Auberon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Selamlar annem evdeki kasa, kabloları, ekran vs den kurtulmak istiyor bunun için kendisine internete girebileceği, facebook vs. sitelerden video izleyebileceği, oyun oynayabileceği ucuz (700 TL e kadar)ama kolay bozulmayacak bir notebook bakıyoruz. Vatan bilgisayara baktım biraz HP CQ56-220ST fena gelmedi önerebileceğiniz başka marka modeller var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 dediğin bütçeye tavsiye verme seçeneği pek yok.kafana eseni al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 700 ? netbook da değil bi de.. düşük bütçe biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Al bi Asus netbook işte abi . 550-600 civarı beyaz olanlardan aldım ben , aslan gibi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Dediğin HP olabilir o kadarda kötü bir pc değil annen FPS fln oynamıyorsa gayet işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 paraya kıy büyük ekranı bişey al yazıları okur rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Fazla para harcamak istemiyor bilgisayara o yüzden böyle bir rakam çıktı bi kendisi baksın 700 TL ye alınabileceklere, boyutlarını fln beğenmezse arttıracağız artık fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bim'e 7xx liraya asus core i3 laptop geliyor ona bir bak.. bu cuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 700e idare edecek bir laptop bulabilirsin ya, olmadı temiz ikinci el bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar