kendi desteni kurup turnuvaya girmen daha iyi tabii. Oyun içinden daily ve premier event filan izle önce. Mesela benim güzel bir vampir destem var, oyunda ekle beni oynayalım: GERGE adım orada da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord Erman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 MTGO için yardım isteyen arkadaşlar olursa client'ta Lord Erman olarak beni bulabilirler. Ağırlıklı olarak turnuvalarda olduğum için fazla vakit ayıramayabilirim ama elimden geldiğince de yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mavi desteli adamın teki beni ortaya tek creature koymadan tüm kartlarımı plaswalker ile çektirip yendi. :( Tüm decki instant ve sorcery idi adamın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar