Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 oyuncaklari var demisimdir 91393 kere okuyaydin bi. hayvan ilgisiz oyuncaklara hemen birakiveriyo . inadina yapiyo ben biliyorum onu. ulan bi de cok sirin hani kizamiyorumda istedigim gibi kopek olsa iki tane patlatirsin poposuna hemen anlar
reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 kedi beslenirmi lan, dogasinda bi kere beslenmek yok kedinin alip kaplani evde beslemek gibi bisi aradaki tek fark biri isirdimi olduruyo digeri gidikliyo.. kedi bi arkadas olamaz, sevgilinle kavga ettiginde, o bi kenara gecip sessiz sessiz izlemez mal gibi etrafta takilmaya devam eder, cirkeftir, kiskanstir, fesattir yeri geldimi donektir. kediden bi mal olmaz.
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 oyuncaktan kastım illa ayıcık falan değil.ev eşyası falan mesela bizimkinin 100 tane oyuncagı var.hiç biriyle muattab olmaz ama bildiğimiz pipet mesela.pipet oynaması bitmiyor ne bilim at önüne kablo mablo takılsın :)
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Red said: kedi>köpek bence Bunu diyen adam PS > PC de dediği için konudaki yargıyı size bırakıyorum.
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 kablolara bayılıyolar ya eğitmek lazım oynamamaları için. kulak çubuğu, makara, ip, şişe kapağı filan böyle basit şeylerle bir ömür eğlenebilirler. atın önüne oynasın dursun.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 sigara pakedi poşeti. anfakinbılivibıl. fırlatıyorum. deliler gibi oynuyo götürüyo içerlere bilmemne. sonra ağzında geliyo bide. önüme biyere bırakıp miyavlıyo tekrar atıyorum 10 dakika patküt sesler. ağzında geliyo yine poşetle. eallam
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Lyvanna_Dolores said: oyuncaklari var demisimdir 91393 kere okuyaydin bi. hayvan ilgisiz oyuncaklara hemen birakiveriyo . Aşağıdaki oyuncakları aldım. İlk 1-2 gün pek ilgilenmedi, şu an devamlı oynuyor. Özellikle yaylı olanla. :) Ama bir tavsiye üzerine, bir kağıt parçasını top yaptım. Onunla da çok güzel oynuyor. Yün iplik de çok hoşuna gidiyor. En büyük eğlencesi benimle köşe kapmaca oynamak ama. :)
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 geezus said: açık kumlar kokmuyor mu ya? kapalı kutu gibi olanları var onların kokar , benimde sorunum oydu fakat daha sonra kapalı kedi tuvaletleriyle tanıstım artık koku yok , teşekkürler kapalı kedi tuvaletleri
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 amma kasmışsınız ya. kablo kemirince vurun kafasına bi kaç kere. bidaha kemiremez
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Vingthor said: sigara pakedi poşeti. anfakinbılivibıl. fırlatıyorum. deliler gibi oynuyo götürüyo içerlere bilmemne. sonra ağzında geliyo bide. önüme biyere bırakıp miyavlıyo tekrar atıyorum 10 dakika patküt sesler. ağzında geliyo yine poşetle. eallam ahaha aynen sigara paketine de takmis durumda oncesinde bos paket falan atiyodum sesim cikmiyodu sonra bi baktim dolu paketin icine etmis her yerde tutun paketi birakmis sigarayla oynuyodu salak zaten kul tablalarindan hic cekinmiyo gelip gelip dibine giriyo
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 şu güzelmiş ucuz da baya kapalı kedi tuvaleti kendini temizleyen
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 evet bide onun ekürisi var otomatik mama ve su veren makine zaman ayarlı günde 2 yada 3 kere belirli miktarda mama veriyor deposu var böyle . bu tuvalet ile onu alıyorsun istersen 1 ay tatile çık kedicik evde rahat eder
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Cozum baya basitmis ya.Bir tane daha kedi geldi simdi cograadim birbirlerini yiyip duruyolar sdgkh
Öne çıkan mesajlar