Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MGT'ye başlamak istiyorum lütfen yardım

kami

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
normal. dedim ya 2012'den önceki planeswalker kartlarını kendin alacaksın shop'dan. duels of the planeswalker 2012'den önce çıkan duels of the planeswalker oyunları da var. yukarda iki kere söylemiş olmam lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Starter ile gelen M12 kartlarıyla adam akıllı bi deck yapmak mümkün değil. Topu topu 1 tane rare 9-10 tane uncommon var gerisi common. Diğer elemanlar bi ton booster açmış bariz kart farkı oluyor. Yeni boosterlar almadan planeswalker dışında balanced oynamak yalan gibi. Planeswalker kartlarını da normal oyunlarda kullanamıyoruz. Kısacası bu oyuna da baya para yatırmak lazım :D Oyunun turnuva, draft kısmını daha çözemedim, ama baya zevkli oyun genel olarak
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Söylemiştim; 4 ekstra paketi var Planeswalker'ın, tanesi 4.99$. Onları alsan rahatça oynarsın. Ben II'yi biraz önce alarak hepsini almış oldum. Değiyor yani almaya. Turnuvalara filan girme daha tek MTG geçmişim Duels of the Planeswalkers'sa, Pauper'e bak: http://pdcmagic.com/ Buradan en iyi pauper destelerini 5$ civarına alırsın ama kendi desteni kurup turnuvaya girmen daha iyi tabii. Oyun içinden daily ve premier event filan izle önce.

Mesela benim güzel bir vampir destem var, oyunda ekle beni oynayalım: GERGE adım orada da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...